Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
13
05
2022

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 15 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια που με τη σειρά τους θα φέρουν αναποφασιστικότητα, σύγχυση και άγχος. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, καλό θα είναι να αποφευχθεί ο κάθετος και ο αρνητικός τρόπος σκέψης, όσο θετική και ευέλικτη θα είναι η συμπεριφορά τόσο θα υπάρχει πιθανότητα να δοθούν λύσεις.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Δυσκολίες, απογοητευτικές σκέψεις

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις, για τελεσίδικες απαντήσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η αυτοπειθαρχία, προσοχή στις εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να δείξουν δεκτικότητα και αντοχή. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε ακμαία την αισιοδοξία σας και γενικότερα την ψυχολογία σας, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας στρεσάρουν. Στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες θα είστε σε θέση να δώσετε λύσεις, αρκεί να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ή παρορμητικές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι άγχος, αρνητισμός, εσωτερική πίεση, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην απογοήτευση, προσπαθήστε να σκεφτείτε θετικά. Για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που σας προβληματίζουν ίσως να είναι αναγκαίο πλέον να αλλάξετε την συναισθηματική σας οπτική, θα χρειαστεί να αντιληφθείτε τις καταστάσεις από μία νέα σκοπιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με αναβολές, καθυστερήσεις, εμπόδια. Καλό θα είναι να αποφύγετε να καταθέσετε τα όπλα, στην πορεία οι συνθήκες θα γίνουν πιο ευνοϊκές. Αυτό που πρέπει να κάνετε για την ώρα είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες ή αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα πρέπει να αποφύγετε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συναλλαγές με μεγάλα χρηματικά ποσά, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να δώσετε λύσεις, η ανυπομονησία θα σας αγχώσει ακόμα περισσότερο. Προσοχή στην έντονη εσωτερική πίεση και στο στρες, θα τακτοποιηθούν οι υποθέσεις σας ωστόσο για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή.

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα ενδεχομένως να σας αγχώσουν κάποιες καθυστερήσεις ή αλλαγές, ωστόσο μη βιαστείτε να εστιάσετε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, θυμηθείτε πως το καθετί έχει πάντα και τη θετική του όψη. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, οργανώστε τις κινήσεις σας, αποφύγετε την ανυπομονησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο και να στρέψετε την προσοχή σας σε συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Ακολουθήστε κατά γράμμα το πρόγραμμά σας, μην εκτροχιαστείτε από τους στόχους και τα πλάνα σας. Όσο πιο μεθοδικά εργαστείτε τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Οι εκκρεμότητες και τα ανοιχτά ζητήματα ενδεχομένως να σας αγχώσουν ακόμα περισσότερο, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας και την ανάγκη σας για άμεση τακτοποίηση. Στην περίπτωση που υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες ή αναβολές εξοπλιστείτε με υπομονή, μην αφήσετε το άγχος σας να σας προσκολλήσει στις αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται κάποιες άβολες καταστάσεις να σας ωθήσουν σε αλλαγή πλεύσης, ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε πως για να καταφέρετε να φτάσετε στο θετικό αποτέλεσμα που αναμένετε θα πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας ίσως και τις βλέψεις σας, κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Επαναπροσδιορίστε τις καταστάσεις τα πρόσωπα και τις σχέσεις, τα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις εργασιακές και οικονομικές σας υποχρεώσεις θα χρειαστεί συνέπεια, πρακτικό ενδιαφέρον και προγραμματισμό. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που σας αγχώνουν επικεντρωθείτε σε αυτές, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα και μία μεθοδική τακτική. Θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε αρκεί να είστε σε θέση να συντονιστείτε αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, συναλλαγές, αγοραπωλησίες, οριοθετήστε την ανάγκη σας για κατανάλωση, καλό θα είναι ο τρόπος σκέψης σας να είναι επενδυτικός και όχι καταναλωτικός. Θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη το πορτοφόλι σας, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα, οι επιπόλαιες ενέργειες θα σας στοιχίσουν. Σκεφτείτε όσο πιο προνοητικά μπορείτε για να μην πέσετε σε λάθη και άστοχες επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, ενδεχομένως να υπάρξουν συμβάντα που να πυροδοτήσουν αρνητικές καταστάσεις. Αποστασιοποιηθείτε από άτομα που αισθάνεστε ότι δεν μπορούν να σας καταλάβουν ή ότι κινούνται με αρνητικές προθέσεις. Επαναξιολογήστε σχέσεις και συνεργασίες, ωστόσο αποφύγετε τις βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση στις απόψεις και στα συναισθήματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να φανείτε θετικοί, ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις, ίσως κάποια συμβάντα να μη σας αρέσουν, ωστόσο δώστε χρόνο στα γεγονότα. Αποφύγετε τα βιαστικά και τελεσίδικα συμπεράσματα, θα δείτε πως στην πορεία οι καταστάσεις θα διαφοροποιηθούν. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής