Μαζί στις διακοπές: Τι να περιμένετε από αυτόν ανάλογα με το ζώδιό του;
Βαθμολόγησε
01
06
2024

Μαζί στις διακοπές: Τι να περιμένετε από αυτόν ανάλογα με το ζώδιό του;

Σίσσυ Μαρτίνη

Mόνο δύο τρόποι υπάρχουν για να θεωρήσεις ότι γνωρίζεις τον άνδρα που αποτελεί το έτερον σου ήμισυ. Ο πρώτος, να πας μαζί του διακοπές. Και ο δεύτερος –στην περίπτωση βέβαια που έχει προηγηθεί γάμος– να περάσεις από τη διαδικασία του διαζυγίου. Διακοπές: Η πρώτη φάση εμπειρίας, όσον αφορά το μοίρασμα. Μοιράζομαι το κρεβάτι, το μπάνιο, τη βόλτα, τα γεύματα, όλα τα μοιράζομαι. Και το πιο σημαντικό, αλλά και το πιο δύσκολο: μοιράζομαι τα θέλω μου.

 

Τι μπορεί να σας συμβεί στις διακοπές μαζί του;

 

Και εντάξει στην περίπτωση που ο άλλος είναι διατεθειμένος να τα μοιραστεί. Εάν όμως δεν είναι; Τι γίνεται τότε; Απλά, τη στιγμή που παίρνεις το τραίνο, το πλοίο, το αεροπλάνο ή και το αυτοκίνητο της επιστροφής, αποφασίζεις πως αυτή η φορά είναι και η τελευταία που τον βλέπεις. Εκτός εάν ήδη έχεις πάρει το πρώτο μεταφορικό μέσο και επιστρέφεις μόνη στο σπίτι, αλλά απελευθερωμένη… Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να κλειστείς μέσα στο δωμάτιό σου και είτε να εγκλωβιστείς στις ωραίες στιγμές που θα ήθελες για πάντα να σφραγίσεις στη μνήμη σου, εμμένοντας όμως στην απόφασή σου να μην τον ξαναδείς, είτε να συνειδητοποιήσεις ότι παρ’ όλη τη δοκιμασία δεν μπορείς να ζήσεις μακριά του. Για την ώρα τουλάχιστον…

 

Τι μπορεί να σημαίνει για μία γυναίκα διακοπές με το σύντροφό της;

 

Ειδικά για τις γυναίκες, οι διακοπές με τον άνδρα που άγγιξε τις ερωτικές και συναισθηματικές της χορδές, είναι μόνο ωραία λόγια και υποσχέσεις, ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και  μοίρασμα μεγάλων ερωτικο-σεξουαλικών στιγμών. Τι γίνεται όμως όταν πρακτικά θέματα και συνήθειες έρχονται να επισκιάσουν τη φαντασία που καιρό πριν έστησε αυτό το τέλειο και εξιδανικευμένο σκηνικό; Μέσα από ποιούς τρόπους, βάσει του ζωδίου μας, μπορούμε να διαχειριστούμε απρόσμενες συμπεριφορές και πλευρές του άλλου που δεν είχαμε καν αντιληφθεί; Tι θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τη στιγμή που αποδεχόμαστε την πρόταση, να μοιραστούμε ολοκληρωτικά, έστω και για λίγες μέρες, τη ζωή μας μαζί του/της;

 

ΚΡΙΟΣ

Εάν για εσάς διακοπές σημαίνει χαλάρωση και ξεκούραση, μ’ έναν Κριό καλύτερα να το ξεχάσετε. Η υπερκινητικότητα και ο εγωκεντρισμός που τον χαρακτηρίζουν συνεχώς θα σας αποσπούν την προσοχή και θα σας βγάζουν από τα δικά σας θέλω, βάζοντάς σας στο τρυπάκι να θέλετε να τον ικανοποιήσετε, έτσι όπως γίνεται μ’ ένα παιδί, μήπως και ησυχάσει. Το σίγουρο όμως είναι ότι δε θα πλήξετε. Συνεχώς θα ανακαλύπτει καινούργια δεδομένα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχει μάθει όλα τα κατατόπια της περιοχής, προκειμένου να φάτε και να διασκεδάσετε στα καλύτερα στέκια. Σε περίπτωση που επιτυχημένες διακοπές για εσάς σημαίνει πρόγραμμα, δε θα μπορέσετε με τίποτα να το καταστρώσετε.

Μπορεί το προγραμματισμένο δείπνο υπό το φως των κεριών, ακριβώς πάνω στην παραλία, να είναι προγραμματισμένο για τις 9 και τελικά να φτάσετε να τρώτε στις 11 και με τα νεύρα τεντωμένα, αφού η διαδρομή μέχρι το εστιατόριο κατέληξε Οδύσσεια. Μπορεί να έπιασε την κουβέντα με τον ξενοδόχο, να βρεθήκατε χωρίς να το καταλάβετε σε κάποιο μαγαζί να δοκιμάζετε ρούχα, τώρα μόλις να θυμήθηκε ότι πρέπει να πάει στο πρακτορείο για να πάρει τα εισιτήρια της επιστροφής ή να κανονίσει για την αυριανή ημερήσια εκδρομή. Θα σας αποζημιώσει όμως μετά με τα υπέροχα λόγια που θα σας πει και σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση, εξυψώνοντάς σας, τόσο ώστε να ξεχάσετε όχι μόνο τα όσα συνέβησαν λίγο πριν, αλλά και όλα των προηγούμενων ετών... Τολμήστε να πάτε μ’ έναν Κριό διακοπές, το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να τις ξεχάσετε ποτέ!

ΤΑΥΡΟΣ

Το κατά πόσον θα περάσετε καλά μ’ έναν Ταύρο στις διακοπές εξαρτάται από το πόσο βαθιά χαραγμένη είναι μέσα του η ερωτικο-σεξουαλική του επιθυμία για σας. Πάντα χαλαρός και ψύχραιμος, μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις οποιεσδήποτε δικές σας αρνητικές αντιδράσεις, στην περίπτωση που οι επιλογές σας δεν ταυτίζονται. Καλό είναι να μην επενδύσετε σε ηλιοβασιλέματα και μεγάλες υποσχέσεις. Οτιδήποτε κι αν θέλετε να του αποσπάσετε, μόνο σε ιδιαίτερες στιγμές του μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Όπως κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερου γεύματος και βέβαια τη στιγμή που έχετε βρει τον τρόπο να τον απογειώσετε ερωτικά. Καλείστε, βέβαια, να έχετε φροντίσει την κάλυψη, όσον αφορά τα έξοδα τα ταξιδιού.

Και επίσης, να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να μην τον απομυθοποιήσετε, τη στιγμή που θα δείτε να αφήνει λιγότερο από ένα ευρώ φιλοδώρημα, ακόμα και αν το δείπνο κόστισε αρκετά... Εάν εσείς έχετε αναλάβει να οργανώσετε το ταξίδι –κάτι που θεωρείται και το πιο πιθανό– καλό θα είναι να μην εντάξετε στο πλάνο επισκέψεις σε μουσεία και διάφορες τουρ σε κοντινές ή μακρινές εκδρομές. Απλά πράγματα θα έχετε να κάνετε: να φροντίσετε για δωμάτιο με όλα τα κομφόρ, να έχετε ενημερωθεί για τα στέκια με το καλύτερο φαγητό και βέβαια να υπολογίζετε ότι τον περισσότερο χρόνο θα τον περάσετε στο κρεβάτι και καλό θα είναι να ενημερωθείτε για την ποιότητα του στρώματος. Μην πέσετε όμως στην παγίδα, μετά από τις στιγμές ερωτικής απογείωσης που θα σας προσφέρει, να επενδύσετε σε κάτι πολύ περισσότερο, ειδικά στην περίπτωση που η σχέση είναι στο αρχικό της στάδιο. Οι χρόνοι του είναι πολύ αργοί. Τόσο, ώστε να πρέπει ακόμα και μια δεκαετία να περιμένετε για να πει το μεγάλο Ναι…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μεγάλο δίλλημα είναι οι διακοπές μαζί του, εάν και εφ’ όσον είχατε και στο παρελθόν την εμπειρία να μοιραστείτε μ’ ένα Δίδυμο τις διακοπές σας. Το πιο πιθανό είναι να σας το προτείνει ο ίδιος. Να ξέρετε όμως πως μόνο τη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο πλοίο ή στο αεροπλάνο θα μπορείτε να είστε σίγουροι. Εάν το μεταφορικό σας μέσο είναι το αυτοκίνητο, καλό θα είναι να είστε σε επαγρύπνηση, γιατί δεν το’ χει και πολύ, την τελευταία στιγμή, να αλλάξει γνώμη, είτε πηγαίνοντάς σας κάπου αλλού, είτε γιατί τολμήσατε να εκφράσετε κάποια δυσαρέσκεια, να ακυρώσει τις διακοπές σας, γυρίζοντάς σας πίσω. Αυτό βέβαια είναι το  «κακό πρόσωπο» του Διδύμου και εξαρτάται από τη φάση στην οποία βρίσκεται.

Εάν είστε τυχεροί και σας αποκαλύψει το καλό του πρόσωπο, τότε αυτές οι διακοπές ίσως και να είναι οι πιο ευχάριστες της ζωής σας και να γελάσετε όσο δε γελάσατε ποτέ. Και πάλι όμως, μην περιμένετε ξεκούραση και ξεγνοιασιά. Μπορεί να σηκώνεται από τα χαράματα, και –θέλετε δε θέλετε– να πρέπει να τον ακολουθήσετε σ’ αυτό που την τελευταία στιγμή του έρχεται στο κεφάλι του να κάνει. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχει κάνει φίλους, είτε από το ξενοδοχείο, είτε από το πιο κοντινό εστιατόριο, και μην εκπλαγείτε, εάν στην παρέα των δυο σας κάθε μέρα προστίθενται και άτομα που σε καμία περίπτωση δεν θα θέλατε να γίνουν φίλοι σας. Δύσκολα ησυχάζει σ’ ένα μέρος, πάντα κάτι του λείπει και κάτι του φταίει, εκτός και εάν έχετε βρει τον τρόπο να τον ησυχάζετε έτσι όπως ένα παιδί. Εάν έχετε προηγούμενη εμπειρία, μην το τολμήσετε ξανά. Εάν όχι, αξίζει τον κόπο. Η επιστροφή για εσάς θα σημάνει ότι έχετε γίνει σοφότερη και, βέβαια, έχετε αναμετρηθεί με τα όρια της αντοχής και της υπομονής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παραπονιάρικο του ζωδιακού σας υπόσχεται στιγμές μεγάλων συναισθηματικών εκρήξεων, αφού έστω και μόνο η θέα του φεγγαριού ή η χαρά της προετοιμασίας του γεύματος που επιμελήθηκε ο ίδιος, είναι αρκετά, για να σας μεταδώσει τη διάχυτη ευτυχία του, που ξεχειλίζει από παντού. Τίποτα δε ζητά, σε σχέση με αυτά που είναι διατεθειμένος να δώσει. Απλά, να του υποσχεθείτε ότι θα τον αγαπάτε για  πάντα και ότι θα μείνετε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα. Αυτά και μόνο είναι αρκετά, λάβετε όμως και υπόψιν σας ότι η γκρίνια καραδοκεί ανά πάσα στιγμή, εάν κάτι, έστω και άνευ σημασίας, τον βγάζει από τη βολή του. Η δυσκολία του σε ό, τι αφορά την προσαρμοστικότητά του είναι ένα θέμα για εσάς, αφού θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να νιώσει ασφαλής και οικεία στο περιβάλλον του.

Επιλέξτε χώρους διαμονής που με κάποιο τρόπο να τον συνδέουν με το παρελθόν και βρείτε τρόπους ώστε να απασχολείτε το χρόνο σας, τη στιγμή που θα τον ακούτε για ώρες να μιλάει στο τηλέφωνο, με όλα τα μέλη της οικογένειάς του και ξεχωριστά με το καθένα την κάθε φορά. Να είστε σε ετοιμότητα (κάθε φορά που κάτι τον κάνει να αμφιβάλλει για τα συναισθήματά σας), για να αντιμετωπίσετε τα όποια συμπτώματα υγείας του, προκειμένου να ασχοληθείτε μαζί του. Και αυτό είναι απαράβατος κανόνας στις διακοπές: μόνο μαζί του θα ασχολείστε. Εάν τηρήσετε τον όρο, να ξέρετε πως θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω, απολαμβάνοντας τα πιο ωραία γεύματα, το πρωινό στο κρεβάτι και τα όνειρα της ιδανικής οικογένειας που έπλασε ακόμα και εν αγνοία σας. Με κομμένη την ανάσα, θα ακούσετε πολλές ιστορίες, κρατήστε όμως κάποιες επιφυλάξεις, γιατί πολλά από αυτά που θα σας διηγηθεί θα είναι προϊόν φαντασίας, μέσα από τη δική του όμως αλήθεια. Εάν αποζητάτε μιαν αγκαλιά για να κουρνιάσετε, μην το σκεφτείτε καθόλου. Υπάρχει έτοιμη και σας περιμένει στις διακοπές σας μ’ έναν Καρκίνο…

ΛΕΩΝ

Τα εύκολα και τετριμμένα δεν του αρέσουν καθόλου. Και να ξέρετε ότι από τη στιγμή που σας επέλεξε για να τον ακολουθήσετε στις διακοπές, λειτουργήσατε ως πηγή έμπνευσης για τη νέα ταινία που ετοιμάζεται να παίξει… Και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για αυτό, κάνοντας ακριβώς τις κατάλληλες επιλογές. Τι θα φοράει στην κάθε περίσταση, πως ακριβώς θα πρέπει να είναι το περιβάλλον για το πρώτο και το τελευταίο δείπνο, τι θα σας πει και βέβαια τι είναι έτοιμος να ακούσει και από εσάς, μέσα από τον τρόπο που θα ανταποκριθείτε σε όλο αυτό σκηνικό, που στην περίπτωση που πέσετε σε ευκατάστατο Λέοντα, σίγουρα θα θυμίζει υπερπαραγωγή.

Όσο κανένα άλλο ζώδιο, απεχθάνεται τη μιζέρια και τη μετριότητα. Γι’ αυτό ετοιμαστείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές, έχοντας όμως φροντίσει από πριν να επιμεληθείτε το κάθε τι στην εμφάνισή σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να σταθείτε ανάλογα στο φαγητό και στη διασκέδαση. Λάβετε όμως σοβαρά υπόψιν ότι ελάχιστο λόγο θα έχετε σε όλα αυτά... Καλό είναι να γνωρίζετε, εκ των προτέρων, ότι θα ακολουθείτε και δε θα οδηγείτε. Αφεθείτε όμως σ’ αυτό, γιατί δε θα σας απογοητεύσει, αφού η επιλογή του Λέοντα θα περάσει πρώτα μέσα από τη δική σας ευχαρίστηση. Ένα θα πρέπει να έχετε κατά νου, μέχρι και την στιγμή που θα σας αφήσει έξω από την πόρτα του σπιτιού σας: να μην σας απομυθοποιήσει. Εάν καταφέρετε να κρατήσετε ζωντανό το μύθο του για σας, τότε, για πολύ καιρό, θα κατέχετε το ρόλο του πρωταγωνιστή στη ζωή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην περιμένετε διακοπές δυνατών εμπειριών και συναισθηματικών αποκαλύψεων μ’ έναν Παρθένο. Ετοιμαστείτε, σε κάποιες φάσεις, να έρθετε αντιμέτωποι και με την ανιαρή πλευρά του, αφού καμία προσπάθεια δεν είναι διατεθειμένος να κάνει για να την κουκουλώσει. Συνήθως θέλει να ακολουθεί, παρά να οδηγεί. Μη σκεφτείτε όμως να τον οδηγήσετε σε κάποιο πολυτελές θέρετρο ή μην περιμένετε να ανταποκριθεί στην επιθυμία σας για σούσι ή ακόμα και για  γκουρμέ γεύματα. Απλός και παραδοσιακός, δε θέλει πολύ για να σας κάνει να αισθανθείτε τη χαρά που βρίσκεται μαζί σας. Αφεθείτε στο ευφυές χιούμορ του και στην ανάγκη του να σας αποκαλύψει ακόμα και ανεξερεύνητες πλευρές του εαυτού του, σε στιγμές ερωτικο-σεξουαλικών εκρήξεων. Μη νοιαστείτε καθόλου για τα πρακτικά.

Για όλα βρίσκει τρόπους να τα διευθετεί και βέβαια αναλαμβάνει να σας ετοιμάσει ο ίδιος το φαγητό, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις προτιμήσεις σας. Εάν πρόκειται για ταξίδι που θα χρειαστεί μεγάλη οργάνωση, εμπιστευτείτε τον. Τα πάντα θα είναι προγραμματισμένα μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια. Εισιτήρια, δρομολόγια, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους. Αποδεχθείτε όμως την ιδιορρυθμία του και την ανάγκη του στα μέρη όπου θα συχνάζετε να μην υπάρχει πολύς κόσμος. Έρημες παραλίες, μοναχικά εστιατόρια, διασκέδαση σε απλά –και όχι για τους πολλούς στέκια. Η χαρά των ήρεμων διακοπών. Αυτό είναι ο Παρθένος. Εάν αυτό ευθυγραμμίζεται και με τη δική σας ανάγκη, ζητήστε του να σας ακολουθήσει αυτό το καλοκαίρι.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά είναι αυτά που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν, εάν θέλετε να περάσετε, έστω και ένα διάστημα πολύ λίγων ημερών μ’ ένα Ζυγό. Εξασφαλίστε της τα καλύτερα, εάν πρόκειται για γυναίκα, αφήστε τον να επιλέξει  ό, τι πιο εκλεκτό (και ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες), εάν πρόκειται για άνδρα. Στα καλύτερα, στα ακριβότερα και βέβαια στα πιο in. To πιο πιθανό, βέβαια, είναι να έχει φροντίσει να βρίσκεστε με φίλους καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών, αφού έτσι μοιράζεται με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά του. Προσέξτε την εμφάνισή σας να είναι, όσο το δυνατόν, περισσότερο προσεγμένη.

Τους τρόπους σας επίσης, όσον αφορά την κοινωνική σας συμπεριφορά και ευγένεια, ακόμα και αν στο δωμάτιο λίγο πριν προέκυψε ένταση και μάλλον από την πλευρά σας, αφού οι καυγάδες και οι προστριβές είναι ό, τι χειρότερο θα μπορούσε να του συμβεί, ειδικά σε περίοδο διακοπών, όπου όλα πρέπει να είναι τέλεια τοποθετημένα και εξιδανικευμένα. Εάν θέλετε να τον/την ευχαριστήσετε για αυτές τις υπέροχες διακοπές που σας προσφέρει, δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και δώστε του την απόλαυση ενός αισθησιακού μασάζ. Αυτή και μόνο η κίνηση  θα είναι αρκετή για να τον απογειώσετε και να του βγάλετε ακόμα  περισσότερο τον καλό του εαυτό. Μην περιμένετε όμως να ξαπλώσει στην άμμο, να αναρριχηθεί σε απόκρημνα βράχια, να κάνει πεζοπορία σε δύσβατα μονοπάτια. Θα σας απογοητεύσει. Αφεθείτε στα ωραία λόγια, στα όμορφα περιβάλλοντα και στις απολαύσεις μέσω των αισθήσεων. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες γι’ αυτόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο και βασικότερο θέμα με ένα Σκορπιό είναι να τον πείσετε να πάτε μαζί διακοπές, εκτός και εάν, αυτήν την εποχή, αποτελείτε το μεγάλο πάθος της ζωής του. Σε αυτήν την περίπτωση, τα πάντα μπορείτε να περιμένετε. Εντός και εκτός. Δυνατές ερωτικές εμπειρίες και εξομολογήσεις, είτε μέσα στον ασφαλή χώρο του δωματίου του, είτε στα πιο απόμερα σημεία του τόπου όπου θα επιλέξετε. Βραδινή κολύμβηση και απάτητες παραλίες, ίσως γιατί πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται η τάση της κτητικότητάς του. Και αλίμονο στην περίπτωση που οι κεραίες του πιάσουν το ενδιαφέρον κάποιου άλλου να στρέφεται προς το πρόσωπό σας. Τότε πραγματικά, η ζωή σας μπορεί να γίνει δύσκολη, ακόμα και σε αυτήν τη φάση των διακοπών, στην οποία τόσο πολύ είχατε μαζί του επενδύσει.

Η απόλυτη αποκλειστικότητα είναι το σημαντικό για εκείνον, τουλάχιστον στις φάσεις που βρίσκεστε μαζί. Επιβεβαιώστε του τον έρωτά σας, την ευγνωμοσύνη ότι βρίσκεται στη ζωή σας, χωρίς όμως να τον κάνετε να σας νιώθει δεδομένους. Σε αυτήν την περίπτωση, εξασθενεί το ενδιαφέρον του και, κατά συνέπεια, η έντασή του σε κάθε συναισθηματική και ερωτική εκδήλωση. Σε περίπτωση που έχουν δημιουργηθεί οι ανάλογες βάσεις στη σχέση, τότε να ξέρετε πως τελειώνοντας η φάση των διακοπών, θα έχετε πάρει μαζί σας το απόλυτο, το πάθος, που θα είναι αρκετό για να σας τροφοδοτεί για πάρα πολύ καιρό, μπορεί και για χρόνια. Το δόσιμο του Σκορπιού σας σφραγίζει με τρόπο τέτοιο, ώστε σ’ εκείνο το καλοκαίρι μαζί του να μην μπορέσει κανείς άλλος να δώσει συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι θα μπορούσε να πει κανείς για έναν Τοξότη, αφού το καλοκαίρι γι’ αυτόν είναι συνυφασμένο με τη χαρά, την ξεγνοιασιά, την περιπέτεια, το άγνωστο με βάρκα την αισιοδοξία και την εμπειρία. Γεννημένος το χειμώνα, εραστής όμως του καλοκαιριού, βγαίνει από τις αναστολές του και απογυμνώνεται συναισθηματικά, φτάνει μόνο να βρεθεί στη φύση και μακριά από το γνώριμο και το οικείο. Μην περιμένετε να ζήσετε το απόλυτο και μία σχέση εξαρτησιακή. Η ελευθερία είναι η σημαία που θα βάλει πάνω στο πλεούμενο που ετοίμασε για να ταξιδέψετε εσείς και εκείνος.

Θα ανακαλύψει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία, ακόμα και αν ο τόπος που έχετε επιλέξει δεν έχει και πολλά να προσφέρει. Θα εξερευνήσετε μέρη που πιθανόν ακόμα και οι ντόπιοι να μη γνωρίζουν. Θα μοιραστείτε δυνατές ερωτικές εμπειρίες, κοντά στη φύση, βιώνοντας έτσι την ελευθερία, μέσα από την αποδέσμευση της ύλης. Η ιδέα διακοπών στο κάμπινγκ ή σ’ ένα ιστιοπλοϊκό ή ακόμα και της εξερεύνησης ενός παρθένου δάσους είναι ό, τι  καλύτερο σαν επιλογή για έναν Τοξότη. Το θέμα όμως είναι πόσο εύκολα μπορεί να ακολουθήσεις. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Εάν απαντήσεις ναι, τότε επιστρέφοντας από αυτές τις διακοπές, πιθανόν να έχεις απαντήσει σε μεγάλα ερωτήματα, όσον αφορά τον αληθινό νόημα της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα υπό έλεγχο και βέβαια τον δικό του. Δεν εμπιστεύεται καθόλου εύκολα, και ειδικά στο θέμα των διακοπών, που κρίνεται μείζονος σημασίας, από την αρχή ακόμα του χειμώνα, αφού το καλοκαίρι περιμένει να ξεφύγει από αυτά τα εξαντλητικά προγράμματα που ο ίδιος έχει επιλέξει να εφαρμόζει στη ζωή του. Με κάθε τρόπο, θα προσπαθήσει να σας εξασφαλίσει το καλύτερο, κάνοντας, όχι απλά αυτό που μπορεί, αλλά το παραπάνω, ακόμα και αν οι οικονομικές του δυνατότητες δεν του το επιτρέπουν. Θα κοιτάξει να αξιοποιήσει την κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, προκειμένου να περάσετε καλά, ακόμα και σε εκδρομές που δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Λάτρης των εκπλήξεων, σίγουρα κάτι θα σας έχει επιφυλάξει, έστω και για την υστεροφημία του, για να θυμάστε αυτές τις διακοπές ίσως και ως τις καλύτερες, αλλά πάντα σύμφωνα με το σοβαρό και ώριμο τρόπο έκφρασής του. Και εννοείται πως κάτι ανάλογο ζητά και από τον ή την ερωτική σύντροφό του. Όχι τόσο στον προσωπικό σας χώρο, αλλά κυρίως σε δημόσιους χώρους και ειδικότερα όταν δεν είστε εσείς η μοναδική παρέα του. Προστατευτικός και περιποιητικός, σε όλες του τις εκφάνσεις, είναι πρόθυμος καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών να ασχοληθεί μαζί σας, να σας συμβουλέψει και να σας βοηθήσει, μέχρι και τη στιγμή που θα επιστρέψετε στη βάση σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας να πάει διακοπές μ’ έναν Αιγόκερω, μην περιμένετε όμως να ζήσετε μαζί του τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην περίπτωση που σας γίνει η πρόταση του «Μαζί φέτος στις διακοπές» από έναν Υδροχόο, ξανασκεφτείτε το, ειδικά στην περίπτωση που δεν έχετε εκπαιδευτεί σε ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Μπορεί όμως να είναι μία καλή ευκαιρία να πάρετε τη μύηση, ώστε να μπορείτε πιο εύκολα μετά να επιλέγετε τους ανθρώπους. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη, αυτό το καλοκαίρι, να το βιώσετε μ’ έναν εγκεφαλικό περισσότερο τρόπο, τότε μην το σκέφτεστε. Θα γεμίσετε γνώσεις και πιθανόν να αλλάξετε τον τρόπο μέσα από τον οποίο αντιλαμβανόσασταν μέχρι τώρα τα πράγματα.

Η μεγαλύτερη χαρά για έναν Υδροχόο είναι να έχει ακροατήριο που να ρουφάει και να ασπάζεται βεβαίως τις ιδέες του. Εάν είστε εσείς ο ένας και μοναδικός ακροατής, τότε σας υπόσχεται απογειωτικές διακοπές, ακόμα και αν την περισσότερη ώρα την περνάτε σ’ ένα δωμάτιο χωρίς θέα. Και θα πρέπει βεβαίως να λάβετε σοβαρά υπόψιν τις αντικομφορμιστικές του τάσεις, ακόμα και αν η οικονομική του κατάσταση του δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρει πολύ περισσότερα. Θα  ενδιαφερθεί να μάθει και να γνωρίσει τις ιδιαιτερότητες του τόπου, θα επικοινωνήσει μόνο με ανθρώπους στους οποίους οι υψηλές του κεραίες έπιασαν κάτι ενδιαφέρον. Είτε που δε θα πλήξετε καθόλου ή που θα βουλιάξετε στην πλήξη και στην ανία μαζί του. Αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον υπάρχει μεταξύ σας συμβατότητα.

ΙΧΘΥΣ

Ακολουθήστε τον, αλλά μία παράκληση όμως: μην του αναθέσετε να κάνει πρόγραμμα και μην τον εμπιστευτείτε καθόλου στα πρακτικά. Και βέβαια, εάν είστε αυστηροί με πρωτόκολλα και χρονοδιαγράμματα, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Όχι απλά γιατί θα ξεφύγετε, κατά πολύ, από τον τρόπο που εσείς έχετε ανάγκη να ζήσετε στις διακοπές σας, αλλά θα ξεχάσετε ποιοι είστε και τι ζητάτε από αυτήν τη ζωή. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να σας παρασύρει στο δικό του πέλαγος, άλλοτε αφηνιασμένο και σκοτεινό και άλλοτε ήρεμο και γαλήνιο, τόσο ώστε να μη θέλετε ποτέ να φύγετε από εκεί ακόμα και αν είναι να μην ξαναβρείτε το λιμάνι σας. Ο ποιητής του ζωδιακού θα σας πει τα ωραιότερα που θα έχετε ακούσει  και σαν σειρήνα θα σας μαγέψει με τα τραγούδια του, όπως τους συντρόφους του Οδυσσέα, που πολλοί από αυτούς κατέληξαν τελικά  στη θάλασσα.

Γι’ αυτό πάρτε καλού-κακού κι ένα σωσίβιο μαζί σας, έτσι για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας… Θα σας μεταφέρει μακριά από αυτήν την πραγματικότητα, μέσα από πρωτόγνωρες ερωτικο-σεξουαλικές εμπειρίες, ρομαντικά δείπνα και ηλιοβασιλέματα. Προσέξτε κάτι όμως, κάτι πολύ σημαντικό για τη δική σας συναισθηματική ασφάλεια: μην τον επιβεβαιώσετε παραπάνω απ’ όσο αντέχετε. Το τι σημαίνει αυτό θα το καταλάβετε, όταν μετά από την πολλή επιβεβαίωση, θα δείτε ένα πρόσωπο διαφορετικό, λέγοντας και πράττοντας ίσως και ακριβώς τα αντίθετα, ενώ πριν προσπαθούσε, με κάθε τρόπο, να σας παρασύρει στο παιχνίδι του. Μην αρνηθείτε όμως το κάλεσμά του, έτσι όπως μόνο ένας Ιχθύς ξέρει να το κάνει, πιθανόν λέγοντάς σας: «αυτό το καλοκαίρι θα είναι και το μοναδικό που θα θυμάσαι για την υπόλοιπη ζωή σου». Και δεν έχει άδικο, είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον, λέει αλήθεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2024 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta