Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
24
04
2024

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Μαΐου 2024 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει την γενική εικόνα για τον μήνα Μάιο (2024) είναι η κάρτα "ΆΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ". Η κάρτα αυτή εκφράζει την συναισθηματική δύναμη, την οικειότητα, την διαίσθηση και την αγάπη. Ερχόμαστε σε επαφή με τα πραγματικά μας συναισθήματα και αφήνουμε τον μήνα αυτό να μας οδηγήσει η καρδιά μας. Θα αισθανθούμε ότι η διαίσθηση μας είναι πολύ έντονη και θα θελήσουμε να την ακούσουμε, είναι μια καλή στιγμή να εξελίξουμε τις σχέσεις μας και το πολύ σημαντικό είναι ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε με ένα ή πιο πολλά άτομα. Ο μήνας αυτός είναι η σωστή χρονική στιγμή και η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτούμε στους άλλους και να εκφράσουμε όλα όσα νιώθουμε.

Η κάρτα συμβουλής για τον Μάιο είναι το "8 ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ" είναι μια κάρτα που όταν την βλέπουμε δεν δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, μας μιλά για εγκλωβισμό και φυλάκιση που εμείς επιβάλουμε στον εαυτό μας. Αυτό που μας συμβουλεύει λοιπόν η κάρτα είναι να μην εγκλωβιζόμαστε στον εαυτό μας αλλά και στην γνώμη των άλλων, μας ζητά να προχωρήσουμε μπροστά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms