Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ζυγός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 209

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και τα συναισθήματα σου ώστε να βρεις τον τρόπο για να μπορέσεις να τις εκπληρώσεις. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και μια εκκαθάριση στα συναισθήματα σου, προκειμένου να δεις που οφείλονται και αν έχουν λόγο που υπάρχουν. Μην ασχοληθείς με λεπτομέρειες που θα θα σε εκνευρίσουν αλλά μόνο με ουσιώδη θέματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα εσένα.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Μια αλλαγή στην προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανή σήμερα και θα είναι αυτή που σκεφτόσουν καιρό. Σήμερα θα ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου μια σχέση ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ζυγέ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-04-26T22:46:33
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι