Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Σκορπιός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 208

Ο Σκορπιός Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη όλα τα γεγονότα που αφορούν τον Σκορπιό είναι εδώ απο την Σμάρω Σωτηράκη και την εγκυρότητα των προβλέψεων της. Μάθε πως θα είναι η μέρα για Σκορπιός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Σκορπιός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει κατάλληλες πρακτικές και συναισθηματικές συνθήκες για να επαναπροσδιορίσεις κάθε σημαντική σχέση της ζωής σου. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα τις αφήσεις πίσω σου. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις σήμερα θα είναι δύσκολο να αλλάξει γι αυτό να είσαι προσεκτικός/η και αποφασιστικός/η καθώς τα πισωγυρίσματα θα είναι δύσκολα!

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου και καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου οτιδήποτε το αφορά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις μια σχέση! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Σκορπιέ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:45:56
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι