Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 583

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Τα ιδανικά σου και οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ημέρα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει τον αλτρουισμό σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια θολή εικόνα σχετικά με αυτούς που θεωρείς φίλους σου καθώς μπορεί να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Προτίμησε να πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου ώστε μετά να μη ρίξεις τις ευθύνες αλλού και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να πεις και ένα ψέμα στο ταίρι σου προκειμένου να υπερασπιστείς κάποιο φίλο/η σου έτσι όμως ρισκάρεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην ξεκινήσεις μια σχέση μόνο και μόνο επειδή  θα έχει την αποδοχή των φίλων σου και περίμενε μέχρι να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ταύρε στα ερωτικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:28:52
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι