Η ερωτική ζωή του Παρθένου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
30
09
2013

Η ερωτική ζωή του Παρθένου.

Aπό την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 

Ο Άνδρας Παρθένος είναι μετριοπαθής και σχολαστικός στη σχέση του. Έχει την έμμονη ανάγκη να είναι παραγωγικός σε καθημερινή βάση. Είναι πρακτικός, δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και θέλει να καθοδηγήσει τη σύντροφό του. Επιθυμία του είναι να γνωρίζει πώς να κάνει τα όνειρα, τα δικά του και της συντρόφου του, πραγματικότητα. Βρίσκεται σε μια μόνιμη ανησυχία, έτσι το πρώτο σας βήμα θα είναι να τον ηρεμήσετε, όταν έχετε το χρόνο να είστε μόνοι σας. Συχνά ο εργασιομανής Παρθένος σας δε θα μπορεί να διαθέσει και πολύ χρόνο από το καθημερινό πρόγραμμά του για να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στη σχέση σας. Αλλά είναι ένας απίστευτα παθιασμένος εραστής, από τη στιγμή που θα ερωτευθεί.
 

Πώς να τον χειριστείτε.

 
Ο άνδρας Παρθένος έχει θεωρηθεί ο αιώνιος εργένης, αυτός που αποφεύγει την προχειρότητα στις σχέσεις του και τα ερωτικά καμώματα. Υπάρχει η θεωρία ότι οι άνδρες Παρθένοι χρειάζονται το δικό τους προσωπικό χώρο. Μπορεί να μετατρέψει το σπίτι του σε απόρθητο φρούριο, όπου όλα δουλεύουν ρολόι και τα πράγματα του είναι τέλεια τοποθετημένα. Αν αποδεχτείτε τον καθημερινό του ρυθμό, θα έχετε έναν αφοσιωμένο σύντροφο που ζευγαρώνει συνήθως για μια ζωή. Μπορεί να είναι αναλυτικός και αδυσώπητα τελειομανής, αλλά οι καλές ποιότητες του χαρακτήρα του είναι η εντιμότητα, η σταθερότητα και η ευγένεια.
 
Είναι αναλυτικός και θέλει το χρόνο του προκειμένου να αποφασίσει για την επιλογή του. Για να τον ευχαριστήσετε κάντε πράγματα που τον χαλαρώνουν και επιτρέψτε του να σας περιποιηθεί με κάθε τρόπο. Αυτή η επιθυμία του να σας περιποιηθεί είναι προσφιλής σε κάθε γυναίκα, γιατί έτσι δείχνει την αξία του. Όσο περισσότερο σας εμπιστεύεται, τόσο περισσότερο το δείχνει και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το ανακαλύψετε. Ένα άλλο σημείο που εξετάζει είναι να είστε ιδιαίτερα οργανωμένες. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα τακτοποιημένο δωμάτιο χωρίς ακαταστασία. Η ανάγκη του να επικοινωνήσει είναι ισχυρή. Μιλώντας κατά την ερωτική επαφή, θα αυξήσετε την ευχαρίστησή του και θα προσθέσετε πάθος στη σχέση σας.
 

Πώς να κατακτήσετε την καρδιά του.

 
Όντας ήρεμη, χαρούμενη και εγκρατής είναι μια καλή αρχή. Ο άντρας Παρθένος έχει συναισθηματική αυτοσυγκράτηση και θέλει το χρόνο του. Θα είναι δύσπιστος, όσον αφορά την άμεση συναισθηματική σύνδεση, και αντιπαθεί την προχειρότητα. Θέλει να αναλύσει και να παρατηρήσει, αν τον θέλετε πραγματικά ή προσποιείστε ενδιαφέρον. Ο άνδρας Παρθένος δε θα διστάσει να κάνει μια πνευματική συζήτηση, αλλά θα δείξει απέχθεια, αν μετατραπεί σε μια τεταμένη αντιπαράθεση. Δεν του αρέσει η αγένεια, γι’ αυτό προσπαθήστε να συγκρατηθείτε μέχρι να τον γνωρίσετε καλύτερα. Έτσι κερδίζετε πόντους με τον άνδρα Παρθένο. Δώστε κάποια λύση στις πρακτικές ανάγκες του και θα σας δείξει προσοχή με αυτόν τον τρόπο. 
 
Θα εκτιμήσει αν φροντίζετε την εμφάνισή σας, διότι δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και μπορεί να δει κάτι που οι άλλοι δε βλέπουν. Μην τον πιέζετε με συναισθηματισμούς. Αν δε θυμηθεί την επέτειο της σχέσης σας, να θυμάστε όλα τα μικρά πράγματα που κάνει για σας κάθε μέρα. Του αρέσει η τάξη, η ρουτίνα και να διατηρεί ζωή του υπό έλεγχο. Πάρτε μέρος στην καθημερινή ρουτίνα του και σύντομα θα σας ενσωματώσει στη ζωή του. Είναι ένας …ερημίτης, οπότε μην τον πιέσετε υπερβολικά για σχέση. Δώστε του την ελευθερία να είναι μακριά σας και να κάνει το δικό του και θα επιστρέψει σύντομα κοντά σας!
 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 
Η γυναίκα Παρθένος έχει πολλά πράγματα να κάνει και μερικές φορές θα μπορούσατε να καταλήξετε να είστε …ένα ακόμη στοιχείο στη λίστα της. Στην αγάπη είναι πολύ ηθική και ιδεαλιστική, οπότε μην εκπλαγείτε αν η Παρθένος σας δεν έχει αρκετή σεξουαλική εμπειρία. Είναι επιλεκτική σε ποιον θα δώσει την καρδιά και το σώμα της. Μη νομίζετε ότι της λείπει το πάθος. Το αντίθετο μάλιστα! Έχει έντονα συναισθήματα, αλλά μόλις τα εκδηλώσει, προσέξτε! Όταν βρίσκει έναν άντρα που είναι πρόθυμος να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτήν, γίνεται μια τίγρης στο κρεβάτι… Η μυστική δύναμή της είναι ότι εκδηλώνει τις ανάγκες της, καθώς επίσης θα ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες του εραστή της.
 

Πώς να την χειριστείτε. 

 
Η φυσική παρουσία της είναι δελεαστική και φαίνεται …τόσο τέλεια! Το σημαντικό είναι να μη βιαστείτε. Είναι επιλεκτική και έχει υψηλά πρότυπα. Τα χαρακτηριστικά που ψάχνει σε έναν άντρα είναι η ακεραιότητα, η ευγένεια και η εσωτερική δύναμη. Αποφεύγει τους τεμπέληδες ή τους απαθείς τύπους και εκείνους που δεν έχουν ηθική και ιδανικά. Ο στόχος σας είναι να της δώσετε χρόνο για να χαλαρώσει και να ξεφύγει από τις καθημερινές έγνοιες της. Μισεί τους τεμπέληδες άνδρες κι αυτούς που βρίσκονται σε …συναισθηματικό χάος. Δεν εντυπωσιάζεται με την πολυτέλεια, οπότε μην ανησυχείτε, αν δεν μπορείτε να ξοδέψετε πολλά γι’ αυτήν. Θέλει να είστε οργανωμένοι και καθαροί! 
 
Δώστε προσοχή στους διάφορους φόβους της! Αν την τονώσετε διανοητικά και ερωτικά, θα ανακαλύψετε μια καθαρή εσωτερική ομορφιά, πάντα έτοιμη να θυσιαστεί για σας. Αφιερώνει τον εαυτό της εξ ολοκλήρου σε εσάς και θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν Θεός! Φοβάται να παγιδευτεί σε μια σχέση με τον λάθος άνθρωπο. Για μια γυναίκα Παρθένο, ο έρωτας μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί είναι θερμή και ευαίσθητη. Το πραγματικό κλειδί για την κατανόηση της ερωτικής φύσης της γυναίκας Παρθένου είναι να θυμάστε ότι πιστεύει στην αληθινή αγάπη. Όταν αγαπά πραγματικά, δεν μπορεί να ελέγξει τα πάθη της. Ωστόσο, μη τη θεωρήσετε δεδομένη. Θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να την κερδίσετε και πρέπει να βεβαιωθεί ότι μπορείτε να της χαρίσετε αγάπη, πίστη και ευτυχία.
 

Πώς να κατακτήσετε την καρδιά της.

 
Αν είστε ερωτευμένοι με μια γυναίκα Παρθένο, πιθανόν να είστε σε σύγχυση. Μπορεί να φαίνεται ψυχρή, προκειμένου να αναγνωρίσει τα κατάλληλα σήματα για το πώς να προχωρήσει μαζί σας. Φαίνεται κάπως περίπλοκη, αλλά είναι εξαιρετικά διορατική. Κατανοήστε τις συνήθειές της και θα πάρετε επιπλέον πόντους στην καρδιά της. Δίνει σημασία στα μικρά πράγματα. Δεν της αρέσουν οι δημόσιες εκδηλώσεις συναισθημάτων (θετικών ή αρνητικών) και αναζητά κάποιον που θα φέρει την ευκολία στη ζωή της και να την ενθαρρύνει στα σχέδιά της για αυτοβελτίωση.
 
Η γυναίκα Παρθένος είναι έξυπνη και ακολουθεί μια ορθολογιστική γραμμή σκέψης. Θα την εντυπωσιάσει η έξυπνη ομιλία και θέλει τα πάντα να είναι καλά τεκμηριωμένα. Θα πρέπει να της αποδείξετε ότι είστε οικονομικά και συναισθηματικά σταθερός και ότι μπορείτε να αναλάβετε τη φροντίδα της καρδιάς της. Το αρχικό στάδιο μπορεί να είναι ένας μακρύς δρόμος, αλλά θα πρέπει να έχετε την υπομονή για να γνωριστείτε μεταξύ σας. Έχει το ένστικτο να ξεχωρίσει αν έχει κάνει τη σωστή επιλογή και ψάχνει για την αληθινή αγάπη και μια ζωή γεμάτη με …καθημερινή μαγεία. Αυτή θα αποφασίσει αν θα σας βάλει στη ζωή της. Είναι εξαιρετικά εκλεκτική και θα πρέπει να ανταποκρίνεστε στις ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές της για να πάρετε την πρώτη θέση.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-09-2013 17:49
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms