Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 564

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα τονίσει τις χαρές της ζωής και θα σε βοηθήσει να τις συνειδητοποιήσεις και εσύ. Είναι πιθανό να σε έχουν κουράσει θέματα με το σπίτι σου ή με τη δουλειά σου και σήμερα ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλλειμα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Φίλοι, γνωστοί αλλά και το ταίρι σου θα βοηθήσουν να ανέβει η διάθεση σου και μαζί θα περάσετε όμορφες στιγμές.  Μην έχεις τύψεις για τις υποχρεώσεις που θα αφήσεις πίσω καθώς χρειάζεσαι και εσύ ξεκούραση!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο που θα περάσεις με το ταίρι σου και να μην τον αφήσετε να περάσει έτσι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία που θα κάνεις σήμερα θα σε απασχολήσει για καιρό! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Αιγόκερε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:46:16
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι