Αστρολογία και Ταρώ για το 2019 από την Σμάρω και τον Μάνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
10
12
2018

Αστρολογία και Ταρώ για το 2019 από την Σμάρω και τον Μάνο.

Σμάρω Σωτηράκη - Μάνος Μηκίδης

Δεν ξανάγινε!! Οι αγαπημένοι μας Σμάρω Σωτηράκη και Μάνος Μηκίδης σε ένα μοναδικό βίντεο με προβλέψεις για το 2019 για τα ζώδια. Για πρώτη φορά παντρεύουμε την αστρολογία με την Ταρώ και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

 

Αστρολογία & Ταρώ για το 2019 από την Σμάρω Σωτηράκη και τον Μάνο Μηκίδη

 

Η Αλήθεια είναι μία! Και ίσως στη ζωή, στην καθημερινότητα, στις συναναστροφές μας να νιώθουμε ότι η αλήθεια έχει πολλές διαστάσεις καθώς την βλέπουμε από το πολύ περιορισμένο οπτικό πεδίο της προσωπικότητας αλλά σε ότι αφορά τη σχέση μας με το Σύμπαν η Αλήθεια, η Μεγάλη Αλήθεια της Ένωσης είναι μία και μόνη! Τα πάντα είναι συνδεδεμένα και όλες οι φιλοσοφικές θεωρήσεις που έχουν κάποια βάση και αξία, οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τον δρόμο που ακολουθεί ο αναζητητής της Αλήθειας.

Φίλες και φίλοι μου με πολλή χαρά και αγάπη σας παρουσιάζουμε αυτό το βίντεο στο οποίο ενώνουμε δύο υπέροχες Φιλοσοφικές Σχολές αυτογνωσίας, σχέσης του ανθρώπου με τον Θείο Εαυτό του και πρόγνωσης! Την Αστρολογία και την Ταρώ! Μία εργασία που έχει ένα θεαματικό αποτέλεσμα ακριβώς επειδή η Αλήθεια που διέπει τους Συμπαντικούς Νόμους είναι μία και σας αξίζει να τη γνωρίσετε μέσα από μία πιο ποικιλόμορφη προσέγγιση!

Η Αστρολογία και η Ταρώ, εκπροσωπημένες από τη Σμάρω Σωτηράκη και τον Μάνο Μηκίδη, συναντώνται σε ένα βίντεο στο οποίο σας μιλάμε για το 2019! Μία πρωτότυπη και μοναδική συνάντηση, στην οποία προβλέπουμε για το νέο έτος, αναλυτικά για κάθε ζώδιο, τόσο μέσα από τη γλώσσα των άστρων όσο και μέσα από τη γλώσσα της ταρώ! Σας δίνουμε συμβουλές για να αποφύγετε τους σκοπέλους του 2019 και να αξιοποιήσετε τις ευνοϊκές συγκυρίες. Τέλος σας «υπογραμμίζουμε» το στίγμα της χρονιάς.

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε τις πληροφορίες σας για το πώς θα εξελιχθεί το 2019, να πάρετε περισσότερες οδηγίες και συμβουλές, παρακολουθήστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας που είναι πολύ σημαντικό στις γενικές προβλέψεις των ζωδίων.

Σας αφιερώνουμε αυτό το βίντεο με τις θερμότερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό, παραγωγικό 2019! Είθε εσείς και οι οικογένειές σας να είστε πάντα υγιείς, μέσα στην αφθονία, την Αγάπη και το Φως!!! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-12-2018 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms