Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 516

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βάλει στη διαδικασία να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις να συλλέγεις γνώσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να μάθεις. Η ανάγκη σου αυτή είναι πιθανό να πηγάζει από απωθημένα του παρελθόντος καθώς και πράγματα που δεν είχες καταφέρει να κάνεις, αλλά να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορεί να βάλεις στη διαδικασία το ταίρι σου να ξεκινήσει μαζί σου ένα σεμινάριο που θα αυξήσει τις γνώσεις σας.  Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας θα έρθει μόνο αν δεν τη συγκρίνεις με παλαιότερες! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Παρθένε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:45:23
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι