Ο Ουρανός στους 12 οίκους. Μάθε πως σε επηρεάζει.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
27
06
2014

Ο Ουρανός στους 12 οίκους. Μάθε πως σε επηρεάζει.

E-zwdia

 

Τι συμβολίζει στην Αστρολογία ο Ουρανός;

 


Ο πλανήτης Ουρανός συμβολίζει την επανάσταση, την ανατροπή, την αυτονομία, την αντισυμβατικότητα. Περιφρονεί τις συμβατικές αντιλήψεις περί ηθικής, μισεί τη στασιμότητα, αντιπαθεί τον έλεγχο και οποιαδήποτε μορφή εξουσίας. Έχει μια διεισδυτική ικανότητα να αντιλαμβάνεται τα κίνητρα των άλλων, τον ενδιαφέρουν οι επιστήμες αλλά και η θρησκεία, με έναν διαφορετικό όμως τρόπο αντιμετώπισης και διερεύνησης. Φέρεται αλτρουιστικά αλλά και κάποιες φορές δίνει την εντύπωση του ψυχρού και του απόμακρου. Ιδιοφυής, κάποιες φορές ισχυρογνώμων, προφητικός, εγωκεντρικός. Μπορεί πολλές φορές να αναθεωρήσει τα πιστεύω του και να πάει από το ένα άκρο στο άλλο, από το σεβασμό της ελευθερίας στο φανατισμό, από την επανάσταση στην καταπίεση. 

Σίγουρα, είναι ο πλανήτης των εκπλήξεων. Αν μη τι άλλο, δεν πλήττει ποτέ κανείς μαζί του. Αν κάποιος έχει έντονη την παρουσία του στο ωροσκόπιό του, (από όψεις, ζωδιακή θέση, οίκο), μπορεί να είναι από επαναστάτης ιδεολόγος, επιστήμονας που θα κάνει τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις έως …τον απόλυτο μηδενιστή που ακυρώνει όλα όσα έκανε έως τώρα στη ζωή του. Μπορεί πολλές φορές να αυτοαναιρεθεί και η ματαίωση να κυριαρχήσει. Ευτυχώς, όμως, όχι για πολύ. Κάποια στιγμή, θα συλλάβει κάποια καινούρια πληροφορία από το σύμπαν και θα αφοσιωθεί σε αυτό το νέο του πιστεύω. Θα αφιερώσει ξανά τη ζωή του σε ένα νέο ιδανικό.


Για να μάθετε σε ποιο οίκο βρίσκεται ο Ουρανός σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης

 

Διαβάστε επίσης:

Η Αφροδίτη στους 12 οίκους

 

Πάμε να δούμε ποια χαρακτηριστικα ακριβώς προσδίδει σε κάθε ζώδιο ο Ουρανός από οίκο:


Ουρανός στον 1ο οίκο:Τα χαρακτηριστικά εδώ θα είναι πολύ πιο έντονα όσο πιο κοντά στην ακμή του ωροσκόπου βρίσκεται. Το άτομο το χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη ανάγκη ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Έχει πολύ δυνατή θέληση, αντιδρά σε οποιονδήποτε περιορισμό και συνήθως φέρνει ανατροπές στις σχέσεις του. Είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, γρήγορο και εύστροφο μυαλό. Πρωτότυπος, ενθουσιώδης, εκκεντρικός αλλά και ευμετάβλητος στις διαθέσεις του. Αμφισβητεί το κατεστημένο και ψάχνει διαρκώς καινούριους τρόπους σκέψης και έκφρασης. Οπωσδήποτε όμως, το άτομο το χαρακτηρίζει ένας μαγνητισμός που δεν περνάει απαρατήρητος από τους άλλους και αν οι όψεις ευνοούν, τότε θα αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα. Νιώθει ότι έχει να φέρει εις πέρας μια σημαντική αποστολή στη ζωή του.  


Ουρανός στο 2ο οίκο:


Το βασικό θέμα που αντιμετωπίζει στη ζωή του το συγκεκριμένο άτομο είναι το τι έχει και πόσο έχει, τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να αποκτήσει χρήματα με πρωτότυπους αλλά και με ανορθόδοξους τρόπους. Πολλές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσει απότομα οικονομικά σκαμπανεβάσματα κι εκεί που νομίζει ότι τα έχει καταφέρει, από τη μια στιγμή στην άλλη ,μπορεί και να τα χάσει. Χρειάζεται να μάθει να είναι πολύ συνετό και προσεκτικό στην οικονομική του διαχείριση και να αποφεύγει τα μεγάλα ρίσκα. Γενικά όμως, έχει την ικανότητα να ανταπεξέρχεται σε αυτές τις δυσκολίες και να τα καταφέρνει εκεί που άλλοι θα λύγιζαν.


Ουρανός στον 3ο οίκο:


Εδώ έχουμε με έναν άνθρωπο με ανεξάρτητο, πρωτότυπο, κάποιες φορές, και εκκεντρικό τρόπο σκέψης και έκφρασης. Διαρκώς βρίσκεται σε πνευματική ανησυχία και ψάξιμο. Μια ευμεταβλητότητα στις αποφάσεις του, μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία του με τους άλλους, καθώς και το ότι πολλές φορές, ο τρόπος που εκφράζεται μπορεί να τους σοκάρει. Θέματα με συγγενείς ή σπουδών στην παιδική ηλικία, μπορεί να αντιμετωπίσει. Έχει την ικανότητα να μελετήσει σε βάθος δύσκολα θέματα και διαθέτει ετοιμότητα στο λόγο του. Κάποιες φορές, δίνει την εντύπωση του αναρχικού. Αν οι όψεις που σχηματίζει είναι δύσκολες, μπορεί εύκολα να νευριάσει και να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές στις σχέσεις του. 


Ουρανός στον 4ο οίκο:


Κομβικό σημείο αιχμής στη ζωή του, οι ρίζες του. Είτε αυτό αφορά τη χώρα που γεννήθηκε, είτε την πατρική του οικογένεια. Νιώθει ότι σε κάποιο από αυτά δεν ευνοήθηκε και γενικά αμφισβητεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις παραδοσιακές αξίες που αφορούν οικογένεια, πατρίδα και σχέσεις. Αυτό τον κάνει να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να είναι ανεξάρτητος και φυσικά πολλές φορές να βιώνει μοναξιά. Χρειάζεται να μάθει στη ζωή του, να συνεργάζεται πιο αρμονικά με τους γύρω του και να πάψει να ανησυχεί ότι τον περιορίζουν. Μπορεί στη ζωή του να μετακινείται συχνά σε σπίτια, άλλες πόλεις ή άλλες χώρες. Θέλει να αποτινάξει το παρελθόν του αλλά για να ευτυχήσει, χρειάζεται πρώτα να δει τις αλήθειες που αποφεύγει. Αν πετύχει στην  καριέρα του, λυτρώνεται κατά πολύ αυτή η ιδιαίτερη θέση. 


Ουρανός στον 5ο οίκο:


Η θέση του ιδιόρρυθμου καλλιτέχνη. Τον χαρακτηρίζει μια πρωτοτυπία στις καλλιτεχνικές του δημιουργίες, έχει χόμπι και ενδιαφέροντα αρκετά ασυνήθιστα. Η επιθυμία του να είναι ανεξάρτητος μπορεί να φέρει θέματα στις προσωπικές ερωτικές του σχέσεις καθώς και με τα παιδιά. Ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια δεν τον ευνοούν, ιδιαίτερα αν οι όψεις που σχηματίζει είναι αρνητικές. Στον ερωτικό τομέα, ψάχνει νέους τρόπους για να πειραματιστεί και οι σχέσεις του παρουσιάζουν μια ιδιορρυθμία. Κινδυνεύει να νιώθει μοναξιά στη ζωή του, εξαιτίας αυτής της συνεχούς αμφισβήτησης. Μπορεί να βρει τη λύτρωση, μέσα από έναν πρωτοποριακό τρόπο δημιουργικής καλλιτεχνικής έκφρασης.     


Ουρανός στον 6ο οίκο:


Σε περίπτωση που ο πλανήτης από αυτή τη θέση, κάνει θετικές όψεις, τότε έχουμε τον επιτυχημένο ερευνητή, την πρωτοποριακή εργασία. Αλλιώς, ο τομέας της κοινωνικής προσφοράς και της εργασίας, θα βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση με το κατεστημένο. Προτιμά επαγγέλματα ασυνήθιστα και μπορεί να αφιερώνει πολύ χρόνο για την εργασία του. Λόγω της νευρικότητάς του και της ανυπομονησίας του, οι σχέσεις με τους άλλους μπορεί κατά καιρούς να διαταράσσονται. Προτιμά να είναι ανεξάρτητος επαγγελματίας, παρά σε κάποια υπαλληλική θέση και σίγουρα αυτό θα του ταίριαζε καλύτερα, γιατί οι σχέσεις με συναδέλφους του, συνήθως είναι προβληματικές για εκείνον. Σε περίπτωση ασθένειας, τον ευνοούν εναλλακτικοί τρόποι θεραπείας, όπως η ομοιοπαθητική ή ο βελονισμός.


Ουρανός στον 7ο οίκο:


Το άτομο με τον Ουρανό του στον 7ο οίκο, βασικά σημεία αιχμής στη ζωή του είναι ο γάμος και οι συνεργασίες του με τους άλλους. Διακατέχεται από μια έντονη ανάγκη ελευθερίας και συνήθως αποφεύγει τους μόνιμους δεσμούς. Χρειάζεται κάποιον σύντροφο που να τον εξιτάρει διανοητικά και συναισθηματικά. Αν παντρευτεί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διαζυγίου ή η δημιουργία κάποιας παράλληλης σχέσης να δημιουργήσει θέματα μέσα στο γάμο του. Έλκεται από ιδιαίτερες καταστάσεις που διαφέρουν από το συνηθισμένο. Κάποιες από τις σχέσεις μπορεί να λύνονται με απότομο ή βίαιο τρόπο. Επίσης, στις επαγγελματικές του συνεργασίες, μπορεί να προκύψουν θέματα και νομικές υποθέσεις. 


Ουρανός στον 8ο οίκο:


Εδώ το άτομο διαθέτει έναν έντονο ψυχισμό και μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθηση. Έχει ασυνήθιστες ιδέες για το σεξ, το θάνατο και γενικά για όλα τα μυστήρια της ζωής. Ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει, μπορεί να ωφεληθεί ή το αντίθετο, να ζημιωθεί, σε ό, τι σχετίζεται με οικονομικά από τους άλλους. Αν οι όψεις είναι θετικές, υπάρχει πιθανότητα κληρονομιάς ή να ωφεληθεί από τα οικονομικά του συντρόφου ή του συνεταίρου του. Το σεξ έχει μεγάλη σημασία στη ζωή του και επιθυμεί να το βιώνει με ένταση ή και με κάποιες ιδιαιτερότητες. Στην πραγματικότητα, μέσα από τη σεξουαλική του έκφραση και ικανοποίηση, βρίσκει τη λύτρωση που χρειάζεται σε αυτή τη θέση ο συγκεκριμένος πλανήτης. 


Ουρανός στον 9ο οίκο:


Σε αυτή τη θέση, το πνεύμα του ανθρώπου δεν μπορεί να φυλακιστεί μέσα σε τυπικότητες και πρέπει. Απεχθάνεται ό, τι είναι συμβατικό και αποδεκτό από τον περισσότερο κόσμο. Αν οι όψεις που σχηματίζει είναι θετικές, τότε μπορεί να έχουμε την περίπτωση της ιδιοφυούς διάνοιας. Συνήθως, δείχνει τον αυτοδίδακτο ή εκείνον που έχει κάνει ελεύθερες σπουδές. Έχει υψηλά ιδανικά και ιδέες, καθώς και δυνατότητα διδασκαλίας. Ιδιαίτερα γεγονότα μπορεί να βιώσει σε περιπτώσεις ταξιδιών στο εξωτερικό, όπως επίσης και με θέματα συγγενών του συντρόφου του. Αν οι όψεις είναι αρνητικές, αντιθέσεις μπορεί να προκύψουν, σε πολιτικό και  κοινωνικό επίπεδο. 


Ουρανός στο 10ο οίκο:


Εδώ ο πλανήτης μπορεί να εκφράσει μια αίσθηση ανασφάλειας, εξαιτίας της πατρικής οικογένειας. Η οικογένεια δεν δημιούργησε μια σταθερή βάση πάνω στην οποία να πατήσει το παιδί ως ενήλικας. Τον ενδιαφέρει η κοινωνική επιβολή, με τρόπους και μέσα όμως όχι πάντα συμβατικά. Ο Ουρανός εδώ ησυχάζει, όταν το άτομο ακουστεί σε μεγαλύτερη κλίμακα. Είναι ανεξάρτητος, διαθέτει δημιουργικότητα αλλά με ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας. Θα ενεργεί με ευστροφία και διορατικότητα, δείχνοντας τις ιδιαίτερες ηγετικές του ικανότητες. Ευνοείται η ανάληψη σημαντικών θέσεων και ειδικά σε ό, τι έχει σχέση με την τέχνη και την πολιτική. Αν οι όψεις είναι αρνητικές, υπάρχει πιθανότητα κοινωνικής δυσφήμησης. 


Ουρανός στον 11ο οίκο:


Εδώ ο άνθρωπος, ζει για τις ιδέες του. Σέβεται τις ιδέες των άλλων και πιστεύει ότι και οι άλλοι θα σεβαστούν τις δικές του. Είναι ο μεγάλος ιδεολόγος, το αν όμως οι ιδέες του θα εφαρμοστούν, αυτό θα εξαρτηθεί από το σύνολο του ωροσκοπίου του.  Σε αυτή την θέση, δημιουργεί πολύ καλούς φίλους και οι προσδοκίες, τα ιδανικά και οι επιδιώξεις του, θα χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία. Ξέρει να είναι πραγματικός σύντροφος και συναγωνιστής μέσα σε μια ομάδα, συμμετέχει σε συλλόγους και σωματεία. Το ενδιαφέρον του θα στραφεί σε κάθε τι καινούργιο και προοδευτικό. Είναι ανεξάρτητος, έξυπνος, ιδεολόγος και αλτρουιστής. Επιδιώκει τη φιλία με άτομα που η κουλτούρα και η συμπεριφορά τους θα είναι ξεχωριστή.

 

Ουρανός στον 12ο οίκο:


Το άτομο διαθέτει ιδιαίτερες μεταφυσικές δυνατότητες. Κάποιες φορές, διακρίνεται από μια μυστικοπάθεια και από φοβίες, που του αναστέλλουν την ορμή σε ορισμένες αποφάσεις του. Αποξένωση από τη χώρα που γεννήθηκε ή από κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Έχει μεταφυσικές αναζητήσεις και μπορεί να γίνει ένας εξαίρετος ψυχίατρος-ψυχαναλυτής. Διαθέτει μεγάλη ψυχική δύναμη και ταλέντο στα καλλιτεχνικά, όπως τη ζωγραφική, το τραγούδι, τον χορό, τομείς όπου μπορεί να εκτονώσει το ρομαντισμό του. Καλό είναι να προσέχει με ποιον τρόπο κάποιες φορές δουλεύει το παρασκήνιο στη ζωή του. Αν οι όψεις είναι αρνητικές, μια αίσθηση ανικανοποίητου βιώνει το άτομο κατά καιρούς στη ζωή του. Το να κάνει ο ίδιος ψυχανάλυση, θα τον βοηθήσει πολύ. 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-06-2014 13:34
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση