Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Κριός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 699

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις οικονομικά θέματα και να κάνεις μια νέα αρχή καλύτερης διαχείρισης. Σήμερα θα σου δοθούν τα εφόδια, είτε αυτά είναι επικοινωνιακά είτε πρακτικά, να συζητήσεις μια οικονομική συμφωνία και να καταφέρεις να βάλεις τους όρους σου. Σήμερα θα καταφέρεις να επιτύχεις τους οικονομικούς σου στόχους αρκεί να εστιάσεις εκεί και να μην ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα κάνεις όνειρα με το ταίρι σου και μπορεί να ξεκινήσετε να υλοποιείτε μια σκέψη που θα σας αποφέρει χρήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με κάτι άλλο πέρα από τα οικονομικά. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Κριέ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:38:07
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι