Η Αφροδίτη στους 12 οίκους.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
05
03
2014

Η Αφροδίτη στους 12 οίκους.

E-zwdia

Τι σημαίνει η Αφροδίτη στους 12 οίκους;

 
Πέρα από τη ζωδιακή θέση της Αφροδίτης, εξίσου σημαντική είναι και η θέση της από τον οίκο που βρίσκεται. Η οικοθεσία της Αφροδίτης μας βοηθά να καταλάβουμε που ρίχνει το περισσότερο ενδιαφέρον του ένα άτομο, ποιες είναι οι ευκολίες του, πως εκφράζεται συναισθηματικά -και όχι μόνο- ποιες είναι οι προτεραιότητές του. Φυσικά, οι όψεις που θα σχηματίζει από τον οίκο που βρίσκεται, θα μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα του πως και ποιοι τομείς της ζωής ενός ανθρώπου θα επηρεαστούν, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. 
Για να μάθετε σε ποιο οίκο βρίσκεται η Αφροδίτη σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης
 

Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο. 

 
Το άτομο με Αφροδίτη στον 1ο οίκο είναι συνήθως ένα άτομο ελκυστικό, με λεπτούς τρόπους, φιλήδονο ίσως, ιδιαίτερα διπλωματικό και καταφέρνει να πετυχαίνει αυτά που θέλει. Κάποιες φορές ασυγκράτητο σε θέματα ερωτικά, αυτή η θέση βγάζει, επίσης, και μια τάση εγωισμού. Το άτομο διαθέτει έναν μαγνητισμό που δεν περνά απαρατήρητος. Αν η Αφροδίτη από τον 1ο οίκο κάνει καλές όψεις, τότε το άτομο αυτό μπορεί να είναι αρκετά τυχερό στη ζωή του. Αν η Αφροδίτη προσβάλλεται, τότε μπορεί να υπάρχει συναισθηματική ανασφάλεια και το άτομο να έχει αρκετά εγωιστική ή ναρκισσιστική συμπεριφορά.
 

Η Αφροδίτη στο 2ο οίκο 

 
Στο 2ο οίκο τοποθετημένη μια Αφροδίτη, η οποία κάνει αρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες, μπορεί πραγματικά να φέρει πολλή τύχη στο άτομο και ειδικά σε υλικό επίπεδο είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη. Μπορεί όμως να βγάλει κι ένα άτομο σπάταλο, αν η Αφροδίτη δεν κάνει καλές όψεις. Είναι, επίσης, ένδειξη καλής υγείας. Το άτομο πολλές φορές μπορεί να βοηθηθεί από χρήματα συντρόφου ή άλλων προσώπων. Σ’ έναν άνθρωπο με αυτή τη θέση στην Αφροδίτη του, του αρέσει πολύ η πολυτέλεια και η άνεση στη ζωή του. Υλιστή κάποιες φορές θα τον λέγαμε, όπως και ότι διαθέτει μια κτητική συμπεριφορά σε οτιδήποτε νιώθει ότι του ανήκει.
 

Η Αφροδίτη στον 3ο οίκο. 

 
Μια επικοινωνιακή Αφροδίτη, με συμπεριφορά Διδύμου. Ευκολία στο λόγο και σε επαγγέλματα που σχετίζονται είτε με τον προφορικό, είτε με το γραπτό λόγο. Δείχνει έναν έξυπνο άνθρωπο, καλλιεργημένο, ανήσυχο που συνεχώς θέλει να μαθαίνει νέα πράγματα. Μια καλά τοποθετημένη Αφροδίτη στον 3ο οίκο, υποδεικνύει καλές σχέσεις με το συγγενικό περιβάλλον, συχνά ταξίδια στη ζωή του, κοινωνικότητα, ένα νου αεικίνητο και αρκετά  δραστήριο. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να βγάλει έναν άνθρωπο με διάσπαση προσοχής στους στόχους του και ανάρμοστη κάποιες φορές κοινωνική συμπεριφορά. 
 

Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο. 

 

Εδώ η Αφροδίτη εστιάζει πολύ στον προσωπικό της χώρο και την προσωπική της ζωή. Της αρέσει να βασιλεύει η αρμονία σε όλα τα επίπεδα της οικογενειακής της ζωής. Αν κάνει, λοιπόν, καλές όψεις από εκεί η Αφροδίτη, το άτομο είναι τυχερό μέσα στην οικογένειά του και ο έρωτας με το σύντροφό του τροφοδοτείται συνεχώς. Είναι ένδειξη, επίσης, ακίνητης περιουσίας. Αν η Αφροδίτη κάνει δύσκολες όψεις, μπορεί να βγάλει ένα άτομο κτητικό και αγοραφοβικό. Για να νιώσει ασφαλής, χρειάζεται ένα καλό οικογενειακό background και υποστήριξη συναισθηματική από τους δικούς της ανθρώπους.  

 

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο. 

 
Υποδηλώνει ένα άτομο που ασκεί ιδιαίτερη γοητεία στο άλλο φύλο. Ερωτικό, ελκυστικό, χαρούμενο και κοινωνικό. Λατρεύει τα παιδιά καθώς και ό, τι σχετίζεται μ’ αυτά. Έμφυτο υποκριτικό ταλέντο και έφεση στις τέχνες. Τυχερό, επίσης, άτομο σε τυχερά παιχνίδια, θα λέγαμε κάποιον με αυτή τη θέση της Αφροδίτης. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι κάνει αρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες. Αν οι όψεις της είναι δυσαρμονικές, τότε υπάρχουν θέματα με τον τζόγο ή προβλήματα στην ερωτική ζωή του ατόμου. Η περηφάνια της μπορεί να μετατραπεί σε εγωπάθεια.  
 

Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο. 

 
Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται πολύ για τη δουλειά του, καθώς, επίση,ς και με έμφυτη την ανάγκη να προσφέρει στους άλλους τη βοήθειά του. Προσέχει ιδιαίτερα την υγεία του, τη διατροφή του και θα μπορούσε να έχει επιλέξει ένα ανάλογο επάγγελμα. Αν η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση κάνει καλές όψεις, είναι ένδειξη καλής υγείας. Σίγουρα το άτομο οφείλει να προσέχει περισσότερο τη διατροφή του και τυχόν καταχρήσεις. Αν η Αφροδίτη κάνει δυσαρμονικές όψεις από αυτή τη θέση, μπορεί να υπάρχουν μικροθεματάκια υγείας. Σίγουρα είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς ότι θα κρατήσει το λόγο του. 
 

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο.

 
Μια συντροφική Αφροδίτη εδώ. Ένα άτομο που έχει ανάγκη την αγάπη, την αναγνώριση και την αποδοχή των άλλων. Το άτομο με τη θέση αυτή στην Αφροδίτη του, μπορεί πολλές φορές να κάνει υποχωρήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η αρμονία σε σχέσεις και συνεργασίες οποιουδήποτε είδους. Το αποτέλεσμα είναι όμως να καταπιέζεται κάποιες φορές ιδιαίτερα και να μην του κάνει καλό στην ψυχολογία του και την αυτοεκτίμησή του. Έλκεται από όμορφα άτομα, με ωραίους τρόπους και πολλές φορές ο σύντροφός του μπορεί να είναι σε καλή οικονομική κατάσταση. Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που η Αφροδίτη συναντιέται αρμονικά με άλλους πλανήτες. Στην αντίθετη περίπτωση, σε όλα τα παραπάνω, συναντά προβλήματα και προκλήσεις.   
 

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο. 

 
Με καλές όψεις εδώ η Αφροδίτη, θα ωφεληθεί από χρήματα συντρόφου, οικονομικές συναλλαγές με άλλους, κληρονομικές υποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει ανησυχία απώλειας οικονομικής ευχέρειας, το άτομο φοβάται και νιώθει ανασφαλής σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση όμως, το άτομο εκδηλώνει πολλές φορές μια ιδιαίτερη κτητικότητα, είτε στο θέμα του ερωτικού του συντρόφου, είτε σε οποιοδήποτε υλικό του απόκτημα. Το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του και αυτό θα εξαρτηθεί επίσης από τις όψεις που κάνει η Αφροδίτη.
 

Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο.

 
Μεγάλη πιθανότητα το άτομο αυτό να σχετιστεί στη ζωή του με το εξωτερικό, είτε μ’ έναν γάμο, είτε με κάποιες επαγγελματικές του συνεργασίες. Διαθέτει έναν ανοιχτό νου, παθιάζεται με το να μαθαίνει νέα πράγματα και οι τομείς της θρησκείας, της φιλοσοφίας και ό, τι έχει να κάνει με ανώτερης βαθμίδας γνώσης είναι οι φυσικές του κλίσεις. Μπορεί, επίσης, να γίνει ένας εξαιρετικός καθηγητής ή να διδάσκει με οποιαδήποτε μορφή. Λατρεύει τα ταξίδια που τα θεωρεί φυσικά κι αυτά έναν ακόμη τρόπο για να μάθει νέα πράγματα για ιστορία και πολιτισμούς. Διακατέχεται από υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης και αγαπά τις καλές τέχνες. 
 

Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο. 

 
Μια ιδιαίτερα κοινωνική Αφροδίτη εδώ, που της αρέσει να προβάλλεται μέσα από τις επιτυχίες της και δη τις επαγγελματικές. Αποζητά την αναγνώριση και καταξίωση σε αυτό που κάνει. Θέλει να την θαυμάζουν και χρησιμοποιεί τη διπλωματική της συμπεριφορά, προκειμένου να επιτύχει αυτά που θέλει. Αν οι όψεις που κάνει είναι αρμονικές, το άτομο θα ευνοηθεί στα επαγγελματικά του ζητήματα. Αποζητά την αρμονία στις σχέσεις του, αλλά αν η Αφροδίτη συνδέεται δυσαρμονικά με κάποιους πλανήτες, μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο αυτό είναι επιρρεπές σε σκάνδαλα και εκτίθεται κοινωνικά.  
 

Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο. 

 

Αποζητά τις φιλίες της και πολλές φορές οι φιλικές της σχέσεις μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντικές από την ερωτική της σχέση. Ο σύντροφός της για εκείνη οφείλει να είναι πρώτα απ’ όλα φίλος της, σύντροφος και συναγωνιστής. Όμως, αν βρίσκεται σε αέρινο ζώδιο, μπορεί να βγάλει έναν άνθρωπο αρκετά απόμακρο και απρόσωπο συναισθηματικά. Η συμμετοχή της μέσα σε μεγάλες ομάδες, που σκοπός τους είναι να βοηθήσουν ένα μεγάλο ανθρώπινο σύνολο ή να υπηρετήσουν έναν ευγενή σκοπό, είναι αυτό στο οποίο θα μπορούσε πραγματικά να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά. 
 

Η Αφροδίτη στον 12ο οίκο.

 
Η Αφροδίτη της θυσίας και της προσφοράς. Ο άνθρωπος με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, μπορεί να νιώθει κατά διαστήματα καταπιεσμένος ή εγκλωβισμένος σε ψυχολογικό επίπεδο. Τον έλκει το μυστήριο και μπορεί στη ζωή του να υπάρξουν κρυφές ερωτικές σχέσεις. Κάποιες φορές προτιμά να αποσύρεται και να απομονώνεται, έχει ανάγκη πολλές φορές από ησυχία χωρίς να του αποσπά τίποτα την προσοχή και ειδικά όταν έχει ανάγκη να ανασυγκροτηθεί ψυχολογικά. Τον πόνο τον βιώνει σε μεγάλο βαθμό, όπως επίσης και το παρασκήνιο παίζει αρκετά στη ζωή του.
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-03-2014 15:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta