Quantcast
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 17 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
09
2022

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 17 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από την Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, προσοχή στην παραπληροφόρηση και στην εξαπάτηση, θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα πριν δοθούν οριστικές απαντήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα πρωτοβουλίες και οριστικές αποφάσεις, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να κινηθούν υπογείως για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Θολή κρίση, παραπλανητική διαίσθηση

 

Δεν θα λείψει το παρασκήνιο, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, τα σχόλια θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και φειδωλά. Προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες, η κρίση θα είναι θολή ίσως και υποκινούμενη από χειριστικά άτομα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στο θέμα της εμπιστοσύνης, οτιδήποτε είναι αβέβαιο και δεν έχει ξεκάθαρη όψη θα πρέπει να μελετηθεί πολύ καλά και να δοθεί χρόνος πριν γίνουν σχέσεις, συνεργασίες ή συμφωνίες. Στις συζητήσεις τα λόγια ενδεχομένως να είναι μπερδεμένα, δυσκολία θα υπάρξει για συνεννόηση και άμεσα ξεκαθαρίσματα. 

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα πρέπει να φανείτε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, καλό θα είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ρίσκα, συνεργασίες, και συμφωνίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με παρασκηνιακές υποθέσεις, ενδεχομένως κάποια άτομα να προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς στις υποσχέσεις και στα παχιά λόγια, προσοχή να μην παγιδευτείτε από πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν ή να σας χειραγωγήσουν. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στα βιαστικά συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας προσπαθήστε να εφαρμόσετε μία μεθοδική τακτική κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, προσοχή να μην σας παρασύρουν τα βιαστικά συμπεράσματα. Ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση και εξαπάτηση, αποφύγετε ρίσκα και αγορές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και ότι σας υποσχεθούν δεν είναι σίγουρο ότι θα το τηρήσουν, γι αυτό δείξτε μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα ακούσετε και σε αυτά που θα σας τάξουν. Στην επικοινωνία σας ενδεχομένως τα παραπλανητικά λόγια να σας παγιδεύσουν, προσοχή στις αυταπάτες στις ψευδαισθήσεις και στις εξιδανικεύσεις, αποφύγετε τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να προστατεύσετε τα ήδη κεκτημένα, προσοχή να μην παρασυρθείτε από λαμπερές υποσχέσεις, παχιά λόγια και ιδανικές συνεργασίες. Στην επικοινωνία σας και στις συμφωνίες που ενδεχομένως να γίνουν θα υπάρχουν παγίδες, καλό θα είναι να επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα, αξιολογήστε τους χαρακτήρες και τις συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για καινούργια εγχειρήματα, για πρωτοβουλίες και για μεγάλα ρίσκα. Καλό θα είναι για την ώρα να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, μείνετε συγκεντρωμένοι στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα ήδη κεκτημένα. Η συμβουλή είναι να αναλύσετε τα λόγια και τις υποσχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε και να παγιδευτείτε σε λάθος επιλογές. 

ΖΥΓΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις και προθέσεις των τρίτων, ελλοχεύει κίνδυνος να εξαπατηθείτε ή να παρασυρθείτε σε αγορές και ρίσκα που δεν θα σας βγουν σε καλό. Η διαίσθησή σας ενδεχομένως να μην είναι εμπιστεύσιμη, αξιολογήστε τις καταστάσεις με λογική και με ρεαλιστικό τρόπο σκέψης οριοθετώντας το συναίσθημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή προσπαθήστε να κινηθείτε πατώντας σε μία σταθερή βάση. Ελλοχεύει κίνδυνος να εξιδανικεύσετε τις καταστάσεις και να προχωρήσετε σε ενέργειες που το αποτέλεσμα τους ενδεχομένως τελικά να σας απογοητεύσει. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με χειριστικούς χαρακτήρες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εντοπίσετε ποια πρόσωπα ενεργούν εναντίον σας και ποιες είναι οι παγίδες από τις οποίες θα πρέπει να προστατευτείτε. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, νέες συνεργασίες, μην εμπιστευτείτε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή που δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις απαιτήσεις είτε των τρίτων προς εσάς, είτε των δικών σας προς τους τρίτους, επεξεργαστείτε τα δεδομένα της κάθε κατάστασης, προσπαθήστε να διακρίνετε τις πραγματικές δυνατότητες. Στον επαγγελματικό τομέα οι ανταγωνιστικές διαθέσεις θα σας κουράσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Σε θέματα αισθηματικής φύσης προσοχή στις προσδοκίες και στις ψευδαισθήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό σας, προσοχή να μη σας παρασύρουν και ακολουθήσετε επιλογές που οι δυνατότητές σας δεν θα μπορούν να τις υποστηρίξουν. Επεξεργαστείτε πολύ καλά δεδομένα, υποσχέσεις, συνθήκες και δυνατότητες, τα βιαστικά συμπεράσματα και οι εξιδανικεύσεις θα σας οδηγήσουν σε λάθη που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν.

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε να τρέξετε τα βήματα σας κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη και την οικονομική σας σταθεροποίηση. Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, συγκεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να προστατέψετε και να εξασφαλίσετε, αποφύγετε ρίσκα. Μη στηριχτείτε στις υποσχέσεις και στα παχιά λόγια ατόμων που δεν γνωρίζετε τα συμφέροντά τους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms