Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 875

Η διάσημη αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη υπογράφει τη δική σου καθημερινή ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Υδροχόος Σήμερα. Ενημερώσει για όλα τα καθημεινά δρώμενα και πως θα περάσει ο Υδροχόος Σήμερα διάβασε την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Υδροχόος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για να κάνεις μια εξόρμηση στα μαγαζιά και να βρεθείς με τον/την αγαπημένο/η σου αδερφό/η για να πιείτε ένα καφέ και να πείτε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι μια πολύ καλή όψη αν θέλεις να μελετήσεις, να γράψεις, να κάνεις ψώνια και να επικοινωνήσεις! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει πολύ καλό συμβουλάτορα και για αυτό θα σε αναζητήσουν πολλοί σήμερα καθώς ξέρουν πως θα τους ακούσεις και θα τους βοηθήσεις.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Είναι πιθανό να ξεκινήσεις για να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά με το ταίρι σου και τελικά να καταλήξετε σε βιβλιοπωλείο καθώς θέλεις να αποκτήσεις και άλλες γνώσεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα ξεκινήσεις μια γενική συζήτηση με αυτόν/η που σε ενδιαφέρει αλλά θα γίνει προσωπική! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Υδροχόε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-29T14:14:28
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι