Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Τοξότης Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 662

Τοξότης Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική σου πρόβλεψη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηρακη. Είναι σε θέση η αστρολόγος να μας αποκαλύψει αν θα είναι μια καλή και τυχερή μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Τοξότης Σήμερα και τι θα συμβεί σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Τοξότης Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανοίξει θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σου και την καθημερινότητα σου. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις κάποιες αλλαγές  που ήθελες καιρό αλλά όλο το άφηνες για αργότερα. Στόχος σου είναι να αποφύγεις τη ρουτίνα καθώς δεν είσαι άνθρωπος που την αγαπά και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αλλάξεις τα «κακώς κείμενα» και κάποιες από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα είναι το ευχάριστο διάλλειμα σου σήμερα γι αυτό μην το παραμελήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Τοξότη στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:46:29
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι