Άρης στον Σκορπιό από 12 Οκτωβρίου ως 24 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
08
10
2023

Άρης στον Σκορπιό από 12 Οκτωβρίου ως 24 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 12 Οκτωβρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και θα παραμείνει ως τις 24 Νοεμβρίου 2023. Με τον Άρη στο Σκορπιό, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, είμαστε πολύ παθιασμένοι και η ένταση σιγοκαίει μέσα μας ενώ έχουμε την τόλμη να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα. Έχουμε μεγάλη συναισθηματική δύναμη και σεξουαλική ενέργεια και είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε σε κάθε ευκαιρία.

 

Άρης στον Σκορπιό: Τα ανεξέλεγκτα πάθη μπορούν να καταστρέψουν την αγάπη!

 

Κάνουμε στρατηγικές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε. Το ανταγωνιστικό πνεύμα μας, μας κρατά από το να μην τα παρατάμε εύκολα και αυτό μας ωθεί στο δρόμο της επιτυχίας. Υπάρχει ένας ζωικός μαγνητισμός και μεγάλη σεξουαλική ένταση. Τώρα γινόμαστε σεξουαλικά κτητικοί, και εκείνο που ζητάμε από την ερωτική μας ζωή, είναι όλα ή τίποτα. Δεν φοβόμαστε και μπορούμε να επιβληθούμε με την απόλυτη δύναμη της θέλησής μας. Έχουμε την ικανότητα να εξερευνήσουμε ό, τι βρίσκεται στο βάθος προσώπων και καταστάσεων αλλά και τα πιο περίπλοκα πράγματα. Αντέχουμε στην μεγάλη πίεση και την μετατρέπουμε προς όφελός μας. Οι ενέργειές μας καθοδηγούνται από το ένστικτό μας ή από μια άγνωστη δύναμη και μπορεί να απελευθερωθούμε μια για πάντα από μια σχέση ή κατάσταση.

Η θετική πλευρά του Άρη στο Σκορπιό είναι να αξιολογήσουμε εκ νέου κάποια πράγματα, να απολαύσουμε την έκσταση του πάθους και τη σεξουαλικότητα, να απομακρύνουμε από τη ζωή μας παλιές σχέσεις και φιλίες που δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό, να κάνουμε την πρώτη κίνηση αν μας ενδιαφέρει κάποιο άτομο. Ο Άρης στο Σκορπιό δημιουργεί, καταστρέφει και ανοικοδομεί, αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, τον δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε την μεγάλη σωματική ενέργεια και την δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

 

Άρης στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, της δύναμης και του πάθους, εξετάζετε τα πράγματα σε βάθος, είστε απότομοι και καυστικοί με αποτέλεσμα να προκαλέσετε κάποιους ανθρώπους και να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Η χαρούμενη και παρορμητική φύση σας είναι κρυμμένη, είστε μυστικοπαθείς και δεν κάνετε γνωστές τις ενέργειές σας, προτιμάτε να δράτε μόνοι σας. Μπορεί να υπάρξουν διενέξεις ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας ή κάποιον συνεργάτη σας, καθώς τώρα η ζήλια, ο έλεγχος και η εξουσία σας δεν μπορούν να χαλιναγωγηθούν. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε τον εκνευρισμό σας σε σχέση με δάνεια και χρέη ή οικονομικά ζητήματα με κάποιον συνεργάτη σας, καθώς είτε εσείς, είτε το άλλο μέρος, προσπαθείτε να χειραγωγήσετε ο ένας τον άλλον, προβάλλοντας τη δύναμή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, η επιβολή της δύναμής σας και του ελέγχου δημιουργούν δυσκολίες στη σχέση σας και τις συνεργασίες σας. Αναζητάτε τώρα την οικειότητα και το πάθος, δεν θέλετε να είστε μόνοι αλλά θα σας είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε καθώς επιδιώκετε την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών παραβλέποντας τις επιθυμίες των άλλων. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τεχνάσματα ή να προκαλέσετε τους άλλους μόνο και μόνο για να δείτε τα απώτερα κίνητρά τους και τις προθέσεις τους απέναντί σας και το πώς θα αντιδράσουν. Αν είστε μόνοι, απολαμβάνετε το ερωτικό κυνήγι, τα πάθη σας, σας οδηγούν σε μια νέα σεξουαλική σχέση. Αν δεν καταφέρετε να συμβιβαστείτε και κοντρολάρετε την εξουσία σας, οι σημαντικές σχέσεις σας θα κλονιστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, θέλετε να επιβληθείτε στην εργασία σας και ίσως χάσετε την ψυχραιμία σας λόγω περιορισμών ή υποχρεώσεων. Μπορεί επίσης να νιώσετε άγχος προκειμένου να αποπερατώσετε ένα έργο στην εργασία σας ή λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας σας. Βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση, επιδιώκετε να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινή σας ζωή αλλά θα είναι δύσκολο να το καταφέρετε. Ίσως προκύψουν αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους ή τους εργαζομένους σας, αν είστε πιεστικοί και δίνετε υπερβολική σημασία στη λεπτομέρεια, όντας τελειομανείς. Τώρα δεν θα ανέχεστε κανέναν να σας πει τι να κάνετε, θέλετε να εργάζεστε μόνοι σας και δεν μπορείτε να είστε και τόσο πειθαρχημένοι. Η δύναμή σας και η τόλμη σας, σας βοηθούν να ξεκινήσετε μια νέα θεραπευτική αγωγή ή ένα πρόγραμμα δίαιτας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε τολμηροί και δυνατοί, δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα στην αγάπη προκειμένου να ικανοποιήσετε τα πάθη σας. Αν είστε μόνοι θα έχετε έντονες σεξουαλικές ορμές κι αυτό έλκει πολλούς θαυμαστές γύρω σας. Ίσως ξοδέψετε από τις αποταμιεύσεις σας χρήματα για τη διασκέδασή σας ή για τα παιδιά σας ή για να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα με το σύντροφό σας. Ο ερωτισμός και τα πάθη σας είναι τόσο έντονα που διεκδικείτε με τόλμη ό, τι επιθυμείτε. Αν η σχέση σας είχε πέσει σε τέλμα, αναθερμαίνεται το σεξουαλικό πάθος σας και τα συναισθήματά σας. Προσέξτε την κτητικότητα και τη ζήλεια στη σχέση σας, η έντονη σεξουαλικότητά σας μπορεί να σας κάνει επιθετικούς καθώς επιδιώκετε να προβάλετε τη δύναμή σας. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, η δύναμή σας, σας βοηθά να διεκπεραιώσετε ζητήματα ακινήτων ή χρέη και δάνεια σε σχέση με το σπίτι σας. Θα είστε δραστήριοι στο σπίτι σας και με την οικογένειά σας αλλά ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν θυμό και συγκρούσεις. Τώρα δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πληγωμένα συναισθήματά σας, οι ενέργειές σας καθοδηγούνται από το ένστικτό σας και θέλετε να κυριαρχήσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σπίτι σας γίνεται πηγή άγχους και ψάχνετε τρόπους να ξεφύγετε από αυτό. Χρειάζεται να μετριάσετε την έντονη δύναμή σας και τα συναισθήματά σας, διαφορετικά όχι μόνο δεν θα έχετε εσωτερική ειρήνη και αρμονία αλλά θα κλονιστούν οι σημαντικές σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, είστε πιο άμεσοι και ειλικρινείς στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας και μερικές φορές αδιάλλακτοι και σκληροί. Τα απότομα λόγια σας και ο σαρκασμός σας απομακρύνουν τους άλλους από κοντά σας ενώ η ανυπομονησία σας αποτρέπει τις σωστές και συνετές ενέργειές σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την επικοινωνία σας με τα αδέλφια σας, τους συγγενείς και τους συνεργάτες σας καθώς η ασάφεια και η έλλειψη κατανόησης τους κάνουν επιφυλακτικούς και δημιουργούν έλλειψη εμπιστοσύνης. Τώρα δεν θα μπορείτε να πάρετε μια σαφή απάντηση από τους άλλους ενώ η επιθετική στάση σας δημιουργεί αποξένωση. Προσέξτε στις καθημερινές μετακινήσεις σας και σε μικρής απόστασης ταξίδια καθώς ο θυμός και ο εκνευρισμός σας, σας ωθούν να οδηγείτε απρόσεκτα.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, νιώθετε άγχος και πίεση για να βελτιώσετε τις συνθήκες της οικονομικής σας κατάστασης. Ίσως  χρειαστεί να καταβάλετε επιπρόσθετη προσπάθεια για να έχετε οικονομική ισορροπία ή για να έχετε περισσότερα χρήματα. Τώρα αγωνίζεστε για να έχετε οικονομικά οφέλη από την επιχείρησή σας και για να προστατέψετε την προσωπική ιδιοκτησία σας. Η ανάγκη σας να έχετε περισσότερα χρήματα για την ασφάλειά σας, σας ωθεί να βρείτε τρόπους να αποπληρώσετε τα χρέη σας και να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Ίσως προκύψουν ανεξέλεγκτες δαπάνες ή απλά ξοδέψετε κάποια χρήματα από τις αποταμιεύσεις σας για να απολαύσετε μια άνετη ζωή ή ακόμα και για την καλοπέρασή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλετε τη δύναμή σας και τα έμφυτα πάθη σας, διεκδικείτε με τόλμη, ακόμα και με επιθετικότητα τις ανάγκες σας. Στην προσπάθειά σας να πετύχετε γίνεστε κάποιες φορές ανταγωνιστικοί και σκληροί. Προσέξτε τις συγκρούσεις και τη βιασύνη στις ενέργειές σας καθώς τώρα θα προκαλείτε τους άλλους αδικαιολόγητα καθώς ενεργείτε απερίσκεπτα και παρορμητικά. Θυμώνετε εύκολα, είστε πιο αποφασιστικοί και διεκδικητικοί στην επιδίωξη των αναγκών σας, θέλοντας να ικανοποιήσετε μόνο τον εαυτό σας. Η έντονη δύναμη και η ενέργειά σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε ένα έργο σας ή να απολαύσετε τα ερωτικά πάθη σας. Το ξεκίνημα ενός νέου έργου ή μιας νέας σεξουαλικής σχέσης έχουν να σας προσφέρουν πολλά τώρα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σας καταβάλουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις, νιώθετε έναν εσωτερικό θυμό για κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος, καταστέλλετε τη δύναμή σας και τα πάθη σας με αποτέλεσμα να αισθάνεστε εσωτερικές συγκρούσεις. Αγωνίζεστε να ξεπεράσετε την εσωτερική δυσαρέσκεια που σας έχουν προκαλέσει κάποια άτομα, προσπαθείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με πιο ήρεμό τρόπο. Ίσως προκαλέσετε σύγχυση στις ενέργειές σας ή κάποιες πράξεις σας έχουν ιδιοτελή και κρυφά κίνητρα. Θέλετε να αποδράσετε από τη ρουτίνα σας, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας προκειμένου να αποβάλετε το άγχος σας. Γίνεστε πιο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς, δεν κάνετε γνωστές τις επιθυμίες και τις προθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, νιώθετε έντονη την ανάγκη να διεκδικήσετε την ελευθερία σας έστω κι αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα που σας δημιουργούν περιορισμούς. Απελευθερώνεστε από καταπιεστικές καταστάσεις που αφορούν τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους και φίλους οι οποίοι έχουν ιδιοτελή κίνητρα. Κάποιοι φίλοι σας μπορεί να είναι κακεντρεχείς απέναντί σας ή εσείς να είστε προσβλητικοί, γι’ αυτό προσέξτε τις διαμάχες. Από τη θετική πλευρά, οι φίλοι σας ή κάποια ομάδα στην οποία ανήκετε μπορεί να σας βοηθήσουν δίνοντάς σας δύναμη ή ακόμα και οικονομική συμπαράσταση προκειμένου να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Ή κάποια άτομα σε θέση ισχύος ή μέσα από το διαδίκτυο ίσως προωθήσουν τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, προβάλετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας στην καριέρα σας, ενισχύονται οι φιλοδοξίες σας και αγωνίζεστε για να αποπερατώσετε ένα έργο στην εργασία σας. Έχετε ισχυρές διοικητικές και εκτελεστικές ικανότητες, όμως οι εξουσιαστικές και ελεγκτικές τάσεις σας μπορεί να απομακρύνουν κάποιους πιστούς συμμάχους σας από κοντά σας. Στην προσπάθειά σας να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στην καριέρα σας, ίσως γίνετε ιδιοτελείς και υλιστές και συμπεριφερθείτε σκληρά ή χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα. Αυξάνεται η ανάγκη σας να αποκτήσετε δύναμη και αναγνώριση, φήμη και κύρος. Έχετε περισσότερο πάθος και ζήλο στην εργασία σας, ίσως αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και αυτό σας δημιουργήσει άγχος και εκνευρισμό. Προσέξτε τις σχέσεις με τους ανωτέρους σας, η αυτοπεποίθησή σας ίσως σας παρασύρει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, είστε απόλυτοι και άκρως ειλικρινείς στην επικοινωνία σας, δεν έχετε διπλωματία και υπομονή να ασχοληθείτε με τους άλλους. Προσέξτε τα σκληρά και απότομα λόγια σας και μην καταδικάζετε όσους διαφωνούν μαζί σας. Είστε ανυπόμονοι, ενώ η παρορμητικότητά σας, σας ωθεί σε υπερβολικά επιθετικές ενέργειες. Υπερασπίζεστε με πάθος τις πεποιθήσεις σας και τα ιδανικά σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση για μια φανατική ιδέα σας.  Μπορεί να έχετε προβλήματα με το νόμο ή άγχος για ένα μακρινό ταξίδι σας. Θέλετε να ζήσετε ελεύθερα τη ζωή σας και τις περιπέτειες και θα συγκρουστείτε με όσους προσπαθούν να σας παρεμποδίσουν. Αν ασχολείστε με τον αθλητισμό ή την τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχετε τώρα περισσότερη δύναμη να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, έτσι οδεύετε στην επιτυχία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-10-2023 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms