Η Αστρολογία σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2015: Ο Ερμής στο Ζυγό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
16
09
2015

Η Αστρολογία σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2015: Ο Ερμής στο Ζυγό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Η Αστρολογία σήμερα 17 Σεπτεμβρίου.

 

 

17 Σεπτεμβρίου 2015: Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 20 ημέρες).Άγχος και δυσκολίες σας εμποδίζουν να δείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής σας, αφήνεστε στις απογοητεύσεις σας, νιώθετε ανασφάλεια και σύγχυση. Παλεύετε για ένα άπιαστο όνειρο, κάτι ανέφικτο, με αποτέλεσμα την απογοήτευση και τον πόνο. Ίσως απορρίψετε την υπάρχουσα φιλοσοφία της ζωής σας και μπορεί να  υπονομευθείτε εύκολα από τους άλλους που βλέπουν τα κίνητρά σας ως αβάσιμα και ανεφάρμοστα, πράγμα το οποίο με τη σειρά του κάνει τους άλλους να σας ασκούν αυστηρή κριτική.

Αυτή η κοσμική όψη θα επηρεάσει κυρίως όσους είστε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 4η ως την 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Έχετε τώρα μια ιδεαλιστική στάση απέναντι στα χρήματα ή είστε υπερβολικά εξαρτημένοι από τους άλλους για συναισθηματική και χρηματοδοτική υποστήριξη. Έχετε προκαταλήψεις σχετικά με την ανεξαρτησία του αγαπημένου σας, δημιουργώντας έτσι πίεση στη σχέση σας. Είστε εύπιστοι με αποτέλεσμα να γίνετε θύματα ή αντικείμενο εκμετάλλευσης ή να υποστείτε σκληρή συμπεριφορά. Αυτή η διέλευση σας κάνει να νιώθετε ότι είστε κολλημένοι σε ένα άπιαστο όνειρο, περπατάτε σε επικίνδυνα μονοπάτια. Όποια και αν είναι η συναρπαστική κατεύθυνση που θέλετε να εξερευνήσετε, φαίνεται να υπάρχει μια ασαφής πορεία, και όμως, έχετε έντονη την επιθυμία να συνεχίσετε την εξερεύνηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιο άτομο ή ένα εξωτερικό συμβάν προκαλεί σύγχυση και ασάφεια. Οι ιδεαλιστικές και οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σας δημιουργούν πόνο και απογοήτευση, αλλά θα ήταν φρόνιμο να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μην κατηγορείτε τους άλλους. Μπορεί κάποιος να σας εξαπατά, αλλά τώρα δεν είναι ώρα να αναλάβετε δράση. Περιμένετε και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Επίσης, θα ήταν καλύτερο να αποφευχθεί η λήψη αποφάσεων για μακροπρόθεσμα ζητήματα τώρα, καθώς η κρίση σας δεν θα είναι σωστή. Στραφείτε στην πνευματική ανάπτυξή σας, βλέποντας ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από ό, τι τα αυτοκίνητα, τα σπίτια και τα υλικά αγαθά, τα οποία τώρα θα σας φαίνονται άχρηστα.17 Σεπτεμβρίου 2015: Ο Ερμής στο Ζυγό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 9 Οκτωβρίου).Με τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών, καλούμαστε να δούμε τις διαφορετικές πλευρές μιας κατάστασης και να επαναξιολογήσουμε όλες τις σχέσεις μας, το σύντροφό μας, τους συνεργάτες μας, τα άτομα με τα οποία συμβιώνουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε το πώς συσχετιζόμαστε με τους άλλους, τι κάνουμε για να έχουμε ισορροπία, αρμονία και ισότητα στις σχέσεις μας. Κάνουμε μια εσωτερική ενδοσκόπηση για να αποτιμήσουμε τις σχέσεις μας και αν ζούμε σύμφωνα με τις αξίες μας. Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό μας ζητά να σκεφτούμε αν δίνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις σχέσεις μας με τους άλλους και στον εαυτό μας. Μας καλεί να εξετάσουμε εάν δίνουμε αξία στον εαυτό μας ή δημιουργούμε νοσηρά εξαρτώμενες σχέσεις. Μας θυμίζει πως πρέπει οι ανάγκες μας στις προσωπικές μας σχέσεις να πληρούνται και να αξιολογήσουμε πώς μπορούμε να επιφέρουμε την ισορροπία μεταξύ των δικών μας αναγκών και των άλλων και να διακρίνουμε την ανάγκη για υγιείς και αμοιβαία ικανοποιητικές διασυνδέσεις με τους άλλους. Οι σχέσεις είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ανάδρομου Ερμή στο Ζυγό ο οποίος μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε την ισορροπία, την ασφάλεια και την οικειότητα στις σχέσεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι σχέσεις μας είναι οι καθρέφτες του εαυτού μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι,  ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

Σημείωση: Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Σεπτεμβρίου 2015: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα δημιουργεί βάθος και γενναιοδωρία στα συναισθήματα και έχουμε συμπόνια και κατανόηση προς τους άλλους.

 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 

Κλείσε τώρα ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση

για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

 
 

Πάρε τώρα τις προσωπικές σου προβλέψεις δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

e-zwdia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων 

 

Κάλεσε 14540

Στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529

 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-09-2015 14:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms