Όταν η ανάδρομη Αφροδίτη προσβάλει ένα γενέθλιο πλανήτη σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
15
07
2023

Όταν η ανάδρομη Αφροδίτη προσβάλει ένα γενέθλιο πλανήτη σου.

E-zwdia

Με την ανάδρομη Αφροδίτη προκαλούνται μεγαλύτερες δυσκολίες στη ζωή, ειδικά στις σχέσεις. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, το πραγματικό ερώτημα που τίθεται είναι: «Αξίζει να αγαπηθώ και να εκτιμηθώ»; «Αυτή η σχέση βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό μου»; Αν έχετε οικονομικά προβλήματα, ίσως να θέλετε να αναρωτηθείτε: «Ξοδεύω όσα κερδίζω»; «Μήπως η οικονομική μου κατάσταση ή τα περιουσιακά στοιχεία μου δε μου φέρνουν ικανοποίηση, γιατί απλά θέλω κάτι περισσότερο»; «Μήπως κάποιοι άλλοι με αποστραγγίζουν οικονομικά»;

 

Η ανάδρομη Αφροδίτη και οι όψεις της με τους πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη μας!

 

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα θέματα, η ανάδρομη Αφροδίτη σάς βοηθά να απελευθερωθείτε από όποιον και ό,τι δεν έχει απλά καμία αξία για εσάς. Είναι μια χρονική περίοδος για επαναξιολόγηση, για το τι κάνετε σωστά και τι λάθος. Σκεφτείτε πριν κάνετε το μεγάλο άλμα στην αγάπη και τα χρήματά σας, είτε αυτό αφορά την υπάρχουσα σχέση σας ή μια παλιά αγάπη ή μια νέα γνωριμία. Απλά κάντε πίσω και επαναξιολογήστε κάποια πράγματα. Να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτών των έξι εβδομάδων, για το καλό σας.

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τους πλανήτες που εμπλέκονται σε αρνητική όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη (σύνοδο, τετράγωνο και αντίθεση), καθώς περιγράφουν με ακρίβεια ορισμένα από αυτά τα προβλήματα, που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Παρακάτω θα διαβάσετε μια γενική περιγραφή της ανάδρομης Αφροδίτης όταν προσβάλει ένα γενέθλιο πλανήτη:

 

Με το Ήλιο: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος κακής συνεργασίας και πληγωμένων συναισθημάτων. Το «εγώ» έρχεται σε αντιπαράθεση με την αγάπη και τον έρωτα. Θα αισθάνεστε ότι δεν έχετε την αναγνώριση που σας αξίζει και ότι ο σύντροφός σας δεν ασχολείται και τόσο πολύ μαζί σας. Θέματα υπερηφάνειας και εγωισμού μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας.

Με τη Σελήνη: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος με υπερβολικά ευαίσθητες διαθέσεις. Αν νοιώθετε ότι ο σύντροφός σας προσπαθεί να σας βλάψει, υπαναχωρήστε και αφήστε τα αρνητικά συναισθήματά σας να περάσουν. Τώρα θα έχετε υπερβολικές και παράλογες αντιδράσεις. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε πραγματικά να κάνετε. Αν επιχειρήσετε να κατευνάσετε τα πράγματα, θα τα κάνετε χειρότερα, γι’ αυτό καλύτερα να περιμένετε.

Με τον Ερμή: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος ευαισθησίας μέσα από διαφωνίες και αντικρουόμενες ιδέες, με αποτέλεσμα να μη βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα. Θα αισθάνεστε συναισθηματικά πληγωμένοι με κάτι που έχει ειπωθεί. Τώρα τα λόγια σας δεν θα αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά σας. Προσέξτε τι λέτε αυτές τις μέρες.

Με την Αφροδίτη: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος δυσαρμονικής συνεργασίας και αισθημάτων αντιπάθειας. Η διέλευση της ανάδρομης Αφροδίτης σε αρνητική όψη με τη γενέθλια Αφροδίτη, θα μπλοκάρει την ποιότητα του ζωδίου που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιο και δε θα καταφέρει να εκφράσει τις ανάγκες της.

Με τον Άρη: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος, που ο θυμός, η ζήλια και η κτητικότητα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Προσέξτε τις νέες γνωριμίες που κάνετε, καθώς οποιοδήποτε άτομο συναντήσετε αυτήν τη στιγμή θα έχει άσχημες επιπτώσεις και επιρροή στη ζωή σας. Τώρα τα συναισθήματά σας παλεύουν ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος.

Με τον Δία: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος που θα σας χαρακτηρίζει η υπερβολή στην έκφραση των συναισθημάτων σας, με αποτέλεσμα να μην αξιολογείτε σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Εάν ένα άτομο φαίνεται πολύ καλό και ειλικρινές και αν μια κατάσταση φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι αληθινό!

Με τον Κρόνο: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος, που οι ευθύνες και οι απαιτήσεις του συντρόφου σας θα σας κάνουν να νιώσετε ότι δε σας αγαπάει, ούτε σας εκτιμάει. Τώρα θα νιώθετε συναισθηματική μοναξιά και απογοήτευση. Μάθετε να λέτε ΟΧΙ! Αν είστε μόνοι, θα νιώθετε έλξη για άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς ή κοινωνικά καταξιωμένα. Μην αποφασίσετε, όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη.

Με τον Ουρανό: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος, που θα υπάρχει απρόβλεπτη και ασταθής συμπεριφορά στη σχέση σας ή θα νιώσετε ακαταμάχητη έλξη για ένα περίεργο πρόσωπο. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι αυτή είναι μια ασταθής χρονική περίοδος, τόσο για τις σχέσεις όσο και για τα οικονομικά. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αναστατώσεις, οικονομικά προβλήματα και δαπάνες.

Με τον Ποσειδώνα: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος, που θα νιώθετε προδομένοι και εξαπατημένοι, ενώ παράλληλα θα υπάρχει εσφαλμένη ανάγνωση σημάτων. Μπορεί να νιώσετε ερωτευμένοι με ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, η δική σας παθητικότητα μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα τώρα. Η απογοήτευση και το ψέμα αναμιγνύονται με το όνειρο και την ουτοπία.

Με τον Πλούτωνα: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος, που η σχέση σας μπορεί να είναι έντονη, ελεγχόμενη, με ζήλια και κτητικότητα. Τα συναισθήματά σας θα παλεύουν ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος. Η κυριαρχική συμπεριφορά σας χρειάζεται προσοχή. Μακριά από κάθε σχέση, που φαίνεται ότι είναι καρμική!

Με τον Ωροσκόπο: Αυτή θα είναι μια χρονική περίοδος που τα συναισθήματα αυτοεκτίμησης, αυτοσεβασμού και η αίσθηση ότι είστε αξιαγάπητοι δεν εκπληρώνονται τώρα. Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε λύπη για τον εαυτό σας και απογοητευμένοι από τους άλλους, που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας… τουλάχιστον με τον τρόπο που περιμένετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2023 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms