Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 529

Ζώδια σήμερα, η Σμάρω Σωτηράκη καθημερινά γράφει για το ζώδιό Ιχθύς την ημερήσια πρόβλεψη Ιχθύς σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών. Μάθε για Ζώδια σήμερα Ιχθύς πως σε επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια πρόβλεψη Ιχθύς.

Ζώδια σήμερα και η ημερήσια πρόβλεψη Ιχθύς:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σου δώσει παραπάνω ευθύνες, αλλά μέσα από τα δύσκολα θα αποδείξεις τι αξίζεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει εντάσεις με τους προϊσταμένους, αλλά και τους υφιστάμενους σου. Δείξε ψυχραιμία, για να μη διακινδυνεύσεις αυτά που έχεις επιτύχει ως τώρα.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Οι ώρες που περνάς στη δουλειά μπορεί να γίνουν το μήλο της έριδος για εσένα και το ταίρι σου, καθώς του είναι δύσκολο να καταλάβει τον επαγγελματικό πυρετό σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κάνε υπομονή και από αύριο οι ημέρες θα είναι πιο ευνοϊκές για έρωτες!

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-24T17:16:34
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι