Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Δίδυμοι Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 283

Δίδυμοι Σήμερα η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις καθημερινές αστρολογικές όψεις. Ανακάλυψε πως θα είναι οι Δίδυμοι Σήμερα και πως επηρεάζεται η καθημερινότητα σου σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Δίδυμοι Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η προσοχή σου συνεχίζει να είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου θέματα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σε κάνει να ταυτίζεις την επιτυχία με τη δουλειά σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να εξιδανικεύσεις επαγγελματικές προτάσεις που θα σου φανούν θησαυρός αλλά θα είναι άνθρακας. Μην εμπιστεύεσαι όλους τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται.

Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορεί να έχεις δουλειά και να μην έχεις όρεξη για τρυφερά τετ α τετ, όμως προκειμένου να γκρινιάζει το ταίρι σου θα προτιμήσεις να «θυσιαστείς»! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην πιστέψεις τα όμορφα λόγια ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Δίδυμε στα ερωτικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:32:44
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι