Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Καρκίνος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 1286

Πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα η αστρολόγος αρθρογραφεί την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας αποκαλύπτει αν θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μάθε πως θα είναι ο Καρκίνος Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς σύμφωνα πάντα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Καρκίνος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις μια αξιολόγηση στα άτομα που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο. Είναι πιθανό να το ήθελες από καιρό αλλά σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις παλιές παρεξηγήσεις αλλά και φιλικές σχέσεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει και κάτι ξαφνικό στη δουλειά και αν το χειριστείς με σύνεση και όχι με παρόρμηση τότε θα καταφέρεις να βγεις ωφελημένος/η.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στις αποφάσεις σου αλλά την ευθύνη τους θα την έχεις εσύ ώστε να μη τα ρίξεις επάνω του μετά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική… Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Καρκίνε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:34:22
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι