Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
12
12
2022

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 14 Δεκεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, θα έχει επίδραση σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή στην απογοήτευση, στην ανασφάλεια, ενδεχομένως να εκδηλωθεί ανάγκη για απόδραση από την πραγματικότητα. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, θα υπάρχει άρνηση και απογοήτευση.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Απογοητευτικός τρόπος σκέψης, ανασφάλειες

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ίσως να υπάρξει αναποφασιστικότητα, δύσκολη θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και αγοραπωλησίες, προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπληροφόρηση. Οι σκέψεις ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες, στις συζητήσεις ίσως να υπάρχει ασάφεια.

Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η εξιδανίκευση και η ωραιοποίηση. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα καλό θα είναι να δώσουν χρόνο στα γεγονότα, στις συζητήσεις οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα και άμεσες λύσεις.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε αισιόδοξη και δυναμική τη διάθεση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις για θέματα που σας δυσανασχετούν. Αποστασιοποιηθείτε από άτομα που ασκούν αρνητική επιρροή επάνω σας, δώστε χρόνο στα γεγονότα πού απαιτούν άμεση τακτοποίηση. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, για ρίσκα και για νέα εγχειρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τους εκνευρισμούς, το εγωιστικό πείσμα και τις αντιπαραθέσεις, στόχος θα πρέπει να είναι η ισορροπία και η αρμονική συνύπαρξη. Ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις, μη βγάλετε οριστικά συμπεράσματα, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενδεχομένως το επαγγελματικό άγχος να μη σας αφήσει να κινηθείτε ισορροπημένα, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και να βάλετε σε μία τάξη τις υποθέσεις σας. Ίσως να υπάρξουν προβλήματα στην προσωπική σας σχέση, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, αποφύγετε τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος συναισθηματικής και εσωτερικής σύγχυσης, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Δώστε έμφαση στις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης κρατήστε μικρό καλάθι σε οτιδήποτε σας υποσχεθούν, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις εξιδανικεύσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες, συμβόλαια, υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να σας απογοητεύσει η πορεία που θα πάρει η σχέση σας με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, καλό θα είναι να μην προσκολληθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Στην πορεία θα αλλάξουν τα δεδομένα, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να βρείτε συναισθηματική αποδοχή, αυτό πρέπει να κάνετε για την ώρα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα οριοθετώντας το άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές, καθυστερήσεις, εμπόδια, οριοθετήστε την ανυπομονησία και την παρόρμηση σας, αποφύγετε τους εκνευρισμούς. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, δώστε έμφαση στην επικοινωνία και γενικότερα στον τρόπο που θα συζητήσετε, οι ασάφειες και υπεκφυγές θα φέρουν μπερδέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, προσοχή σε σπατάλες και περιττές αγορές, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε ενέργειες για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, προσοχή στις παρεξηγήσεις, στους καυγάδες και στις σκηνές ζηλοτυπίας. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή να μην εμπλακείτε σε σχόλια, κουτσομπολιά και αρνητικές κουβέντες, ίσως κάποιοι να υπονομεύσουν τα λόγια σας. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρασκήνιο και παρεξηγήσεις, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Οριοθετήστε την ανυπομονησία, την νευρικότητα και την παρόρμηση, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να πέσει η διάθεση σας, αρνητικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, καλό θα είναι να μην προσκολληθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων αυτό θα σας ρίξει σε αδράνεια και άρνηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα οριοθετώντας το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις, σχέσεις και άτομα που σας εκνευρίζουν, σας δημιουργούν απογοήτευση και ρίχνουν την ψυχολογία σας. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες και τις εντάσεις, οι αιχμηρές κουβέντες θα έχουν αρνητική επίπτωση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως κάποιες αρνητικές καταστάσεις να σας δημιουργήσουν την επιθυμία να ξεγλιστρήσετε από την πραγματικότητα και να καταφύγετε σε νοητούς κόσμους. Απαραίτητο θα είναι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κατάματα, προσοχή να μην υποπέσετε σε απογοητεύσεις και αρνητικές σκέψεις γιατί αυτό θα έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο ρεαλιστικό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms