Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 23 Ιανουαρίου ως 16 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
18
01
2024

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 23 Ιανουαρίου ως 16 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει ως τις 16 Φεβρουαρίου 2024. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ο τρόπος προσέγγισής μας στις σχέσεις είναι πιο σοβαρός, γιατί θέλουμε να είμαστε με αξιόπιστα άτομα. Στον έρωτα είμαστε αρκετά διακριτικοί και μας ενδιαφέρουν άτομα που είναι κοινωνικά καταξιωμένα. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια αυτοκρατορία με το σύντροφό μας. Δε μας ενδιαφέρουν τα one night stand, γινόμαστε λίγο ντεμοντέ, με όνειρο να δημιουργήσουμε κάτι που διαρκεί.

 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Μόνο με σκληρή δουλειά θα κερδίσεις την αγάπη που σου αξίζει!

 

Μας παίρνει χρόνο πριν ανοιχτούμε συναισθηματικά, αλλά όταν γίνει αποκαλύπτουμε έναν αισθησιασμό που έχει αντοχή. Κρατάμε μυστική την ερωτική μας ζωή, γιατί θεωρούμε ότι είναι κάτι πολύ ιδιωτικό. Μπορούμε να κερδίσουμε το σεβασμό και ξέρουμε ότι αυτή είναι η βάση για μια διαρκή σχέση. Χειριζόμαστε τις σχέσεις μας με αξιοπρέπεια και η πίστη μας είναι ακλόνητη. Ψάχνουμε για κάποιον που μπορούμε να βασιστούμε, κάποιον ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος, άνδρας ή γυναίκα.

Επιδιώκουμε τη σταθερότητα μέσα από τον πλούτο και την επιτυχία και θαυμάζουμε τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, τους πολυμήχανους, αυτούς που έχουν στόχους στη ζωή. Είμαστε ρεαλιστές και οτιδήποτε δημιουργούμε φαίνεται καλά δομημένο και έχει διάρκεια. Είμαστε αξιόπιστοι και περιμένουμε ο σύντροφός μας, οι στενοί φίλοι και οι συνεργάτες μας, να έχουν υπευθυνότητα. Μπορεί να έχουμε κατά καιρούς μελαγχολία και είναι σημαντικό να έχουμε φίλους που να κατανοούν την ανάγκη μας για προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αναγνωρίζονται η σκληρή δουλειά σας και οι αγώνες σας στην εργασία σας, ίσως γίνετε γνωστοί για τη δημιουργικότητα και την αποφασιστικότητά σας. Λαμβάνετε την αποδοχή των άλλων, καθώς τώρα σκέφτεστε σοβαρά και πρακτικά τους στόχους σας, είστε πιο πρακτικοί και συνετοί στις ενέργειές σας για την υλοποίηση των φιλοδοξιών σας. Η διπλωματία σας και ο συγκροτημένος τρόπος σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων, κάνουν τους γύρω σας να συρρέουν δίπλα σας για τις συμβουλές σας και την καθοδήγησή σας. Βλέπετε τώρα τη σχέση σας αρκετά σοβαρά και πρακτικά και ίσως συζητήσετε για τη μελλοντική πορεία της. Αν είστε μόνοι, αναζητάτε τη μονιμότητα και ίσως ερωτευτείτε κάποιον/α στο γραφείο σας ή σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, επιδιώκετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, διψάτε για ζωή και περιπέτεια, σκέφτεστε ώριμα, αλλά και αισιόδοξα. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι ή αναζητήσετε κάποια επιπλέον επιμόρφωση, που ενισχύει την ανοδική πορεία της σταδιοδρομίας σας, Τώρα κοινωνικοποιείστε και συμμετέχετε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπου γνωρίζετε άτομα που σας συναρπάζουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Επεκτείνετε τους νοητικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες, αναζητάτε έναν πιο ανεξάρτητο τρόπο ζωής. Αν είστε μόνοι, βάζετε στην άκρη τη σταθερή φύση σας και γεύεστε την πνευματική διέγερση, τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια. Η ειλικρίνειά σας και η αμεσότητά σας σάς φέρνουν πιο κοντά με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας, βάζετε στην άκρη τον ενθουσιασμό σας και την επιπολαιότητά σας και αναζητάτε πιο σταθερές και οικείες σχέσεις. Η διαίσθησή σας σάς κατευθύνει σωστά σε επιτυχημένες και κερδοφόρες επιχειρηματικές συνεργασίες ή συμφωνίες, από τις οποίες θα αποκομίσετε πολλά οφέλη. Ο μαγνητισμός και η γοητεία σας φέρνουν πολλές ερωτικές ευκαιρίες και έχετε την ικανότητα να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο συναρπαστική και βιώνετε έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Κάποιες αποκαλύψεις σας φέρνουν χαρά και ευτυχία και νιώθετε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ασχοληθείτε με τα μυστήρια της ζωής και την ψυχολογία. Θα πρέπει να προσέξετε να μην αφήσετε να σας κατευθύνουν τα αρνητικά σας συναισθήματα, όπως η ζήλια, η κτητικότητα και η απληστία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, νιώθετε την ανάγκη να επιφέρετε σταθερότητα στη σχέση σας και αγωνίζεστε για την ισορροπία. Λαμβάνετε ικανοποίηση από την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων και από την ασφάλεια που σας προσφέρει ο αγαπημένος σας. Αν είστε μόνοι, μια νέα ερωτική σχέση έρχεται τώρα στη ζωή σας για να σας δώσει μονιμότητα και σιγουριά. Γενικά, νιώθετε ευτυχία και αγάπη στις σχέσεις σας, καθώς είστε διατεθειμένοι να κάνετε σημαντικές προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την αρμονία. Ίσως επωφεληθείτε από νέες κοινωνικές σχέσεις, οι οποίες θα συνδράμουν θετικά στην εξέλιξη των επαγγελματικών στόχων σας. Η συνέπεια και η σοβαρότητά σας, σας βοηθούν να πάρετε αυτό που θέλετε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, διεκπεραιώνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις με ευκολία, ενώ η εργασία σας σάς δίνει περισσότερη ευχαρίστηση και ανταμοιβές. Γίνεστε υπερβολικά σοβαροί και συνεπείς, ενώ η σημασία στις μικρές λεπτομέρειες, αν και ίσως σας φέρει άγχος, τελικά θα συμβάλει θετικά στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Οι σχέσεις σας μέσα στο περιβάλλον της εργασίας σας βελτιώνονται ή μπορεί να έχετε κάποια σημαντική υποστήριξη από κάποιον μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Καθώς θέλετε να αισθάνεστε χρήσιμοι, βοηθάτε όσους έχουν την ανάγκη σας ή προσφέρετε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σας. Βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία σας, νιώθετε πιο σίγουροι για το επαγγελματικό μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσετε και θα φλερτάρετε πολύ, βρίσκεστε σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, με αισιόδοξους ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Έχετε έντονη την ανάγκη για μια σταθερή σχέση, έτσι γνωρίζετε κάποιον/α που σας κατακτά με τη σοβαρότητά του και το λογικό τρόπο σκέψης του. Ίσως διασκεδάσετε με τους συναδέλφους σας ή τους συνεργάτες σας κι αυτό σας δημιουργεί θετικά συναισθήματα χαράς και ευεξίας. Συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις μαζί με τον αγαπημένο σας, λαμβάνετε συναισθηματικές ανταμοιβές για τις προσπάθειες που έχετε κάνει, για την αρμονία στη σχέση σας. Προσφέρετε πολλά σε όσους συναντάτε, αλλά και παίρνετε.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως εργάζεστε πολλές ώρες στο σπίτι σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο συμβάλει θετικά στην επίλυση μιας πρόκλησης στην εργασία σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα καλύπτουν τις ανασφάλειές σας και το συναισθηματικό κενό σας, κι αυτό οδηγεί σε σύσφιξη των σχέσεών σας. Σας εκδηλώνουν τη στοργή και την αγάπη τους, την αφοσίωση και την προσοχή τους, νιώθετε πιο οικεία προς το σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Μπορεί ακόμα και να σκέφτεστε απλώς να αλλάξετε κατοικία ή αναπολείτε την παιδική σας ηλικία και παλιές, ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Ίσως ανακαινίσετε το σπίτι σας ή δεχτείτε επισκέψεις από άτομα που έχετε να δείτε καιρό, ή απλά λαμβάνετε συμβουλές πιο ώριμων και έμπειρων ατόμων από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ο σοβαρός και υπεύθυνος τρόπος επικοινωνίας σας, σας βοηθά στη σύναψη νέων σχέσεων με άτομα που έρχονται στη ζωή σας για να μείνουν. Οι έξυπνες ιδέες σας, σας ωφελούν σε ένα έργο σας ή στη σύναψη μιας νέας επιχειρηματικής συμφωνίας. Ανταλλάσσετε απόψεις με άτομα ζωντανά και ευφυή, ενώ οι άλλοι αποδέχονται το χαρισματικό μυαλό σας και τα έξυπνα λόγια σας, παίρνετε εκτίμηση και σεβασμό. Μπορεί να θέλετε τώρα να μιλάτε περισσότερο για την εργασία σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ίσως επικοινωνήσετε με κάποιον που ζει μακριά σας ή μπορεί τώρα να έρθετε πιο κοντά με τους γείτονές σας ή τα αδέρφια σας. Απολαμβάνετε την επικοινωνία με τους γύρω σας, κάνετε αστεία και πνευματώδη πειράγματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες, όπως τα ψώνια και τη διασκέδαση, και ίσως λάβετε κάποια οικονομική επιβράβευση ή υποστήριξη. Τώρα προσπαθείτε για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και εργάζεστε περισσότερες ώρες, προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Επειδή θέλετε να ζήσετε τη ζωή, προσέξτε την κατάχρηση στην αγορά δαπανηρών και επιπόλαιων αντικειμένων ή τα περιττά σας έξοδα για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με ακριβά αντικείμενα. Ίσως άτομα με δύναμη και εξουσία παρουσιαστούν στη ζωή σας με σκοπό μια αρμονική συνεργασία. Αν είστε μόνοι, είστε εξαιρετικά αισθησιακοί και εμπνέετε εμπιστοσύνη στο αντίθετο φύλο, ενώ αν είστε σε σχέση λαμβάνετε αφοσίωση, σεβασμό και εκτίμηση από το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες, είστε δημιουργικοί και κοινωνικοί, πιστεύετε στη γοητεία σας και τις ικανότητές σας. Έχετε αυτοεκτίμηση και αξιοπρέπεια και αυτό φέρνει το σεβασμό και την εκτίμηση του αγαπημένου σας και γενικά των άλλων γύρω σας. Αν είστε μόνοι, εντυπωσιάζετε με το παρουσιαστικό σας και γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να πάρετε ό,τι θέλετε. Η Αφροδίτη σάς χορηγεί αναγνώριση και επαίνους στην εργασία σας, οικονομική ευημερία και αποδοχή από τους ανθρώπους γύρω σας. Αποφεύγετε τώρα τις συγκρούσεις στη σχέση σας, καθώς είστε λογικοί και συγκρατημένοι, ενώ η υπευθυνότητά σας σάς βοηθά να διατηρήσετε την ειρήνη και την αρμονία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, έχετε περισσότερο ανάγκη τη μοναξιά σας και να ηρεμήσετε στον προσωπικό σας χώρο, κρατάτε μυστική την προσωπική σας ζωή, ίσως ακόμα και κάποια συμβάντα στην εργασία σας. Κάνετε ενδοσκόπηση και διαλογισμό, φέρνοντας πίσω το παρελθόν, αλλά με μια διάθεση να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Ο έμφυτος αλτρουισμός σας έρχεται στο προσκήνιο και έχετε την καλή διάθεση να βοηθήσετε τους άλλους, αν και δε θα επιδιώξετε να δημιουργήσετε στενές σχέσεις. Δείχνετε άνευ όρων την αγάπη σας και φροντίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με έναν ανιδιοτελή και συμπονετικό τρόπο. Λαμβάνετε ικανοποίηση από τη δημιουργικότητά σας, καθώς τα δημιουργικά ταλέντα σας μπορεί να σας αποφέρουν οικονομικές απολαβές, επαίνους και αναγνώριση.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις και κάνετε νέες φιλίες εντός μιας ομάδας ή κοινότητας, με άτομα που σας προσφέρουν σταθερότητα, πίστη και αφοσίωση. Έχετε υπερβολικά έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τους κανόνες και αναζητάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, πράγμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αποξένωση και απομόνωση με κάποια άτομα ή προβλήματα στην εργασία σας. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια σχέση με τη συμβολή ενός φίλου σας ή με κάποιον/α που είναι φίλος σας. Είστε τώρα εξαιρετικοί ομιλητές και μπορεί να γίνετε ο εκπρόσωπος μιας ομάδας κοινών συμφερόντων. Το διαδίκτυο σας επιτρέπει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-01-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta