Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 502

Η Σμάρω Σωτηράκη καθημερινά γράφει για Παρθένος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών. Μάθε πως θα είναι ο Παρθένος Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι η ησυχία σου, αλλά δεν είμαι σίγουρη πως το αίτημά σου θα εισακουστεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σε κάνει απόμακρο/η και κυνικό/ή με όλους και πιο πολύ με την οικογένειά σου, καθώς τους τα έχεις μαζεμένα. Κατά το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Ιχθύς, θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα παίξει με την υπομονή σου. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν και έκτακτα έξοδα για θέματα σπιτιού, γι’ αυτό απόφυγε τις σπατάλες.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Τα προσωπικά και οικογενειακά θέματα μπορεί να φέρουν εκνευρισμό και στη σχέση με το ταίρι σου και μετά να μείνεις ένας εναντίον όλων. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ο εκνευρισμός σου και η γενικότερη διάθεσή σου δε θα σου αφήσουν όρεξη για προσεγγίσεις!

 

 

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-01-24T17:16:31
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι