Τα ερωτικά μυστικά του φλογερού και δημιουργικού Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
18
07
2023

Τα ερωτικά μυστικά του φλογερού και δημιουργικού Λέοντα.

E-zwdia

Ο Λέων στην αστρολογία σηματοδοτεί τον έρωτα, το πάθος και τα συναισθήματα, έτσι είναι λάτρης της αγάπης, δεν μπορεί να τον εμποδίσει τίποτα και κανείς να χαρεί τον έρωτα μέχρι το πικρό τέλος. Ακόμα κι αν πληγωθεί από την αγάπη, προσπαθεί ξανά και ξανά, ο έρωτας τον κρατά ζωντανό και πάλι δίνει, γιατί από τη φύση του είναι γενναιόδωρος.

Ακριβώς όπως ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του Λέοντα, είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, έτσι και o Λέων θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ειδικά του συντρόφου του. Μόνο όταν αισθάνεται ότι είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή κάποιου, τότε νιώθει απολύτως άνετα. Για το λόγο αυτό, σπάνια θα βρείτε έναν Λέοντα χωρίς ταίρι, ακόμα κι αν είναι μόνος, σύντομα θα βρει την επόμενη αγάπη.

 

Τι σηματοδοτεί το ζώδιο του Λέοντα στην αστρολογία;

 

Το πιο θλιβερό πράγμα για ένα Λέοντα είναι η συναισθηματική απόρριψη και ο πληγωμένος του εγωισμός. Νιώθει έντονη την ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί,  γιατί μόνο έτσι παίρνει δύναμη στη ζωή. Μερικές φορές έχει μια παιδαριώδη συμπεριφορά στην προσπάθειά του να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του και να πάρει αγάπη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν ένας Λέων είναι ερωτευμένος μαζί σας, θα σας «πνίξει» με την προσοχή και τη στοργή που θα σας προσφέρει αλλά αναμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα. Είναι εκδηλωτικός συναισθηματικά και δίνει με όλη του την καρδιά, αφού είναι γενναιόδωρος και δεν θέλει ο σύντροφός του να είναι ανικανοποίητος.

Όλη αυτή η αγάπη κάνει το Λέοντα υπέροχο εραστή, τόσο στη σχέση, όσο και στο κρεβάτι, αλλά επειδή δίνει πολλή σημασία στην αγάπη, όταν απορριφθεί, η αξιοπρέπειά του και η υπερηφάνειά του πραγματικά υποφέρουν. Παίρνει τα πράγματα προσωπικά και θίγεται η υπερηφάνειά του. Αν είστε ερωτευμένοι με ένα Λέοντα, τότε θα πρέπει να του δείξετε ότι εκτιμάτε όλα αυτά που κάνει για σας. Αυτό, βέβαια, μπορεί να τον κάνει λίγο περισσότερο απαιτητικό, αλλά οι ανταμοιβές που θα πάρετε από ένα Λέοντα στη ζωή σας, υπερβαίνουν κατά πολύ τα τυχόν μειονεκτήματα.

Μόλις ο Λέων βρει ένα σύντροφο, είναι κτητικός και ζηλιάρης και είναι συνεχώς σε επιφυλακή, προκειμένου να μη χάσει τον εραστή του. Ένας Λέων μπορεί να σκεφθεί ότι είστε απλά τυχεροί που τον έχετε στη ζωή σας! Αν μπορέσετε να τον κάνετε το κέντρο του σύμπαντός σας και είστε έτοιμοι να τον πλημμυρίσετε με αγάπη και να του δείξετε την εκτίμησή σας, τότε έχετε βρει έναν πολύ ιδιαίτερο εραστή.

Το ερώτημα είναι, έχετε την ικανότητα να έχετε πάντα αυτόν το μεγαλοπρεπή βασιλιά στο θρόνο του; Εάν σας έχει μαγέψει η ακαταμάχητη γοητεία του, τότε η απάντηση είναι ναι!

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Μόνο τα ζώδια της Φωτιάς μπορούν πραγματικά να εκτιμήσουν και να κατανοήσουν αυτόν το γοητευτικό και χαρισματικό εραστή και η καλύτερη επιλογή συντρόφου για ένα Λέοντα είναι ο Κριός και ο Τοξότης. Και τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να τον καταλάβουν και να υπερπηδήσουν μαζί τις δυσκολίες, τις οποίες μπορούν να ξεπεράσουν. Ο Λέων θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και ο Κριός θέλει να είναι ο ηγέτης σε κάθε σχέση, έτσι θα μπορούσε να υπάρξει μια μάχη εξουσίας για το ποιος πρόκειται να πάρει την περισσότερη προσοχή, αν δεν μπορέσουν να βρουν έναν τρόπο να την μοιραστούν. Ο Τοξότης δίνει στη σχέση μια αίσθηση περιπέτειας, πράγμα το οποίο ενθουσιάζει το Λέοντα.

Και επειδή τα αντίθετα έλκονται πάντα, έτσι ο ψυχρός συναισθηματικά και απόμακρος Υδροχόος είναι ένας ιδανικός υποψήφιος εραστής, καθώς ο Λέων λιώνει τον πάγο στην καρδιά του Υδροχόου. Εφόσον υπάρχει μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση μεταξύ τους, αυτή η σχέση θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Ο Καρκίνος και η Παρθένος θα μπορούσαν να μοιραστούν την καρδιά του Λέοντα, ιδιαίτερα με τον Καρκίνο, ο οποίος χρειάζεται κάποιον να τον πλημμυρίσει με στοργή, φροντίδα και προσοχή ενώ ο Λέων νιώθει από τον Καρκίνο ότι τον χρειάζεται, τον θαυμάζει και τον εκτιμά. Ο παθιασμένος Σκορπιός θα του προσφέρει πολύ πάθος και χημεία αλλά θα πρέπει να κατανοήσουν πραγματικά ο ένας τον άλλον για να συνυπάρξουν μαζί. Ο Σκορπιός είναι μυστικοπαθής ενώ ο Λέων εξωστρεφής κι αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση τους.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

 

Λέων και Κριός: Τα έντονα συναισθήματα και το πάθος κρατούν ζωντανή τη σχέση, παρά το ότι θα υπάρξει μια πάλη για την εξουσία. Όμως η χαρά και η έντονη διασκέδαση που θα βιώσουν μαζί υπερσκελίζουν τα κακώς κείμενα της σχέσης.

Λέων και Ταύρος: Ένα όμορφο ζευγάρι που είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους, αλλά όμως ο καθένας αγαπάει, επίσης, τον εαυτό του. Μαζί δε θα μπορέσουν να δουν την πρακτική πλευρά της ζωής.

Λέων και Δίδυμοι: Αν και υπάρχει ακαταμάχητη έλξη μεταξύ τους και θα ερωτευτούν εύκολα ο ένας τον άλλον, ο Λέων είναι κτητικός και στο Δίδυμο αρέσει να φλερτάρει. Οι ανασφάλειες μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες για τη σχέση, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο.

Λέων και Καρκίνος: Ο Λέων αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής και ο Καρκίνος λαχταρά να τον φροντίζουν και να του δείχνουν αγάπη. Και οι δυο έχουν βρει αυτό που ψάχνουν.

Λέων και Λέων: Υπάρχει αμοιβαία έλξη και άμεση χημεία μεταξύ αυτών των δύο, αλλά ποιος θα είναι το αφεντικό; Θα πρέπει να αποφύγουν τα παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου για να διαρκέσει η σχέση.

Λέων και Παρθένος: Είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά και τόσο τέλειοι ο ένας για τον άλλον. Δεν θα είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά μια αργή αγάπη που ανθίζει, δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να εκτιμήσουν το θησαυρό που έχουν βρει.

Λέων και Ζυγός: Αυτό το ζευγάρι καταλαβαίνει και σέβεται ο ένας τον άλλον και, επίσης, θέλουν και οι δύο το ίδιο πράγμα από την αγάπη. Αυτή είναι μια σχέση που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Λέων και Σκορπιός: Αυτή είναι μια πολύ έντονη σχέση, με ίσες ποσότητες πάθους αλλά και ζήλιας και κτητικότητας. Από τη μια πλευρά, αυτό εξιτάρει και τους δυο αλλά από την άλλη μπορεί να είναι αποτρεπτικό για τη μακροβιότητα της σχέσης.

Λέων και Τοξότης: Σε αυτή τη σχέση, υπάρχει πραγματική αγάπη και ο καθένας είναι ερωτευμένος με τον άλλον. Το πρόβλημα προέρχεται από το ότι ο Τοξότης χρειάζεται την ελευθερία του, πράγμα το οποίο αντιτίθεται στην κτητική φύση του Λέοντα.

Λέων και Αιγόκερως: Αυτοί οι δύο έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλον, που αν ενωθούν συναισθηματικά, μαζί κάνουν ένα δυναμικό ζευγάρι που δύσκολα θα χωρίσει.

Λέων και Υδροχόος: Ακόμα κι αν υπάρχει σύγκρουση επιθυμιών μεταξύ τους, αυτό το ζευγάρι είναι ανεξήγητα δεμένο ο ένας με τον άλλον. Αυτή η σχέση δεν θα είναι ποτέ βαρετή, αφού ο καθένας ωθεί συνεχώς τον άλλον.

Λέων και Ιχθύς: Τόσο διαφορετικοί στην προσωπικότητα αλλά και οι δύο είναι ονειροπόλοι και αθεράπευτα ρομαντικοί. Ο καθένας έχει πολλά να προσφέρει στον άλλον, αν και μαζί πρέπει να λάβουν υπόψη την πρακτική πλευρά της ζωής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-07-2023 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω