Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 511

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Παρθένος Σήμερα μάθε τι θα συμβεί με γεγονότα από την Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε πως θα περάσει ο Παρθένος Σήμερα στα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά του σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Παρθένος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να προβείς σε ξεκαθαρίσματα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Είναι πιθανό να εξαπατηθείς από ανθρώπους που έχεις σε εκτίμηση γι αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Από την άλλη βέβαια και εσύ θα έχεις ροπή στα ψεματάκια γι αυτό πρόσεξε: μπορεί να εκτεθείς.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Οι παρανοήσεις και το θολό τοπίο στις αισθηματικές σου υποθέσεις θα δυσκολέψει την ημέρα σου. Μην πιστέψεις οτιδήποτε ακούσεις  και άφησε σημαντικές αποφάσεις και επιλογές για αύριο που θα έχει επιστρέψει η τετράγωνη λογική σου!  Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Παρθένε στα ερωτικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:28:59
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι