Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Λέων Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 409

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι ο λόγος που δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κουραστεί και επιθυμείς μια ανανέωση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητα σου αλλάζοντας τις συνήθειες σου. Είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς να αλλάξεις ακόμα και τη δουλειά σου αλλά μια τέτοια ενέργεια χρειάζεται σκέψη και όχι παρόρμηση.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να σου φταίνε όλα και το ταίρι σου δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, καθώς η ρουτίνα της σχέσης σας θα σε κουράσει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου,  μια νέα γνωριμία μπορεί να σε βγάλει από την νιρβάνα! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Λέοντα στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-01T01:25:34
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι