Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
12
07
2023

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 17 Ιουλίου 2023, ώρα Ελλάδας 9:31, η Νέα Σελήνη γίνεται στις 24ο 56΄ του Καρκίνου. Κυρίως επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Το φεγγάρι υπόκειται σε αλλαγές, έτσι όπως και η συναισθηματική αντίδρασή μας ως άνθρωποι. Ο συναισθηματισμός του Καρκίνου μας βοηθά να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις σε συναισθηματική βάση.

 

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Άφησε τον ήλιο της αγάπης να φωτίσει τα συναισθήματά σου!

 

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει την ψυχή μας, το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν, την παιδική ηλικία, την ανατροφή των παιδιών και τα συναισθήματα της ασφάλειας και της ανασφάλειας και κυβερνάται από τη Σελήνη. Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι πολύ σημαντικό να ακούμε τα συναισθήματά μας και να τα τιμήσουμε, διότι τα συναισθήματα λειτουργούν ως μια άλλη γλώσσα, όταν δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούμε. Ερχόμαστε αντιμέτωποι τώρα με τη συναισθηματική ασφάλεια ή με τη συναισθηματική ανασφάλειά μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας ωθεί να αισθανθούμε την αγάπη άνευ όρων. Σε περίπτωση που τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αυτό θα μπορούσε να είναι το θεμέλιο μιας όμορφης σχέσης. Αν όχι, η αγάπη έρχεται πίσω στον εαυτό μας, ως μια άλλη όμορφη εμπειρία. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει στις σχέσεις μας, προχωράμε αργά και προσεκτικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μάθουμε και να συνειδητοποιήσουμε σε ένα βαθύ επίπεδο ότι είμαστε άξιοι της αγάπης και να κάνουμε το άνοιγμα να την βιώσουμε, εκτιμώντας όλες τις πτυχές του εαυτού μας.

 

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

 

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, το σπίτι και η οικογένειά σας είναι η συναισθηματική σας επένδυση. Αφήνετε πίσω σας το παλιό μαζί με τις αναμνήσεις του παρελθόντος και ξεκινάτε το νέο, αυτό που φέρνει ηρεμία στην ψυχή σας. Το σπίτι σας ζωντανεύει με ήρεμη μουσική και χρώματα. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας, να το αναδιαμορφώσετε ή απλά να ομορφύνετε την κατοικία σας. Κάνοντας το σπίτι σας ένα προστατευτικό καταφύγιο, νιώθετε ασφάλεια. Αφήνετε πίσω σας το συναισθηματικό βάρος και κινείστε μπροστά. Μπορεί να θέλετε να απομακρυνθείτε από την οικογένειά σας (ίσως προσωρινά), για να κάνετε μια αλλαγή!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, ενδιαφέρεστε για τη γνώση, να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο ή να ξεκινήσετε μια εμπορική συμφωνία ή να κάνετε ένα ταξίδι. Ξεκινήστε ένα blog ή ένα site για να μοιραστείτε τη γνώση σας. Έχετε τώρα ένα φλογερό και ρητορικό τρόπο στην επικοινωνία σας, λέτε χαρούμενες ιστορίες ή κάνετε παρουσιάσεις και νιώθετε ζωντανοί. Προβάλλετε τις ιδέες σας και το διανοητικό πάθος σας έλκει όλους γύρω σας, ξυπνώντας νέες δυνατότητες στους άλλους. Ανταλλάσετε πρακτικές πληροφορίες και ίσως συσχετιστείτε με άτομα από τη γειτονιά σας, το σχολείο ή τα αδέλφια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, είστε ο πρώτος που θα κάνει ένα άλμα μπροστά και βρίσκει τρόπους για να κάνει πιο άνετη και πιο εύκολη τη ζωή του. Αυτό το φεγγάρι αναβιώνει το επιχειρηματικό πνεύμα σας. Έχετε αναπτύξει μια ιδέα ή θέλετε ένα προϊόν να έχει μια καλή θέση στην αγορά; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε με στρατηγική, να κάνετε νέες επικερδείς οικονομικές συμφωνίες και να χαράξετε ένα σχέδιο δράσης. Μοιράζετε την καλή σας διάθεση και τη σταθερότητά σας με τον κόσμο και νιώθετε δύναμη μέσω του πλούτου. Τώρα είστε σε θέση να βρείτε ριζοσπαστικούς τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, κάνετε μια εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση. Έρχεστε σε επαφή με πιθανούς εργοδότες, φίλους, ερωτικούς θαυμαστές και γνωστούς και είστε σε κίνηση. Η παρουσία σας ανοίγει νέες πόρτες και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε μια νέα ώθηση και να προβάλλετε την εικόνα του εαυτού σας. Περιποιείστε τον εαυτό σας και έλκετε τους άλλους με τις ικανότητές σας, τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας. Είστε πρωτοπόροι, με έντονη δραστηριότητα και σας αρέσει ό, τι κάνετε. Κάντε το δικό σας, ακόμα κι αν αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε… ενσαρκώνετε τη δύναμη του πρωτοπόρου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας, αντλώντας πολύτιμες ιδέες και λύσεις από τη ζωντανή φαντασία σας. Είναι καιρός να θέσετε νέους στόχους για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, συναισθηματικά και οικονομικά. Η πνευματική ζωή σας είναι το κλειδί για να κάνετε πιο ευχάριστη τώρα τη ζωή σας. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε για να προσθέσετε ή να δημιουργήσετε ένα προσωπικό καταφύγιο στο χώρο σας, για περισυλλογή, διαλογισμό ή απλά για να μιλάτε με τον εαυτό σας. Να ακούτε τη διαίσθησή σας, θα σας καθοδηγήσει σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, έχετε στο πλάι σας πολλούς φίλους και συμμάχους και είστε ο ηγέτης σε μια ομάδα. Θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και θα βάλετε στην κοινωνική σφαίρα σας νέους φίλους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί, επίσης, να ακολουθήσετε ένα ιδανικό ή το πάθος σας για ένα όραμα. Ερχόμενοι σε επαφή με ομοϊδεάτες φίλους σας, αυτό τρέφει την ανάγκη σας για μια νέα αρχή. Τώρα είναι η ώρα για νέα σχέδια δράσης, τα οποία είναι κάπως πρωτότυπα και εκκεντρικά. Μπορεί να αψηφάτε τους περιορισμούς και θέλετε την ανεξαρτησία σας, αποφεύγοντας τους ανθρώπους που σας πιέζουν και σας επιβάλλουν κανόνες.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, ήρθε η ώρα να πάρετε το προβάδισμα στην εργασία σας. Ο ανταγωνισμός δεν σας πτοεί και περιτριγυρίζεστε από άτομα που έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να προβάλλετε μια καλή εικόνα και κοινωνικό status. Συναντιέστε με άτομα των οποίων τα επιτεύγματα θαυμάζετε. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να σκεφτείτε ρεαλιστικά και να θέσετε νέους στόχους στην εργασία σας, και με τη δύναμη, την τόλμη και την αισιοδοξία σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια στο δρόμο σας. Τώρα κερδίζετε ό, τι στόχο βάλετε στο μυαλό σας. Είστε μια σταθεροποιητική παρουσία για τους άλλους και έτοιμοι να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, έχετε ένα τολμηρό και δυνατό περιπετειώδες πνεύμα. Ένα νέο ξεκίνημα θα μπορούσε να σημαίνει ένα νέο πεδίο σχεδίων σε σχέση με τη μελέτη, τα ταξίδια ή μια νέα εμπνευσμένη φιλοσοφία. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες που βοηθούν το μέλλον σας. Έχετε την αποφασιστικότητα να βαδίσετε σε νέα πνευματικά μονοπάτια και θα μπορούσατε να κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι όπου θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Η προσπάθειά σας να νιώθετε γεμάτοι, κάνει τη ζωή σας συναρπαστική. Μειώστε το βαρύ φορτίο των προβλημάτων σας και συνδυάζοντας τη διάνοια με την εμπειρία, θα νιώθετε ελεύθεροι πνευματικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση, απομακρύνετε ό, τι δεν σας ανήκει, αφού τώρα νιώθετε έτοιμοι να ξεκινήσετε και πάλι. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι περπατάτε στη φωτιά, αλλά σύντομα ένας νέος εαυτός θα αναδυθεί, αφού αντλείτε θετική ενέργεια από τον κρυμμένο θησαυρό της ψυχής σας. Ίσως σκεφτείτε να γίνετε ανεξάρτητοι οικονομικά ή να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον άλλον. Είναι ώρα να καθαρίσετε την ψυχή σας και τις νοσηρές σχέσεις, να αφήσετε πίσω σας κάποια πρόσωπα και πράγματα για να κάνετε χώρο για καινούργια. Τώρα εσείς έχετε τον έλεγχο της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, μετατοπίζετε το κέντρο βάρους σας σε αυτούς που αγαπάτε ή στις συνεργασίες σας. Οι άλλοι θα είναι δεκτικοί στις ιδέες σας και θα αγωνιστείτε για έναν κοινό στόχο. Κάνετε μια αναθεώρηση για το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους ή την επιχείρησή σας. Τώρα θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή σε όλες τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές, με νέα ξεκινήματα ή χωρισμούς. Ήρθε η ώρα να εξαλείψετε μια σχέση που δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Μπορεί να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας, κάνοντας νέες επιχειρηματικές συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, αλλάζει η ρουτίνα σας και είστε σε εγρήγορση, προκειμένου να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Βρίσκετε νέους τρόπους για να απλουστεύσετε την εργασία σας και δημιουργείτε νέες γνωριμίες που σας βοηθούν στο έργο σας. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας και αλλάζει ο ρυθμός της ημέρας σας. Μπορείτε τώρα να εξαλείψετε ό, τι σας κρατά πίσω από το να είστε παραγωγικοί στην εργασία σας και να αναμορφώσετε τις συνθήκες μέσα σ’ αυτήν. Ίσως μάθετε κάτι καινούργιο που θα κάνει πιο αποτελεσματική την καθημερινή σας ρουτίνα. Βρίσκετε τρόπους για να θεραπεύσετε ένα πρόβλημα υγείας που σας ταλαιπωρεί.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με το ένστικτό σας είστε ο νικητής με ό, τι καταπιαστείτε. Ίσως εντοπίσετε μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία ή μια φλογερή ερωτική σχέση. Έχετε τώρα το θάρρος να δημιουργήσετε. Μπορεί να βρείτε μια νέα αγάπη, να εξερευνήσετε και να προβάλλετε τα μοναδικά ταλέντα σας και κάνοντας αυθόρμητες πράξεις, μέσα από την καρδιά σας, έλκετε τους άλλους γύρω σας. Περνάτε χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά σας ή θα υπάρξει κάποια επιτυχία τους που θα έρθει στο προσκήνιο. Θα λάμπετε από την απλή ευχαρίστηση του να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα στη ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms