Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου 2023 ως 3 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
19
12
2023

Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου 2023 ως 3 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη γυρίζει ανάδρομος στις 23 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 3 Ιανουαρίου 2024. Όταν ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, όπου είναι σε πτώση, δημιουργούνται δυσκολίες γιατί νιώθουμε διασκορπισμένοι και μας πιάνει μια μανία για ταξίδια και για μάθηση. Παίρνουμε τα προβλήματά μας αψήφιστα ενώ θα έπρεπε να τα πάρουμε στα σοβαρά. Δεν είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για μακρινά ταξίδια ή να επικοινωνήσουμε με το εξωτερικό ή με άτομα ξένης εθνικότητας ή να ξεκινήσουμε κάποιο σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα. Επίσης θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε νομικά θέματα και καλό θα ήταν να μη ξεκινήσουμε μια δίκη. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Τοξότη, το μυαλό μας γίνεται πιο στοχαστικό και έχουμε μια πιο ισχυρή πνευματική εστίαση.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη: Νιώσε ελεύθερος να μιλήσεις με ειλικρίνεια!

 

Σκεπτόμαστε πιο βαθιά και γινόμαστε πιο ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων είναι συνήθως πιο αργή ενώ η πληροφόρηση και οι γνώσεις στηρίζονται περισσότερο στη διαίσθηση. Υπάρχει μια τάση να υπερβάλουμε, να βλέπουμε τα πράγματα επιπόλαια και να έχουμε δυσκολία στο να εστιαστούμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε πολύ ανυπόμονοι και παρορμητικοί στην επεξεργασία των πληροφοριών και η ομιλία μας είναι πολύ απότομη. Αλλάζουμε πολλές φορές τον τρόπο με τον οποίο μελετάμε κάποια θέματα. Μπορεί να διαβάζουμε κάτι, να σταματάμε ή να αποσπάται η προσοχή μας και στη συνέχεια να πηγαίνουμε σε ένα μεταγενέστερο σημείο, καθώς εξωτερικοί παράγοντες μπλοκάρουν το μυαλό μας. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά οι αντιλήψεις μας είναι διερευνητικές και διαισθητικές και έχουμε μια ηθική προσέγγιση στα θέματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου ίσως αλλάξετε άποψη για πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα που είχατε αφήσει στη μέση ή μια συνεργασία που είχε διακοπεί ξαφνικά τώρα πάλι έρχονται στο προσκήνιο. Αν σχεδιάζατε να κάνετε κάποιο άνοιγμα καλό θα είναι να περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής. Πρόσωπα κύρους που μπορεί να είναι και παλιοί γνώριμοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι αυτήν την περίοδο ασχοληθείτε με όλες τις λεπτομέρειες και τσεκάρετε δύο φορές τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να σας επιστραφούν κάποια χρήματα που σας χρωστούσαν καιρό ή να πάρετε κάποια χρήματα από νομική υπόθεση. Μια νέα συνεργασία επίσης είναι ένα πιθανό σενάριο. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποια δεδομένα όσον αφορά το σύντροφό σας. Ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει και ζητάει επανασύνδεση. Μη ρισκάρετε αν έχετε κάτι μόνιμο για κάτι που σας γεμίζει αμφιβολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανό να έχετε επιστροφή ερωτικού συντρόφου. Ίσως με κάποιο άτομο έχετε αφήσει ανοιχτές υποθέσεις και τώρα καλείστε να τις κλείσετε. Αν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα κάποια σχέση θα αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα. Νιώθετε την ανάγκη να ανανεώσετε με άτομα τη ζωή σας και να βγάλετε όποιον σας δημιουργεί δυσκολίες. Όσον αφορά τα επαγγελματικά μια νέα συνεργασία θα προκύψει ή θα συνεργαστείτε με άτομα που το είχατε ξανακάνει στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου θα βιώσετε μεγάλες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως αναλάβετε κάποιο καινούργιο πόστο ή συνεργαστείτε με καινούργια άτομα. Μπορεί επίσης να φορτωθείτε έξτρα δουλειά. Παράλληλα σας απασχολεί έντονα η φυσική σας κατάσταση και η διατροφή σας. Είναι ευκαιρία να κόψετε μια κακιά συνήθεια και να ξεκινήσετε γυμναστική. Η καθημερινότητα σας φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και προσπαθείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας κερδίζοντας περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και για τον εαυτό σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου θα αλλάξετε την καθημερινότητά σας και στο πως ξοδεύετε το χρόνο σας. Προτεραιότητα σας θα είναι οι αγαπημένοι σας αλλά και ο εαυτός σας. Γενικά αλλάζετε κοσμοθεωρία και θεωρείτε σημαντικά πράγματα για τα οποία παλιότερα αδιαφορούσατε. Όσον αφορά τα αισθηματικά θα έχετε επικοινωνία με κάποιο παλιό σας σύντροφο ή θα έρθετε κοντά με κάποιο άτομο που είχατε πλησιάσει στο παρελθόν. Δώστε προσοχή στον τρόπο που εκφράζετε τα θέλω σας γιατί κάποιες φορές θα αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα γίνεστε ιδιαίτερα κατανοητοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου θα σας απασχολήσει έντονα ο χώρος του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις ή αλλαγές ή ακόμα και κάποιες επισκευές που θα προκύψουν. Αν μένετε στο εξωτερικό ή αν το πατρικό σας σπίτι είναι κάπου μακριά είναι πολύ πιθανό να το επισκεφτείτε. Όσον αφορά τα άτομα της οικογένειας σας ίσως βιώσετε κάποια ασυνεννοησία ή παρεξήγηση. Δείξτε υπομονή και προσπαθήστε να εξηγήσετε με κατανοητά λόγια αυτό που εννοείτε. Τέλος μπορεί κάποιο άτομο της οικογένειας σας να χρειαστεί την στήριξη σας.

ΖΥΓΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε καθώς θα γίνετε ιδιαίτερα περίεργοι και επίμονοι με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αποφύγετε να μετατραπείτε σε πηγή κουτσομπολιών. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας και κυρίως τα σχέδια των άλλων. Μετακινήσεις και ταξίδια θέλουν προσοχή. Αν ετοιμάζεστε να φύγετε διακοπές τσεκάρετε δύο φορές τα πάντα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας ένα άτομο από το παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ζητήσει επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε τα χρήματά σας. Μην δανείσετε χρήματα και αν υπογράψετε συμβόλαια διαβάστε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα. Μην πάρετε ρίσκο τώρα να επενδύσετε σε κάτι νέο. Οι προτεραιότητες σας σίγουρα αλλάζουν αυτό το διάστημα και βλέπετε με άλλη οπτική τα πράγματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας κάποιο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας παίρνετε το ρίσκο και αν δεν σας ικανοποιεί αυτό που έχετε τώρα αλλάζετε αντικείμενο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας μη ρισκάρετε κάτι μόνιμο και σίγουρο για έναν έρωτα του παρελθόντος. Δώστε χρόνο στη σχέση σας και συζητήστε αυτά που δεν σας ικανοποιούν. Έρχεστε κοντά με φιλικά πρόσωπα ή συγγενείς που είχατε χαθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου απομακρύνεστε από τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και άτομα βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σας. Είναι μια περίοδος που νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς και να γεμίσετε μπαταρίες. Σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν όλη σας τη ζωή καλείστε να πάρετε τώρα. Νιώθετε ότι πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας επιτέλους αυτούς που δεν σας βοηθάνε να προχωρήσετε και να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν. Καλό θα ήταν να έχετε δίπλα σας μόνο τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε αυτό το διάστημα και που σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου, θα αναθεωρήσετε πολλά όσον αφορά τα άτομα που σας περιβάλλουν. Συναντάτε κάποιους φίλους που είχατε χαθεί αλλά βγάζετε και από τη ζωή σας άλλους που θεωρείτε ότι δεν σας καλύπτουν. Ακόμα και στις ερωτικές σας σχέσεις θέτετε πλέον αλλά κριτήρια και γίνεστε περισσότερο επιλεκτικοί. Άτομα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να σας πλησιάσουν και να σας αποκαλύψουν τον έρωτά τους. Αν το προηγούμενο διάστημα είχε δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση κυρίως με συγγενικά πρόσωπα, τώρα έχετε την ευκαιρία να τα επιλύσετε όλα.

ΙΧΘΥΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 Δεκεμβρίου ως 3 Ιανουαρίου, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ανακατατάξεις στο χώρο της εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξετε θέση εργασίας ή τα να αλλάξουν τα άτομα που συνεργάζεστε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας με τους ανωτέρους σας και προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Ίσως νιώσετε ότι δεν κάνατε σωστές επιλογές το προηγούμενο διάστημα στον τομέα της καριέρας και τώρα προσπαθείτε να τα αλλάξετε όλα. Καλό θα ήταν να κάνετε λίγο υπομονή και να μην ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο αλλά αφού ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms