Quantcast
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 5 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
03
05
2022

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 5 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Μαΐου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα δώσει ώθηση στην αισιοδοξία, στην ανάγκη για απελευθέρωση και στην ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, στόχος θα είναι να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, θα δοθεί ώθηση στις επιδιώξεις και στις διεκδικήσεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητα.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Τολμηρές διαθέσεις, ασυνήθιστες επιλογές

 

Θετικός και πρωτότυπος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι εκκεντρικοί χαρακτήρες θα τολμήσουν να κινηθούν κάπως αντισυμβατικά, οι επιλογές θα είναι ασυνήθιστες. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι συνετές, προσοχή στην έντονη παρόρμηση.

Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, ανοίγει ο δρόμος για νέους έρωτες, για καινούργιες διαδρομές και για συναρπαστικές εμπειρίες. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες, απελευθερωμένες και δυναμικές, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για περιπέτειες και νέες εμπειρίες.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανανεωμένος θα είναι ο τρόπο σκέψης σας, θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, να βγείτε από τις ασφυκτικές συνθήκες και να δώσετε ώθηση στη ζωή σας επαγγελματική και προσωπική. Δεν αποκλείεται να τερματίσετε συνεργασίες που δεν αποδίδουν, θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες και ρίσκα. Στην προσωπική σας ζωή δεν θα λείψουν οι νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Βγαίνετε από την προσκόλληση και την αδράνεια, θα είστε σε θέση να αναλάβετε, να ρισκάρετε και να ακολουθήσετε μία καινούργια τακτική κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Θα έχετε τη δύναμη να βγείτε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν, τολμηρές θα είναι οι ενέργειές σας, ουσιαστικά θα καταφέρετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης και προσέγγισης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις συνθήκες τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και ποιοι είναι οι πραγματικοί σας στόχοι, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επιδιώξεις, προσπαθήστε να συντονίσετε τα πλάνα σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες κοινωνικές φιλικές και προσωπικές, θα έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις και σχέσεις που σας δυσανασχετούν, εστιάστε στο πώς μπορείτε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Ανανεώστε τον τρόπο σκέψης σας, εξοπλιστείτε με θετικότητα και αισιοδοξία, προχωρήστε στις επιδιώξεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς μπορείτε να προβάλετε την προσωπικότητά σας, έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα. Δεν θα λείψουν οι συναντήσεις και οι επαφές τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε να προβάλετε τον εαυτό σας και να τονώσετε τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπάρχουνε καταστάσεις που σας στρεσάρουν και δεν σας αφήνουν να βελτιωθείτε κάτω όπως εσείς επιθυμείτε τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες και να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην ζωή σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, εστιάστε στις συναναστροφές και στις καινούργιες γνωριμίες, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. 

ΖΥΓΟΣ

Καινούργιες ευκαιρίες θα ανοιχτούν τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη. Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο και δυναμικό, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις, να βρείτε λύσεις και να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στην προσωπική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, δώστε έμφαση στις συζητήσεις, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλώστε αυτό που σκέφτεστε και αισθάνεστε. Αν υπάρχουν τοξικές σχέσεις ή άτομα που σας δυσανασχετούν πάρτε την απόφαση να τα βγάλετε από την καθημερινότητά σας, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα ανεξάρτητα και αυτόβουλα, θα είναι δύσκολο για εσάς να προχωρήσετε οριοθετημένα μέσα σε καταπιεστικά πλαίσια. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, περάστε σε τολμηρές διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και όχι παρορμητικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες προτάσεις και νέες συνεργασίες, αν υπάρχουν στο μυαλό σας συγκεκριμένες ιδέες προχωρήστε στη διατύπωση τους, θα υπάρξει δυνατότητα να βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Προσπαθήστε να ανανεωθείτε, δώστε έμφαση στις κοινωνικές και φιλικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα και να αποβάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε σας δυσανασχετεί σας πιέζει και νιώθετε πως δεν είναι ταιριαστό με την ιδιοσυγκρασία σας. Επιλεκτικοί θα είστε στις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές, προτίμησή σας θα είναι να συναναστραφείτε με άτομα που νιώθετε πως σας κατανοούν και ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Δεν θα λείψουν τα ευχάριστα απρόσμενα συμβάντα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, δώστε έμφαση στις γνωριμίες στις επαφές και στις σχέσεις, φιλικές κοινωνικές και οικογενειακές. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, να βγείτε από τις δυσάρεστες και αγχωτικές καταστάσεις. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσεγγίσετε με αυθορμητισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου