Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 539

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα τονίσει τις σχέσεις με τον περίγυρο σου και η λέξη κλειδί για εσένα είναι η επικοινωνία. Η ημέρα ενδείκνυται για να συζητήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα -και όχι μόνο- προκειμένου να λυθούν τυχόν θέματα που έχουν προκύψει και οι σχέσεις να βρεθούν με νέα βάση. Σήμερα οι απόψεις σου και τα επιχειρήματα σου θα στηρίζονται στη λογική και αυτό θα σε βοηθήσει να επικρατήσεις στις συζητήσεις.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Αν έχεις κάποιο θέμα που αφορά εσένα και το ταίρι σου σε εκκρεμότητα σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να το επιλύσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η συζήτηση θα είναι το κατάλληλο μέσο για να καταλάβεις ποιος/α είναι αυτός/η που θέλεις! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ιχθύ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:45:16
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι