Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 821

Ζώδια σήμερα, η Σμάρω Σωτηράκη καθημερινά γράφει για το ζώδιό Υδροχόος την ημερήσια πρόβλεψη Υδροχόος σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών. Μάθε για Ζώδια σήμερα Υδροχόος πως σε επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια πρόβλεψη Υδροχόος.

Ζώδια σήμερα και η ημερήσια πρόβλεψη Υδροχόος:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει το ομαδικό σου πνεύμα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σε κάνει αρκετά επικριτικό/ή με τους φίλους σου και αυτό δε θα περάσει ασχολίαστο. Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς θα φέρει διαφωνίες με τους φίλους σου και, ανάλογα τον τρόπο με τον οποίο θα τις διαχειριστείς, θα καταλάβεις αν προκύψουν καβγάδες. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου μπορεί να εκνευριστεί αν το παραμελήσεις για χάρη των φίλων σου, γι’ αυτό θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ίσως διαπιστώσεις πως δεν έχεις κοινά με μια νέα γνωριμία.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-24T06:59:49
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι