Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 512

Η Σμάρω Σωτηράκη καθημερινά γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι σκέψεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες, σε αναστατώνουν καθώς σκέφτεσαι πώς θα ήταν κάποιες καταστάσεις εάν είχαν εξελιχθεί αλλιώς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα παγώσει τα συναισθήματά σου και μπορεί να γίνεις πολύ κυνικός/ή. Το τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς κατά το απόγευμα, μπορεί να φέρει διενέξεις για οικονομικά και κληρονομικά θέματα και θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ψάχνεις αφορμή να εκνευριστείς και να τσακωθείς με το ταίρι σου, αλλά μπορεί και να το κάνεις για να ανάψουν τα αίματα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου αρέσει, αλλά δε θα είναι εύκολο να ανοίξει την πόρτα της καρδιάς σου.

 

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-24T17:16:37
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι