Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 28 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
05
2023

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 28 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα απαιτεί προσπάθεια και κόπο για να λυθούν τα ζητήματα ή για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, οικογενειακές, προσωπικές, επαγγελματικές, ο απογοητευτικός τρόπος σκέψης θα φορτίσει το κλίμα αρνητικά.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Δυσκολίες, αρνητικές σκέψεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν εμπόδια, για να είναι προσπελάσιμες οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν οι βλέψεις και τα πλάνα, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και να υπάρχει μεθοδική επιμονή.

Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της εσωτερικής ισορροπίας. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, αναγκαία θα είναι η αισιοδοξία για να μπορέσει να δώσει την ώθηση να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες. Προσοχή στην αδράνεια στην αναποφασιστικότητα και στην εξάρτηση, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να χάσουν την εσωτερική τους δύναμη, ίσως να νιώσουν πως οτιδήποτε κάνουν θα πέσει στο κενό χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασιακής φύσης, για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε ζητήματα και εκκρεμότητες θα πρέπει να οργανώσετε τις ενέργειές σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα. Προσπαθήστε να αποβάλετε την άρνηση τον εκνευρισμό και την απογοήτευση, σκεφτείτε αισιόδοξα, δώστε έμφαση στις σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις, καλό θα είναι να μη χάσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε εξόφληση λογαριασμών, κινηθείτε συντονισμένα. Εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα, ενδεχομένως να είστε επιρρεπείς στις σπατάλες και στις επιπόλαιες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενδεχομένως να φορτωθεί το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση. Θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, αυτό που θα χρειαστεί από τη δική σας πλευρά είναι να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας και να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Κινηθείτε συντονισμένα, προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως να ταλαιπωρηθείτε από σκαμπανεβάσματα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους συμπλέγματα, η στάση σας δεν θα είναι ισορροπημένη. Περιορίστε τις αρνητικές σκέψεις, μη δώσετε έκταση στις απογοητεύσεις και στην αρνητική εκδοχή των καταστάσεων. Στην επικοινωνία σας προσοχή στο παρασκήνιο, αποφύγετε σχόλια και κουτσομπολιά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, προσοχή να μην υποπέσετε σε περιττές αγορές ή σε αυξημένα έξοδα καλλωπισμού και αυτοπροβολής. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε θα πρέπει να είστε σε θέση να κατανοήσετε και τη θέση των συνομιλητών σας, ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι κάθετος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να είναι δύσκολο να κινηθείτε ισορροπημένα, τα ζητήματα της εργασίας σας ενδεχομένως να τα μεταφέρετε και στις προσωπικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να πέσει η διάθεσή σας και να βγάλετε στην επιφάνεια μία προβληματική συμπεριφορά. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε, ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι εγωκεντρικός.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις, δυσκολίες και ακυρώσεις. Καλό θα είναι να μην απογοητευτείτε και καταθέσετε αμέσως τα όπλα, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε συντονισμένα. Οργανώστε τα πλάνα σας, θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα ή να δημιουργηθούν ανοιχτοί λογαριασμοί, προσπαθήστε να μην αγχωθείτε, διατηρήστε την αισιοδοξία και την εσωτερική σας δύναμη. Αν καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα θα μπορέσετε να προσπεράσετε τις δυσκολίες. Προσοχή στις σχέσεις σας επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές, αποφύγετε τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αποφύγετε τις υπερβολές τους εκνευρισμούς και τα αρνητικά σχόλια. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να συζητήσετε με ηρεμία, αν έχετε διαφωνίες με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε να παρατεντώσετε το σκοινί, θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε υποχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στις υποκινούμενες ενέργειες, στα κουτσομπολιά και στα αρνητικά σχόλια, φανείτε προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε. Ενδεχομένως να υπερφορτωθεί το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, ίσως αυτό να σας κουράσει πνευματικά και ψυχολογικά. Αποφύγετε το άγχος, η εσωτερική πίεση θα είχε επίδραση στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε προνοητικά και μεθοδικά, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες και αυθόρμητες αγορές που θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας. Αν υπάρχουν ανεξόφλητοι λογαριασμοί θα πρέπει να τους βάλετε σε προτεραιότητα, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε και να σκεφτείτε με υπευθυνότητα.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, την οικονομική διαχείριση, θα υπάρξουν δυσκολίες, ωστόσο αν ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας θα καταφέρετε να προσπελάσετε τα εμπόδια. Σκεφτείτε με τρόπο ρεαλιστικό, η ονειροπόληση δεν θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms