Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 13 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
11
05
2024

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 13 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 13 Μαΐου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για τολμηρές επιδιώξεις με στόχο την ουσιαστική αλλαγή και την άμεση βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, ζωτικότητα, ανάγκη για ανεξάρτητες και απελευθερωμένες ενέργειες. Τα συμβάντα πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να αλλάξουν ριζικά δεδομένα που προκαλούν άρνηση, δυσανασχέτηση και άγχος. Θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης, ίσως κάποιοι να διαφοροποιήσουν την οπτική τους και να αντιληφθούν από άλλη σκοπιά τις δυνατότητες και τις προοπτικές.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Αλλαγές, ευκαιρίες για βελτίωση

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και για προαγωγή, θα επεκταθούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Νέοι στόχοι θα κάνουν την εμφάνιση τους, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για καινούργια εγχειρήματα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα και ο συντονισμός. Οι προσωπικές σχέσεις δεν αποκλείεται να πάρουν μία διαφορετική μορφή, ενδεχομένως να αλλάξει η όψη των επαφών, ανάγκη θα εκδηλωθεί για ελεύθερες ανεξάρτητες και αυτόβουλές ενέργειες.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές. Οι συζητήσεις θα έχουν άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης και στη διαμόρφωση της κοσμοθεωρίας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα αυτόβουλα και απελευθερωμένα, θα αναζητήσετε ελευθέρια κινήσεων. Ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση και δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τολμηροί θα γίνετε στις προσεγγίσεις σας. Ίσως να προχωρήσετε σε ασυνήθιστες ενέργειες ή πρωτοβουλίες, θα καταφέρετε να αλλάξετε δεδομένα που σας δυσανασχετούν και σας περιορίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για επαναξιολόγηση συνεργασιών προτάσεων και προοπτικών. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν μελλοντικό αντίχτυπο. Θα υπάρξει άνοιγμα τόσο στον αισθηματικό τομέα, όσο και στον οικονομικό. Προσεγγίστε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, θα έχετε τη δυνατότητα να προσχωρήσετε σε νέα σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οργανώστε τα πλάνα σας, θα πρέπει οι επαγγελματικές σας κινήσεις να είναι πολύ καλά μελετημένες και όχι παρορμητικές. Στις προσωπικές σας σχέσεις ανατρεπτική θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε και να διαγράψετε οτιδήποτε σας προκαλεί αρνητισμό πίεση ή στασιμότητα. Θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, ίσως να υπάρξει νέο ειδύλλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, βγαίνετε από τις αρνητικές εικασίες. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως αν δεν κινηθείτε αποφασιστικά με αμεσότητα τότε δεν θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα που φθείρουν την ψυχολογία σας. Κοινωνικοποιηθείτε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες και δικτύωση, θα κάνετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Αλλαγές θα υπάρξουν στην συμπεριφορά σας, ουσιαστικά θα αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης. Δυναμική θα είναι η σκέψη σας, με αυτοπεποίθηση θα πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται επανεξετάζοντας τα δεδομένα να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τους στόχους και τις βλέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, τρέξτε τα βήματα σας, δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Σε θέματα οικονομικής φύσης οργανώστε τις ενέργειες σας, ανοίγματα θα προκύψουν για τακτοποίηση . Στον αισθηματικό τομέα η στάση σας θα είναι δεκτική και αποκαλυπτική, θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα, ίσως να έρθουν στα χέρια σας χρήματα. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας αγχώνουν, αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, ενδεχομένως να υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα καταφέρουν σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό, θα ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο αντίληψη σας, θα δείτε από άλλη οπτική κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Τα συμβάντα σε συνδυασμό με την εσωτερική σας αναστάτωση θα σας βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα για τους ελευθέρους δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία σοβαρής εξέλιξης.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στάση σας θα είναι δυναμική, θα νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν. Στον επαγγελματικό τομέα εσείς που θέλετε να επεκταθείτε θα καταφέρετε να φτάσετε στον σκοπό σας, θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα. Νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, ανάγκη σας θα είναι η τόνωση, θα εστιάσετε στις σχέσεις και στις νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε εμπιστοσύνη στα προσόντα και στις δυνατότητες σας. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και συντονισμένα, η ροή των γεγονότων θα είναι υποστηριχτική ως προς τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές και οικογενειακές επαφές, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από αγχωτικές σκέψεις ή καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα τονώσουν την αισιοδοξία σας και την ανάγκη σας για αλλαγή και διαφοροποίηση. Τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και αισθηματικά, θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Ενδεχομένως η ανάγκη σας για άμεση εξέλιξη να σας κάνει ανυπόμονους, προσοχή στην έντονη παρόρμηση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι οι συντονισμένες ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ

Σε σκέψεις θα μπείτε, εσωτερικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, ίσως να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας και γενικότερα τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις σχέσεις και τις καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανό η συνομιλία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο να σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να διαγράψετε οριστικά το παρελθόν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-05-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms