Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 622

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι ξεκάθαρες και θα σε βοηθήσουν να μοιραστείς αυτά που έχεις στο μυαλό σου με συνεργάτες και τον/τη σύντροφο σου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να επαναφέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος προκειμένου να τα λύσεις και να βάλεις ακόμα πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου αυτά που απασχολούν αποκλειστικά εσάς τους δύο και μέχρι τώρα τα αποφεύγεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα δώσει μια ερωτική χροιά στην ημέρα! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ταύρε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:45:08
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι