Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
06
2022

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Ιουνίου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ψευδαισθήσεις, αυταπάτες θα κάνουν την εμφάνισή τους, τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά και επιφανειακά. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, οι εξιδανικεύσεις αν είναι άτοπες θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Συναισθηματική και νοητική σύγχυση

 

Στις συζητήσεις απαραίτητο θα είναι να δοθεί μεγάλη προσοχή στα λόγια, ενδεχομένως οι εικασίες να είναι άστοχες, η διαίσθηση και το προαίσθημα δεν θα είναι σωστός οδηγός. Προσοχή στην εσωτερική παραπλάνηση, οι σκέψεις δεν αποκλείεται να έχουν λανθασμένη κατεύθυνση, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις για συμπεράσματα και για τελικές απαντήσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους, το καλύτερο είναι για την ώρα να οργανωθούν τα πλάνα και να αποφευχθούν ενέργειες ρίσκων. 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στις συζητήσεις και στις επαφές σας φιλικές και επαγγελματικές προσοχή στα σχόλια στις υποσχέσεις και στις υποκινούμενες συμπεριφορές, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Αναλύστε πολύ καλά τις πληροφορίες τα δεδομένα και τις προοπτικές. Δώστε μεγάλη προσοχή στα άτομα που θα εμπιστευτείτε, σκεφτείτε με αυτοσυγκράτηση και ορθολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να κινηθείτε συγκρατημένα και με επιφύλαξη, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Στοχεύστε στη σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση, αποφύγετε τα νέα εγχειρήματα και γενικότερα τις αβέβαιες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά. Φανείτε επιφυλακτικοί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οριστικές συμφωνίες και νέες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οριοθετήστε την παρόρμηση και την αισιοδοξία σας, για να μην πέσετε σε λάθη και προκύψουν απογοητεύσεις θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, να σκεφτείτε λογικά και να αποφύγετε τα άγνωστα πεδία δράσης. Στις συζητήσεις σας μη δώσετε βάση σε υποσχέσεις, ενδεχομένως να ακουστούν λόγια που θα είναι δύσκολο να τηρηθούν είτε από εσάς, είτε από τους τρίτους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεδριάσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με μεγάλα χρηματικά ποσά. Για την ώρα συντονίστε τις ενέργειές σας, θα πρέπει να οργανώσετε τα πλάνα σας, αποφύγετε το άγχος δίνοντας χρόνο στα γεγονότα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα είτε είναι υποχρεώσεις, είτε είναι ανοίγματα για αγοραπωλησίες. Συλλέξτε πληροφορίες, σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρετε και για να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα. Αξιοποιήστε τις σχέσεις που ήδη υπάρχουν και πατούν σε σταθερή βάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στην αυταπάτη και στην ψευδαίσθηση, αφήστε στην άκρη τις ωραιοποιήσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Μην εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το προαίσθημα σας. Τα συμπεράσματά σας θα πρέπει να βασίζονται στα γεγονότα και στις αποδείξεις, όχι σε επιφανειακές ενδείξεις ή σε θεωρητικές υποσχέσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές, συναδελφικές, φιλικές, μεγάλη προσοχή στα σχόλια και στις κουβέντες σας, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Προσοχή στην οικονομική εξαπάτηση και στην συναισθηματική παραπλάνηση, ίσως κάποιοι να θελήσουν να σας κατευθύνουν με στόχο να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Μελετήστε και επεξεργαστείτε πολύ καλά αυτά που θα ακούσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην περίπτωση που προκύψουν νέες συνεργασίες και πρέπει να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες η συμβουλή είναι να κερδίσετε χρόνο. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να καταλήξετε σε τελικές αποφάσεις ή απαντήσεις. Ίσως να υπάρχουν συγκαλυμμένες παραπλανητικές καταστάσεις, προσοχή να μην παγιδευτείτε από υποσχέσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις συζητήσεις στις συνεργασίες και γενικότερα στις σχέσεις σας προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Ενδεχομένως να υπάρχει σύγχυση στον συναισθηματικό και εσωτερικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αντικρουόμενα συναισθήματα. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς αναζητάτε, για την ώρα μείνετε στη θεωρία, αποφύγετε την πράξη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασιστείτε στη λογική σκέψη και όχι στο συναίσθημα ή στην διαίσθηση, ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα είναι δύσκολο για εσάς να ξεχωρίσετε την ψευδαίσθηση από την πραγματικότητα. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και γενικότερα για οτιδήποτε έχει να κάνει με άγνωστες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες οριοθετείστε τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σας για εξιδανίκευση. Οι ωραιοποιήσεις πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

ΙΧΘΥΣ

Στον οικονομικό τομέα ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές, ενδεχομένως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες. Στην παρούσα φάση κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρετε να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις, καλλιεργήστε την υπομονή σας, θυμηθείτε πως κάποιες φορές τα εμπόδια είναι για καλό. Σκεφτείτε με ορθολογισμό, η διαίσθησή σας δεν θα είναι εμπιστεύσιμη. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-06-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης