Έρωτας στις διακοπές: Ευκαιριακή ή μόνιμη σχέση; Τι προδιαγράφεται για το κάθε ζώδιο;
Βαθμολόγησε
01
06
2024

Έρωτας στις διακοπές: Ευκαιριακή ή μόνιμη σχέση; Τι προδιαγράφεται για το κάθε ζώδιο;

Νέλλη Αλεξάνδρου

Πάντα το καλοκαίρι λειτουργεί ως το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς σε ό, τι αφορά την ανάγκη για ερωτική, και σεξουαλική βέβαια έκφραση. Ειδικά όμως αυτό το καλοκαίρι, μπορεί για πολλούς ανθρώπους να σημάνει μεγάλα ερωτικά συναπαντήματα και σχέσεις που μέλλει να αποδειχθούν καρμικές. Το σίγουρο βέβαια είναι πως δεν θα συντροφευτούν όλοι οι ελεύθεροι και θα αποκτήσουν σχέση, αφού το πεπρωμένο για τον κάθε άνθρωπο έχει ξεχωριστά προστάγματα. Κάποιοι όμως μέσα στο καλοκαίρι κρίνονται ως οι πιο ευνοημένοι στον έρωτα.

 

Τι περιμένουν τα 12 ζώδια στα ερωτικά τους φέτος το καλοκαίρι;

 

Το σίγουρο είναι πως μόνο μέσα από τον αστρολογικό χάρτη μπορούμε να πάρουμε τις απαραίτητες πληροφορίες. Ακόμα όμως και μέσα από το διαχωρισμό των ζωδίων, μπορούμε να ξέρουμε τι προδιαγράφεται αυτό το καλοκαίρι για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Για πολλούς από εσάς του πύρινους αλλά όχι και τόσο πια ενθουσιώδεις Κριούς, αυτό το καλοκαίρι θα σας πιάσει από το χέρι και θα σας πάει κάπου αλλού. Κάπου όπου δεν υπάρχει γκρίζο. Για να ξαναθυμηθείτε, ίσως, ότι η ζωή έχει χαρά και ότι τα πράγματα γίνονται τελικά, φτάνει μόνο να έχουμε εμπιστοσύνη απέναντι στη ζωή. Ειδικά για τους Κριούς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, μέχρι τον Σεπτέμβρη, έρχονται σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει για έναν Κριό, εάν η σχέση που έρχεται να αλλάξει τη ζωή του, θα είναι βραχυπρόθεσμου ή μακροπρόθεσμου χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο τις σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις αναζητάτε στη ζωή σας, παρότι για πολλούς από εσάς, κάποιες μικρής διάρκειας σχέσεις σημάδεψαν το ερωτικό πεπρωμένο σας. Στη δική σας περίπτωση, αυτό το καλοκαίρι, είναι πιθανόν να λειτουργήσει ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκεστε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση αλλά προσπαθείτε να ξεφύγετε, τότε το πιο πιθανό είναι να κάνετε μία σχέση, όπου θα λειτουργήσει ως το σκαλοπάτι, ώστε να μπορέσετε να πάτε στο παραπάνω, είτε φεύγοντας από την ήδη υπάρχουσα σχέση, είτε πηγαίνοντας στο επόμενο και καθοριστικό ερωτικό κύκλο της ζωής σας. Σε όποια κατηγορία όμως και αν βρεθείτε, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Σε πολλές φάσεις, θα έρθετε αντιμέτωποι με γεγονότα που θα σας προκαλέσουν με έντονο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία περιπέτεια μπορεί να σημάνει για σας το φετινό καλοκαίρι, εάν και εφόσον βρίσκεστε σε φάση τέτοια, ώστε να θέλετε να μπείτε σε διαδικασίες νέων ερωτικών ανταλλαγών. Αυτό που έχετε ανάγκη δεν είναι κάποιον να σας βάλει το χαλινάρι αλλά ελεύθεροι να μπορέσετε να τρέξετε και να εξερευνήσετε νέους κόσμους. Αρκετά έχετε πέσει σε τελματώδεις καταστάσεις που μόνο πίσω σας πηγαίνουν. Ακόμα και ο έρωτας παίρνει άλλη τώρα για σας υπόσταση. Ελευθερία, μοίρασμα, χωρίς όμως εξαρτήσεις, και το πιο σημαντικό, επικοινωνία μέσα από ανταλλαγή ιδεών. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ίσως ανάγκη σας, γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε ακόμα και σχέση με μεγαλύτερο σύντροφο να δημιουργήσετε, προκειμένου να καλύψετε αυτή σας την ανάγκη. Ελεύθερος και ξέγνοιαστος καβαλάρης. Αυτός είναι ο ρόλος σας για φέτος το καλοκαίρι, συμπορευόμενος όμως με το πρόσωπο που θα συνωμοτήσει σ’ αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν τώρα δεν αναζητήσετε το άλλο σας μισό, πότε αλήθεια θα το κάνετε; Το καλοκαίρι έρχεται να σας καλύψει τις ανάγκες σας, υλικές και συναισθηματικές. Και ειδικά εσάς που ακόμα βρίσκεστε εκτός σχέσης (ενώ αυτό είναι κάτι που το περιμένετε και το αναζητάτε), σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις όχι μόνο μέσα στο καλοκαίρι αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Τώρα είναι η ώρα του θερισμού για σας. Φροντίστε μόνο να κάνετε σωστή επιλογή και να αφήνετε λίγο το χρόνο να σας δείχνει ποιο είναι το πλέον κατάλληλο για σας. Για κάποιους μπορεί να έχει εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο. Για κάποιους άλλους, όπου να’ ναι θα έρθει στο δρόμο τους.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας προ των πυλών! Μπορεί αυτό να μοιάζει λίγο εξωπραγματικό και βάσει των συνθηκών που επικρατούν αυτή την εποχή στη ζωή σας, όμως είστε έτοιμοι εδώ και πολύ καιρό, αφού η συναισθηματική μοναξιά έχει χτυπήσει κόκκινο στην καρδιά σας. Θέλετε να πάρετε και να δώσετε, και το πιο σημαντικό να εκφράσετε όλα αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα που έχουν κάνει κατάληψη στην ψυχή σας, εδώ περίπου με ένα με ενάμιση χρόνο. Αυτό, ή αυτή που έχει έρθει στη ζωή σας, έρχεται για να μείνει και για να ανοίξει για σας έναν καινούργιο κύκλο, με πολλές άλλες προεκτάσεις για πολλούς τομείς στη ζωή σας. Ερωτευμένοι πάντα με τον έρωτα, είναι το πιο σημαντικό ίσως για σας, να βρίσκεστε σε ενεργή ερωτική διαδικασία. Είναι καθαρά θέμα επιβίωσης, μέσα από την υπέρμετρη ανάγκη επιβεβαίωσης που συνεχώς σας διακατέχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα και εσείς οι ορκισμένοι εργένηδες Παρθένοι, είναι πολύ πιθανόν τώρα, σε αυτή τη φάση που βρίσκεστε, να καταπατήσετε κάποιους από τους όρκους σας και μπορεί αυτό για κάποιους ακόμα και γάμο να σημαίνει. Είστε έτοιμοι να μπείτε ακόμα και σε περιπέτειες, προκειμένου να ζήσετε κάτι διαφορετικό, και επιτέλους να αισθανθείτε ότι υπάρχει δίπλα σας ένας άνθρωπος ώστε να μπορείτε κάπου να ακουμπάτε. Μάλλον η δύναμη μέσα από την αυτονομία αρχίζει να σας εγκαταλείπει, και μαζί με αυτήν η ιδέα ότι καλύτερα μόνος και ελεύθερος, παρά συντροφευμένος και σκλαβωμένος. Το ταίρι, λοιπόν, που είναι να εμφανιστεί, έρχεται για να μείνει ή για να σας ταρακουνήσει τόσο πολύ, ώστε να πάρετε επιτέλους αποφάσεις, αποφάσεις ζωής.

 ΖΥΓΟΣ

Ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα, πάντα θα υπάρχει μέσα σας σαν επιθυμία μέσα από την προσμονή. Το καλοκαίρι έρχεται για να σας κινητοποιήσει μέσα από κάποιες ευκαιρίες. Πολλοί από εσάς, πιθανόν, να έχετε κουραστεί να περιμένετε και ίσως να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με πιο λάιτ καταστάσεις, χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς υποσχέσεις. Παρ’ όλα αυτά όμως, ειδικά εσείς οι Ζυγοί του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, πολύ πιθανόν να βιώσετε κάποιες ερωτικές εμπειρίες, τέτοιες ώστε να σας ενεργοποιήσουν ερωτικά. Καλό θα είναι όμως να μην επενδύσετε, γιατί η στιγμή που έρχεται στη ζωή σας αυτό που είναι για σας δεν είναι πολύ κοντινή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σίγουρο είναι πως μέσα σας δεν είστε κατασταλαγμένοι πάνω στο τι έχετε ανάγκη, και κατά συνέπεια στο τι περιμένετε να ζήσετε στον ερωτικό τομέα. Άλλοτε αποζητάτε ξεκάθαρες σχέσεις χωρίς έντονα πάθη, και άλλοτε τον έρωτα εκείνο που θα σας απογειώσει. Καλού-κακού, ετοιμαστείτε και για τα δύο. Οι προκλήσεις θα είναι τόσο έντονες, που δύσκολα θα μπορέσετε να αρνηθείτε κάποιες καταστάσεις, ακόμα και αν τα πράγματα από την αρχή σας δείχνουν ποιό δρόμο καλείστε να ακολουθήσετε. Πολλά από αυτά που διατυμπανίζατε τον τελευταίο καιρό, θα τα καταρρίψετε και ακόμα και εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε για την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Ο Αύγουστος κρίνεται καθοριστικός για σας μήνας. Αυτό που θα έρθει έρχεται για να μείνει. Το δύσκολο στην περίπτωσή σας είναι πως αυτό δεν αφορά μόνο ένα πράγμα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για την περιπέτεια. Μη φοβάστε, δεν πρόκειται να δεσμευτείτε ή ακόμα και να εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις από τις οποίες θα δυσκολευτείτε να βγείτε. Ούτε όμως να βιώσετε πρόωρο αποχωρισμό. Οι τάσεις που θα επικρατούν για σας είναι τέτοιες ώστε να έχετε ελεύθερο το πεδίο έκφρασης, μέσα από αυτά που θέλετε τη συγκεκριμένη εποχή. Κάποιοι από εσάς, πιθανόν να πρέπει να διανύσουν πολλά μίλια ή χιλιόμετρα, προκειμένου να βιώσουν το πάθος μέσα από τον έρωτα. Κυρίως, όμως, να βιώσετε τη χαρά που τόσο έχετε στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Και το ακόμα πιο σημαντικό, το αίσθημα της ελευθερίας, στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Το καλοκαίρι για σας προβλέπεται ιδιαίτερα ερωτικό, χωρίς όμως αυτό να σας κάνει να χάσετε την προσωπική σας ελευθερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας για σας μέσα στο φετινό καλοκαίρι δεν παίζει ξεκάθαρο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως και εσείς οι ίδιοι δεν είστε τόσο ξεκάθαροι για το τι πραγματικά θέλετε, με αποτέλεσμα να έλκετε ιδιόρρυθμες ή παρασκηνιακές καταστάσεις. Επιβεβαιώνεστε όμως, και αυτό ίσως να έχει μεγάλη σημασία για σας αυτή την εποχή. Αυτό που έρχεται, έρχεται για λίγο, για να ακολουθήσει κάτι άλλο. Μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή, τότε που θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ό, τι αφορά την ερωτική, αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Κοιτάξτε, λοιπόν, να απολαύσετε αυτή την εποχή που δεν σας υποχρεώνει να αναλάβετε ευθύνες, και αφήστε τα σοβαρά και τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι μόνο τα προσωπικά σας προβλήματα που σας κάνουν να χάνετε τη δύναμη και την πίστη σας, αλλά και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, που με κάποιο τρόπο σας κλείνουν την προοπτική σας. Το άνοιγμα νέας προοπτικής κρίνεται απελπιστικά αναγκαίο για σας και το καλύτερο που θα μπορούσε να σας συμβεί είναι αυτή την προοπτική να την ανοίξει ένας καινούργιος έρωτας. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τη μεγάλη πρόκληση. Εσείς οι Υδροχόοι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, από τα μέσα του μήνα μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, μπορεί να βιώσετε τη μεγάλη και σίγουρα καρμική συνάντηση. Μην εφησυχάζετε όμως, γιατί, ακόμα και αν είναι να ζήσετε πολύ δυνατές στιγμές, να ξέρετε πως δεν θα σας βγει και τόσο εύκολο. Σημασία όμως έχει ότι όχι μόνο βγαίνετε από το τέλμα, αλλά υποδέχεστε μία σχέση πάνω στην οποία θα μπορέσετε να επενδύσετε μακροπρόθεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένους αυτή την εποχή; Ένας μεγάλος έρωτας σίγουρα. Οι πιθανότητες να τον ζήσετε μέσα στο καλοκαίρι, είναι αρκετά μεγάλες, αφού οι πλανήτες εδώ και πολύ καιρό σας προετοιμάζουν για κάτι τέτοιο. Πιθανόν να κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, όσον αφορά μία ήδη υπάρχουσα σχέση. Ακόμα όμως και μέσα στο καλοκαίρι, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σας κάνει το κλικ, να ξέρετε πως έρχεται για να μείνει, ακόμα και αν για κάποιους αυτό σημαίνει παράλληλη σχέση. Το φετινό καλοκαίρι συνωμοτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσει δυνατή και σταθερή βάση, και ίσως να χρειαστεί να δώσετε μάχη, προκειμένου να μπορέσετε να βγείτε από αυτήν. Γι’ αυτό, και στην περίπτωση που ισχύσει το δεύτερο σκεφτείτε πολύ καλά πριν προχωρήσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2024 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta