Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Κριός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 698

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε κάνει να αποζητήσεις την ηρεμία σου και να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με τα επόμενα σου σχέδια τα οποία θα κάνεις μόνος/η. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εντείνει τη μελαγχολία σου και είναι πιθανό να σου προκαλέσει διλλήματα σχετικά με αποφάσεις σου καθώς δεν θα μπορείς να τις πάρεις μόνο με τη λογική. Άφησε το συναίσθημα έξω από πρακτικά ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας ώστε να μπορέσεις να αποφασίσεις με βάση το συμφέρον σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα εκπλαγεί από το πόσο ρομαντικός/η μπορεί να γίνεις εσύ όμως ξέρεις  πως θα το κάνεις για να θολώσεις τα νερά καθώς μπορεί να ενδώσεις σε πειρασμούς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα καταλάβεις διαισθητικά τι ζητά από εσένα αυτός/η που θέλεις και θα σπεύσεις να το προσφέρεις. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Κριέ στα ερωτικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-03-26T01:34:44
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι