Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 9 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
06
05
2023

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 9 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Μαΐου, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει εσωτερική και συναισθηματική αναστάτωση. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα που καλούμαστε να τα διαχειριστούμε με ηρεμία αυτοσυγκράτηση και οριοθετημένη αντίδραση. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους ανατρεπτικά συμβάντα ικανά να αλλάξουν τα δεδομένα και τις συνήθειες. Οι ανήσυχοι και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες πρόσφορο θα βρουν το έδαφος για αλλαγές και εναντιώσεις, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Εσωτερική ένταση, ανατροπές

 

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, οι απρόσμενες προσεγγίσεις ή καταστάσεις θα χρειαστούν αυτοέλεγχο. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη συναισθηματική διαχείριση, οι σπασμωδικές ενέργειες, οι απότομες αντιδράσεις και οι εξάρσεις θα έχουν συνέπειες. Μεγάλη προσοχή στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, αναγκαίο θα είναι να διατηρηθεί η ισορροπία στις επαφές και στις συνεργασίες.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές συναναστροφές.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από την πίεση, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, θα έχετε την ευκαιρία για προσοδοφόρες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες και συναναστροφές, θα υπάρξουν απρόσμενες προσεγγίσεις και ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να αλλάξετε τα ασφυκτικά δεδομένα. Το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο δυναμικά και άμεσα θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, οι βλέψεις σας και οι αναζητήσεις σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, ωστόσο η ουσιαστική αλλαγή θα πρέπει να γίνει πρώτα εσωτερικά, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την ιδεολογική σας τοποθέτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να χρειαστεί να επανεξετάσετε προτάσεις και ενδεχόμενα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα προκύψουν γνωριμίες που καλό θα είναι να τις δείτε με θετικό μάτι, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε επαγγελματικά ή φιλικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις, γνωριμίες και επαφές, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δικτυωθείτε κοινωνικά. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε βλέψεις, συνεργασίες και συναλλαγές, θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και θετική αλλαγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, συναλλαγές, συνεργασίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Αν υπάρχουν αρνητικές συνθήκες και θέλετε να τις αλλάξετε αναγκαίο θα είναι να αλλάξετε πρώτα τον τρόπο σκέψης σας, ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη, θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να βελτιωθείτε και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις που σας αγχώνουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε, να τακτοποιήσετε και να προχωρήσετε σε συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που σε ορισμένες περιπτώσεις ενδεχομένως να σας αγχώσουν, ωστόσο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από ασφυκτικές συνθήκες. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, θα μπορέσετε να εξελιχθείτε, να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να κινηθείτε κάπως αντικομφορμιστικά, προσοχή στις υπερβολές και στις σπασμωδικές ενέργειες. Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που θα ανοίξουν τον δρόμο για αλλαγές, όμως το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο συνειδητοποιημένα και μεθοδικά θα κινηθείτε. Απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εσωτερική σας διάθεση θα καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, θα χειριστείτε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και θετικότητα. Θα έχετε τη δυνατότητα να τονώσετε τις επαφές σας, προσωπικές και οικογενειακές, θα υπάρξουν ανανεωτικές συναντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν καταστάσεις που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά και συναισθηματικά, καλείστε να χειριστείτε τα απρόοπτα με ψυχραιμία αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις εξάρσεις. Επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις αλλαγές που θα προκύψουν, σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, διαίσθηση, αισιοδοξία, θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ένας καινούργιος ορίζοντας, αξιοποιήστε με αμεσότητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Κοινωνικοποιηθείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms