Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 535

Ο Ιχθύς Σήμερα και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου. Μάθε αν είναι μια ιδανική για εσένα ημέρα και διάβασε την πρόβλεψη για Ιχθύς Σήμερα μάθε όλα όσα σε απασχολούν στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ιχθύς Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η κυκλοθυμία καλά κρατεί και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και προκαλεί περίεργα συμπτώματα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου προκαλέσει σύγχυση και μπορεί να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις που αφορούν κοντινά σου πρόσωπα και όλοι θα ψάχνουν να βρουν το πώς και το γιατί. Προσπάθησε να αποφύγεις βαρυσήμαντες αποφάσεις γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κάνεις λάθη ακόμα και αν πιστεύεις πως έχεις δίκιο.  Απόφυγε επίσης να εμπιστευτείς ανθρώπους που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου και δεν έχουν περάσει ακόμα κάποιο τεστ εμπιστοσύνης!

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Τα ψέματα πλανώνται στην ατμόσφαιρα και μπορεί να γίνεις είτε θύτης είτε θύμα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου απόφυγε τις στενές επαφές καθώς θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να δραπετεύσεις! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ιχθύ στα ερωτικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:29:06
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι