Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 1267

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα είσαι πολύ αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου ψάχνει να βρει τρόπο να σου πει πως χρειάζεσαι διακοπές! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σε μεταφέρει με μαγικά μέρη της φαντασίας σου αλλά μπορεί να σου δημιουργήσει και πλάνες. Μπορεί επίσης να σου δημιουργήσει επιθυμίες να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις τη μονοτονία. Πριν πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις οτιδήποτε κάνε υπομονή μια ημέρα καθώς μπορεί μέχρι αύριο να έχεις αλλάξει γνώμη.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Μην ταυτίζεσαι με τις σχέσεις που βλέπεις γύρω σου και μην τα βάλεις με το ταίρι σου που δεν σε καλομαθαίνει καθώς τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου περίμενε να σχηματίσεις εσύ άποψη για μια νέα γνωριμία ακόμα και αν έχει τις καλύτερες συστάσεις από το περιβάλλον σου. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Καρκίνε στα ερωτικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:27:37
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι