14
06
2024

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024

Διαβάστε τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2024 σας και δείτε τι επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά στην αισθηματική σας ζωή από την Κωνσταντίνα Νικολάου.

Τα ζώδια και τα αισθηματικά τους το 2024

Νιώθετε τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια σας; Η αγάπη έχει προσπεράσει χωρίς να σας δώσει σημασία; Μπορείτε να κατηγορήσετε γι’ αυτό τον Algol και τις Pleiades καθώς τόσο ο Δίας όσο και ο Ουρανός θα βρεθούν στην 26η μοίρα του Ταύρου πάνω στον σταθερό αστέρα Algol αυτή τη χρονιά ενώ ο Δίας στην 1η μοίρα των Διδύμων θα αγγίξει τις Πλειάδες. Ο Algol θεωρείται το πιο κακόβουλο αστέρι στον ουρανό και σηματοδοτεί αποκεφαλισμό, δείχνει ότι χάνετε το κεφάλι σας (το μυαλό σας) για κάτι ή κάποιον. Θα μπορούσε να υποδηλώνει την τάση σας να ερωτεύεστε με εμμονή και να εστιάζετε όλες σας τις δυνάμεις στον έρωτα.

Οι Πλειάδες, οι φημισμένες επτά Κλαίουσες Αδερφές της Ελληνικής μυθολογίας, δείχνουν φθόνο και ζήλια. Ο πιο αξιοσημείωτος σταθερός αστέρας είναι η Αλκυόνη που δείχνει θλίψη και απώλεια δείχνοντας ένα τέλος ή υποδεικνύοντας κάποιες δοκιμασίες καθώς τώρα βλέπετε τα αρνητικά μιας κατάστασης σε αντίθεση με τα θετικά. Είναι όμως μια προειδοποίηση να μην πέσετε σε απόγνωση καθώς δεν υπάρχει καμία κατάσταση που να μην αλλάζει ή να μην εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Αν το θυμάστε αυτό, μπορείτε να αισιοδοξείτε για τα καλά πράγματα που θα σας έρθουν στο μέλλον.

Έως τις 26 Μαΐου 2024, ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο, κάνοντας σας ευχάριστους και αισθησιακούς, με τάση προς τις σπατάλες και την πολυτέλεια. Είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί και σε κρίσιμες καταστάσεις επιστρατεύετε το τακτ και τη σοφία σας. Έχετε λογική και πρακτικότητα και σκέφτεστε τα πράγματα πριν πάρετε μια απόφαση. Η επιφυλακτική σας φύση, η επιμέλεια και η αποφασιστικότητά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Μια γρήγορη απόφαση δεν είναι το στυλ σας και θα εξετάσετε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των επιλογών σας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Το μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη ικανότητας προσαρμογής στην αλλαγή η οποία μπορεί να οδηγήσει σε χαμένες ευκαιρίες. Παράλληλα, η τάση σας στην καλοπέραση και στην πολυτέλεια μπορεί να σας αφήσει με άδειο πορτοφόλι.

Ο Δίας θα εισέλθει στους Διδύμους στις 26 Μαΐου 2024 και έως τις 9 Ιουνίου 2025 αφυπνίζει την ανάγκη σας για φλερτ και διασκέδαση, την ατελείωτη περιέργειά σας και τη δίψα σας για γνώση. Η ζωή σας είναι ένα πάρτι, περνάτε από συζήτηση σε συζήτηση με ευκολία. Το μυαλό σας είναι σαν μια παιδική χαρά, που μπορεί να είναι δύσκολο για τον άλλον να σας καταλάβει. Είστε ευλογημένοι με μια ικανότητα να γοητεύετε με το πνεύμα σας, η εξυπνάδα σας και η ευγλωττία σας σας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Σας αρέσει να μιλάτε και να φλερτάρετε, να στέλνετε μηνύματα και να κάνετε tweet, είστε πάντα έτοιμοι για μια καλή συζήτηση. Μπορεί να έχετε μια ντουζίνα θαυμαστών, αλλά θα επιλέξετε κάποιον με βάση τη φυσική νοημοσύνη του. Είστε πάντα έτοιμοι για μια πνευματώδη συζήτηση και οι φαινομενικά ατελείωτες γνώσεις σας μπορούν να εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους σκεπτικιστές. Λένε ότι η γνώση είναι δύναμη και με τον Δία στους Διδύμους δεν έχουν άδικο!

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στον απόηχο των εκλείψεων του άξονα Κριού/Ζυγού πέφτετε στην επίθεση και τον εγωισμό, ανάβετε μια δυνατή φωτιά ενεργοποιώντας μια οργή που αναπόφευκτα θα σας κάψει. Το θήραμά σας αρνείται να τα βάλει με τις φλόγες, μένοντας παθητικός και αναποτελεσματικός για να μην προκαλέσει κακό. Η πρόκλησή σας είναι να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα στην ερωτική σας ζωή με το να ξεφύγετε από παλιές και στάσιμες καταστάσεις, επιλέγοντας σχέσεις που δεν σας προκαλούν και εξετάζοντας το δικό σας ρόλο στη δημιουργία ανταγωνιστικών καταστάσεων. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εκλείψεις για να εστιάσετε στην ενδυνάμωση του εαυτού σας, στην αυτοπεποίθηση, στην απελευθέρωση από την τάση σας να κάνετε αυτό που αρέσει στους άλλους. Αφήστε πίσω σας ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον στις σχέσεις σας και να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, ακόμα κι αν είστε μόνοι.

Αυτή την χρονιά ξεκινά ένας κύκλος εκλείψεων στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων όπου η μάχη θα δοθεί μεταξύ λογικής και φαντασίας, αλήθειας και ψεύδους, του δέντρου και του δάσους. Το καρμικό μάθημα εδώ είναι να εισέλθετε σε μια σχέση χωρίς να νιώθετε απογυμνωμένοι συναισθηματικά και χωρίς να κουβαλάτε μαζί σας βάρη από το παρελθόν. Αυτές οι εκλείψεις σας ανοίγουν πόρτες, παράθυρα ή μονοπάτια για το επόμενο βήμα στη ζωή σας, σπάζοντας τις αλυσίδες από το παρελθόν. Η Παρθένος εκφράζει την ανάγκη για εκκαθάριση και αποκρυστάλλωση ιδεών, απόψεων, δραστηριοτήτων και συνηθειών αλλά μπορεί να επικεντρωθεί στο δέντρο και να χάσει το δάσος. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσετε ότι δεν είναι όλα τα δέντρα ίδια (Ιχθύς) και αυτό που έχει σημασία είναι να επιλέξετε το δέντρο που ταιριάζει στην υγιή ισορροπία σώματος και πνεύματος (Παρθένος). Απαιτείται να διακρίνετε το άχρηστο από το χρήσιμο, τη λογική από τη φαντασία, να αποτοξινωθείτε από το δηλητήριο των επιρροών του παρελθόντος και να μη δημιουργείτε λαβύρινθο από τον οποίο δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε.

Ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο δυναμικό ζώδιο του Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου και στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου από τις 5 Ιανουαρίου 2025 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2025. Αν αυτό ακούγεται σαν πονοκέφαλος, λάβετε υπόψη σας: Κάθε ανάδρομος έχει να κάνει με μια στροφή προς τα μέσα για να αναθεωρήσετε και να ανανεώσετε τους τρόπους με τους οποίους δράτε και αντιδράτε. Έτσι, η ανάδρομη πορεία του Άρη σας προσφέρει μια ευκαιρία να εξερευνήσετε πώς χειρίζεστε τον θυμό σας και πώς αντιμετωπίζετε τις υποκείμενες εντάσεις με έναν πιο συνειδητό, στοχαστικό τρόπο από ό,τι θα κάνατε εάν ο επιθετικός πλανήτης ήταν σε ορθόδρομη πορεία. Και ενώ ο ανάδρομος Άρης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σεξουαλικές σας ορμές, η ανάδρομη πορεία του σας προσφέρει μια ευκαιρία να καλλιεργήσετε τη σύνδεση μεταξύ της πνευματικότητας και της σωματικής επιθυμίας σας.

Ίσως θελήσετε να ξανασκεφτείτε να κτυπήσετε την πόρτα κάποιου/ας που είχατε αγαπήσει στο παρελθόν αλλά δεν είναι συνετό να βιαστείτε. Δεν είναι όμως η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι νέο και σημαντικό καθώς αργότερα μπορεί να χάσετε την ενέργεια ή το ενδιαφέρον σας. Είναι όμως μια πολύ καλή στιγμή για να ανατρέξετε στο παρελθόν και να αναγνωρίσετε πώς οι πράξεις σας συνέβαλαν σε προβλήματα. Κατανοώντας αυτό, μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον. Ίσως χρειαστεί να καλλιεργήσετε την υπομονή και την πίστη στον εαυτό σας και να μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας όταν η ευτυχία δεν έρχεται αμέσως στην αγκαλιά σας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι προκλήσεις είναι τρόποι για να προσδιορίσετε καλύτερα πώς να κινηθείτε χαλιναγωγώντας την αλαζονεία και τον εγωισμό σας. Με τον Άρη να είναι ανάδρομος στις γιορτές, στο τέλος της χρονιάς, είναι καλή ιδέα να είστε χαμηλών τόνων και χαλαροί.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta