Άρης στον Τοξότη από 24 Νοεμβρίου 2023 ως 5 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
20
11
2023

Άρης στον Τοξότη από 24 Νοεμβρίου 2023 ως 5 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Από τις 24 Νοεμβρίου 2023, ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο ως τις 5 Ιανουαρίου 2024. Με τον Άρη στον Τοξότη, μας δίνονται τα κατάλληλα κίνητρα για να κάνουμε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας και να επιβάλλουμε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις μας. Αναζητούμε ό, τι είναι στην άκρη του ορίζοντα. Υπάρχουν μεγάλες εκρήξεις ενέργειας, καθώς και ισχυρή αντοχή.

 

Άρης στον Τοξότη: Δες τη ζωή σαν περιπέτεια, εμπειρίες και γνώση!

 

Απολαμβάνουμε τον ανταγωνισμό και τα σπορ. Μπορεί να σκεφτόμαστε να ζήσουμε στο εξωτερικό ή να ταξιδέψουμε για τη δουλειά μας. Έχουμε ένα πάθος για τη μάθηση. Αυτό μας οδηγεί στην εκμάθηση νέων πραγμάτων και αναζητάμε οτιδήποτε διευρύνει τις γνώσεις μας. Σπάνια βαριόμαστε αφού είμαστε σε συνεχή κίνηση, ψάχνοντας για την επόμενη πρόκληση. Στην αισθηματική μας ζωή, αναζητάμε το ερωτικό παιχνίδι και πειραματιζόμαστε περισσότερο.

Έχουμε μια ελαφρά στάση για το σεξ και δεν είναι εύκολο να ηρεμήσουμε. Το ελεύθερο πνεύμα μας και η έλλειψη αναστολών, μας ωθούν στο να απολαύσουμε κάθε νέα ερωτική περιπέτεια που συναντάμε. Το σεξ έρχεται αυθόρμητα και απρόβλεπτα και μας προσφέρει χαρά, ελευθερία και φυσική ενέργεια. Είμαστε πολύ γενναιόδωροι εραστές και επιδιώκουμε να ευχαριστήσουμε το σύντροφό μας. Μπορεί και να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά!

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο. 

 

Άρης στον Τοξότη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Τοξότη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, έχετε μια έντονη επιθυμία για δράση και περιπέτεια χωρίς να υπολογίζετε τίποτα και κανέναν. Ίσως ταξιδέψετε ή αναλάβετε ένα έργο διαμέσου του οποίου προβάλλετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Θα ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, την επαγγελματική κατάρτιση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ταξίδια, τις πνευματικές μελέτες, καθώς και τις περιπέτειες αλλά ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, τις οποίες όμως θα κατορθώσετε να ξεπεράσετε. Στην ερωτική σας ζωή, τα ταξίδια θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στην εύρεση της αγάπης και του πάθους ή μπορεί να εμπλακείτε με κάποιο άτομο από μια μακρινή χώρα ή πόλη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, ίσως δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα που έχετε από κοινού με κάποια άτομα, γι’ αυτό θα πρέπει να μην ενεργείτε με παρορμητικότητα και απερισκεψία. Οι σεξουαλικές σας επιθυμίες και τα πάθη σας θα είναι ισχυρά, και κάποιοι από εσάς θα κάνετε προσπάθειες για να επιφέρετε σεξουαλική και συναισθηματική αναγέννηση στη σχέση σας. Η σεξουαλική επαφή θα συνοδεύεται από επιθετικότητα τώρα. Αν είστε μόνοι, η έντονη σεξουαλική ορμή σας θα έλξει το αντίθετο φύλο. Η διαίσθησή σας θα είναι ο σωστός σας σύμβουλος τώρα και σας ενδιαφέρουν θέματα σχετικά με τον αποκρυφισμό, το σεξ, τις κληρονομιές και το θάνατο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, μπορεί να κάνετε εχθρούς λόγω των αντιπαραθέσεων, αν δεν μάθετε να είστε πιο διπλωματικοί. Προσέξτε επίσης το μαχητικό πνεύμα σας καθώς θα έχετε προβλήματα με οικονομικά που μοιράζεστε με τους άλλους. Θα πρέπει να μάθετε να δράτε με διακριτικότητα και διπλωματία, διαφορετικά θα δημιουργηθούν προκλήσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και ισχυρός ανταγωνισμός. Είστε τώρα πιο διεκδικητικοί, ακόμα και επιθετικοί, όταν προσεγγίζετε τους άλλους, και θα επιδιώκετε πάση θυσία να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, είτε ερωτική, είτε συνεργασία, είτε φιλία. Τα άτομα με τα οποία θα έρχεστε σε επαφή θα είναι οξύθυμα και επιθετικά και σας δημιουργούν αναταραχές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, πρέπει να προσέξετε να μην είστε τελειομανείς και να μην καταπιάνεστε με αγχώδεις λεπτομέρειες στη δουλειά σας. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τα μηχανήματα. Στην ερωτική σας ζωή, θα σκέφτεστε …τρελά πράγματα στο σεξ και οι πιο συναρπαστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις σας πρόκειται να εκπληρωθούν. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε μια θεραπευτική αγωγή για την υγεία σας ή ένα πρόγραμμα άσκησης ή δίαιτα. Είστε πολύ δραστήριοι στην εργασία σας, αλλά θα αισθάνεστε τώρα έντονη απογοήτευση, όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με την έντονη δύναμη της θέλησής σας. 

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, φλερτάρετε πολύ και προσελκύετε το αντίθετο φύλο, γιατί είστε πιο ζεστοί και παιχνιδιάρικοι, επιδιώκοντας να ζήσετε ένα αχαλίνωτο ερωτικό πάθος. Αν δεν επιδιώκετε το σεξ, θα κατευθύνετε την ενέργειά σας στον αθλητισμό ή τη σωματική άσκηση ή τη δημιουργικότητα. Η επιθυμία σας να διασκεδάσετε θα είναι ισχυρότερη από ποτέ και η δημιουργικότητά σας έντονη. Αναλώνετε το χρόνο σας στους φίλους σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο και κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες για χάρη του έρωτα, εκπέμποντας χαρά και ζεστασιά. Επίσης, μπορεί να πάρετε οικονομικά ρίσκα, όπως νέες κερδοσκοπικές επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, προσέξτε τις διαμάχες με τους γονείς σας ή άλλα προσφιλή σας πρόσωπα ή κάποιες παλιές αντιπαλότητες με την οικογένειά σας ή πρόσωπα του παρελθόντος, οι οποίοι θα σας δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική πίεση αυτή τη στιγμή. Όλη σας η ενεργητικότητα θα αναλώνεται στο σπίτι σας και θα σκέφτεστε να το βελτιώσετε ή να το διακοσμήσετε. Στην ερωτική σας ζωή, θα θέλετε περισσότερη οικειότητα και συναισθηματική προσέγγιση με το σύντροφό σας, κι αν προσέξετε τον τρόπο που διεκδικείτε τις ανάγκες σας, θα έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας. Θα είστε δραστήριοι σε σχέση με διεκπεραίωση θεμάτων που αφορούν ακίνητα και θα απολαμβάνετε μια έντονη ζωή στο σπίτι καθώς θα έχετε πολλές επισκέψεις. 

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιο μικρής απόστασης ταξίδι για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα μιλάτε με έπαρση, εκφράζοντας τον έρωτά σας και μιλώντας άμεσα και … τολμηρά. Η φαντασία σας παίρνει φωτιά! Είστε φλύαροι, γρήγοροι ομιλητές και σας αρέσει τώρα να είστε σε κίνηση και να μαθαίνετε. Είστε πειστικοί σε αυτά που λέτε και φιλικοί προς τους ξένους και γνωστούς. Επίσης, η περιέργειά σας, σας οδηγεί να γνωρίζετε τι συμβαίνει γύρω σας. Προσέξτε την ένταση με τα αδέλφια ή τους συγγενείς σας, διότι θα είστε νευρικοί, καθώς επίσης και την οδήγηση γιατί θα είστε απρόσεκτοι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, βρίσκετε τρόπους να διαχειριστείτε με σύνεση και να αυξήσετε τα κεφάλαιά σας καθώς και να βελτιώσετε το εισόδημά σας, χάρη στη σκληρή δουλειά σας. Να ξέρετε, όμως, ότι μόνο με περισσότερη προσπάθεια θα κάνετε περισσότερα χρήματα και θα έχετε οικονομικά οφέλη. Κάποιοι από εσάς θα ρίξετε χρήματα για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Στην ερωτική σας ζωή, δείχνετε στο σύντροφό σας την αγάπη σας αλλά αποφύγετε τη ζήλια και την κτητικότητα. Μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για το σπίτι σας ή να κάνετε επενδύσεις. Ενεργείτε σύμφωνα με τις αξίες σας και προχωράτε προς τα εμπρός με έναν άλλο αέρα. Τώρα γίνεστε περισσότερο φιλήδονοι, με εκτίμηση για τα όμορφα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, έχετε ενθουσιασμό και αγωνίζεστε για την ικανοποίηση των φιλοδοξιών σας αλλά προσέξτε να μην προβάλλετε έπαρση και αλαζονεία. Θα έχετε δύναμη και αντοχές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε κάποια δουλειά που έχετε αναβάλλει εδώ και καιρό. Εκδηλώνετε ένα αχαλίνωτο σεξουαλικό πάθος και ψάχνετε να βρείτε κάποιο άτομο για να μοιραστείτε τη σεξουαλικότητά σας. Η σεξουαλικότητά σας είναι πολύ έντονη τώρα, αν δεν κάνετε έρωτα, θα κάνετε πόλεμο! Με την προσωπική σας παρουσία και δύναμη, έχετε ισχυρό αντίκτυπο στους άλλους. Προσέξτε τις απερίσκεπτες αποφάσεις σας, γιατί αυτό μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο. Με τη δυναμική και ενεργητική σας φύση, δραστηριοποιείστε για να πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, αισθάνεστε μοναχικά, δεν θέλετε να αναλάβετε δράση, καθώς νιώθετε ότι οι επιθυμίες σας δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και ότι τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα προγραμματίσατε, ιδιαίτερα όταν προσπαθείτε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Επιδιώκετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας με κάθε τρόπο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Οι πράξεις σας θα είναι κρυφές ή θα εργάζεστε μόνοι σας, αφού με αυτόν τον τρόπο θα αποδίδετε καλύτερα. Κάποιοι από εσάς, ίσως κάνετε μια μυστική ερωτική σχέση, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με τα νέα άτομα που συναντάτε τώρα, ίσως κάτι σας κρύβουν ή είναι δεσμευμένα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, οι ανθρωπιστικές παρορμήσεις σας θα επεκταθούν και θα παίζετε σημαντικό ρόλο για τους άλλους ανθρώπους στη ζωή τους. Μπορεί να κάνετε νέους φίλους, ειδικά με άτομα που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Τώρα επιδιώκετε να απελευθερωθείτε από περιοριστικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Επίσης, ένας στόχος σας θα αναγνωριστεί ή ένα όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα, διαμέσου μιας ομαδικής προσπάθειας. Διαδραματίζετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή κοινωνική οργάνωση, μέσω των πρωτοβουλιών που παίρνετε. Επίσης, αναλώνετε τον περισσότερο από το χρόνο σας στις φιλίες σας και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, με δύναμη και τόλμη αγωνίζεστε για να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και προκειμένου να λάβετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας. Προσέξτε όμως τις αντιπαραθέσεις, ειδικά με όσους βρίσκονται σε θέση εξουσίας ή έχουν κάποια σχέση με την καριέρα σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε και να μετριάσετε τόσο τις παρορμήσεις σας, όσο και τη φιλοδοξία σας, δίνοντας την απαιτούμενη προσοχή και στις επιδιώξεις των άλλων. Προβάλλετε ένα έργο σας και κερδίζετε μια καλύτερη θέση στην καριέρα σας. Τα κίνητρα των ενεργειών σας θα είναι εγωιστικά, καθώς τώρα θέλετε πάση θυσία να αποκτήσετε δύναμη και αναγνώριση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms