Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 19 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
09
2023

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 19 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από την Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα φέρει σύγχυση στις σκέψεις και στα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα και συναισθηματικές αντιθέσεις που θα οδηγήσουν σε λανθασμένες ερμηνείες. Στις συζητήσεις προσοχή στις παρεξηγήσεις, ίσως να παραποιηθούν οι έννοιες και τα μηνύματα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και συμφωνίες. Ίσως να υπάρξει παρασκήνιο, προσοχή στα κουτσομπολιά και στα αρνητικά σχόλια, οι κουβέντες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Λανθασμένη διαίσθηση, παραποιήσεις

 

Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα και οι νέες πρωτοβουλίες, θα πρέπει να υπάρχει επιφυλακτικότητα στις καινούργιες προτάσεις και στις νέες συνεργασίες. Η κρίση θα είναι θολή, η διαίσθηση δεν θα είναι σωστή ίσως να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και σε άστοχες εκτιμήσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι συνετά και οι ενέργειες σκεπτόμενες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι συγκρατημένος και ρεαλιστικός.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης και σύγχυσης, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσοχή στις εξάρσεις, στις συζητήσεις ενδεχομένως να παραποιήσουν τα λόγια σας και να προκύψουν εκνευρισμοί. Προστατέψτε τις σχέσεις και τις επαφές σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και σύνεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής. Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικός και ρεαλιστικός, προσοχή στις ωραιοποιήσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν παρελθοντικά ζητήματα όμως θα είναι δύσκολο να τα τακτοποιήσετε και να δώσετε οριστικές λύσεις. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά αποφύγετε τις νέες πρωτοβουλίες και τις ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα αποφεύγοντας ρίσκα και νέα εγχειρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις, συμφωνίες, υπογραφές και συμβόλαια, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μην προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Προσοχή στο άγχος και στους εκνευρισμούς, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας. Στις συζητήσεις σας ίσως να μην καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τις υπερβολές. Σε θέματα οικονομικά ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες και για άστοχες επιλογές, αν βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις ίσως στην πορεία να μετανιώσετε για τις ενέργειές σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο προνοητικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές, τις εμμονές και τη συναισθηματική προσκόλληση. Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι εναλλακτικός, αν δείξετε εμμονή το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει. Δώστε έμφαση στις σχέσεις επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές, φανείτε διαλλακτικοί και όχι κάθετοι ή απόλυτοι.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, τα σχόλιά σας θα πρέπει να είναι φειδωλά, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, δεν θα πρέπει να μπούνε σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι επαφές. Δύσκολο θα είναι να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή, η χρονική στιγμή δεν είναι βοηθητική για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν και σας στρεσάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να μην είστε σε θέση να αντιληφθείτε σωστά τις προθέσεις των τρίτων, καλό θα είναι να μη φανείτε ευκολόπιστοι, προσοχή στις ωραιοποιήσεις. Στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε άμεσες αποφάσεις προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, η διαίσθησή σας ενδεχομένως να μην είναι σωστή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν στο θέμα της αποδοχής, ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν και να σας αφουγκραστούν συναισθηματικά. Στον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναποδιές, εντάσεις και απογοητεύσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να καταθέσετε τα όπλα. Κινηθείτε με υπομονή, προσπαθήστε να αποβάλετε την ανυπομονησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φανείτε επιφυλακτικοί ίσως και κάπως καχύποπτοι στις περιπτώσεις που σας δώσουν υποσχέσεις, μη βιαστείτε να εμπιστευτείτε, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε δεσμεύσεις, συμφωνίες, αγοροπωλησίες και συμβόλαια. Χειριστείτε τις δυσκολίες με υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε με σύνεση και προνοητικότητα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες ενέργειες για τις οποίες δεν αποκλείεται να μετανιώσετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε ρίσκα αβέβαιης κατάληξης, μη βιαστείτε να κινηθείτε, δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με λανθασμένες επιλογές.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το προαίσθημα σας, είτε σε θέματα επαγγελματικής φύσης, είτε σε ζητήματα αισθηματικά, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε ρεαλιστικά. Δύσκολο θα είναι για εσάς να διακρίνετε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση, προσοχή να μην παγιδευτείτε σε ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ