Η θέση του Δία στους 12 Οίκους.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
06
06
2014

Η θέση του Δία στους 12 Οίκους.

E-zwdia

Τι δηλώνει στην αστρολογία η θέση του Δία στους 12 Οίκους;

 

Ανάλογα με τη θέση του Δία στους 12 οίκους, έχουμε το προσωπικό στίγμα της ευτυχίας για το κάθε άτομο. Για να διαβάσετε τον Αστρολογικό σας Χάρτη πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης.

 

Πάμε να δούμε τι δηλώνει για την ευτυχία μας το σε ποιον οίκο έχουμε το Δία μας:

 

Διαβάστε επίσης:
 
Η ζωδιακή θέση του Δία και τι σημαίνει για την προσωπικότητά μαςΟ Δίας στον 1ο οίκο:Ο άνθρωπος με το Δία στον 1ο οίκο, χαρακτηρίζεται γενικά ως τυχερό άτομο, αισιόδοξο, ευγενικό, δίκαιο, πρόσχαρο και κοινωνικό. Εύκολα μπορεί κάποιος να τον προσεγγίσει, είναι φιλικός και ανοιχτός προς τους άλλους και διαθέτει ένα δραστήριο στυλ και μια ευχάριστη προσωπικότητα. Είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες, του αρέσει να προβάλλεται και γι’ αυτό επιδιώκει και ανάλογες αρχηγικές θέσεις σε ό, τι κάνει. Του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίζει τη ζωή από τη θετική της πλευρά. Αν ο πλανήτης από αυτή τη θέση κάνει θετικές όψεις με προσωπικούς πλανήτες του γενέθλιου χάρτη, τότε πραγματικά το άτομο θα διαπρέψει σε πολλούς τομείς της ζωής του.Ο Δίας στο 2ο οίκο:Απαραίτητη προϋπόθεση για το συγκεκριμένο άνθρωπο, ώστε να νιώθει καλά και ασφαλής στη ζωή του και έτσι να ενδιαφερθεί και για τα ενδότερα του εαυτού του, είναι η οικονομική του εξασφάλιση. Αν, μάλιστα, ο πλανήτης σχηματίζει θετικές όψεις από τη συγκεκριμένη θέση, τότε ευνοούνται κληρονομιές και έτοιμα χρήματα. Κάνει ό, τι μπορεί για να περιφρουρήσει τα κεκτημένα του. Αν ο πλανήτης δεν σχηματίζει καλές όψεις, αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως σπατάλη υλικών και ψυχικών αποθεμάτων. Ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του ατόμου. Επίσης, οι άνθρωποι με αυτή τη θέση στο Δία τους, είναι ιδιαίτερα αισθησιακοί και αρκετά επιρρεπείς σε αυτό.Ο Δίας στον 3ο οίκο:Άνθρωπος με θετική αντίληψη στη ζωή, κοινωνικός, εύστροφος και με γρήγορη αντίληψη. Διαθέτει χιούμορ, έχει μεγάλη αντίληψη και επίσης, χάρη στο ταλέντο της μεταδοτικότητάς του, μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός δάσκαλος. Μπορεί, επίσης, εύκολα να προσαρμόζεται σε νέες καταστάσεις και έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο από ένστικτο να ξέρει προς τα πού να κινηθεί ή τι πρέπει να κάνει για να πετύχει αυτό που θέλει. Αν φυσικά ο πλανήτης κάνει θετικές όψεις, εκτός όλων των άλλων, το άτομο ευνοείται και σε ό, τι έχει σχέση με συγγενείς πρώτου βαθμού. Διαθέτει ένα πνεύμα αεικίνητο και χρειάζεται πάντα κάτι για να το διατηρεί σε εγρήγορση. Είναι ο Δίας του αιώνιου μαθητή.  Ο Δίας στον 4ο οίκο:Αυτή η θέση του Δία συναντάται συνήθως σε ωροσκόπια ατόμων που έχουν ακίνητη περιουσία ή δική τους επαγγελματική στέγη. Υπάρχει εύνοια σε κληρονομικά ζητήματα από την πατρική οικογένεια, καθώς και από θείους ή νονούς… Το συγκεκριμένο άτομο είναι ιδιαίτερα περιποιητικό και προστατευτικό με τους άλλους. Η απόκτηση προσωπικής οικογένειας είναι το μεγάλο αίτημα του Δία σε αυτή τη θέση. Μόνο τότε λυτρώνεται ψυχικά και μπορεί να λειτουργήσει ομαλά και στους άλλους τομείς της ζωής του. Είναι ιδιαίτερα φιλόξενος και αγαπάει την πατρίδα του. Η ευημερία του ατόμου αυξάνεται όσο μεγαλώνει και ωριμάζει περισσότερο.

 
Ο Δίας στον 5ο οίκο:Θέλει τη χαρά της ζωής ο πλανήτης εδώ. Η δημιουργία, τα συναισθήματα ή η χαρά του τζόγου είναι οι προτιμήσεις του. Ενίοτε υιοθετεί μία παιδική στάση στα ζητήματα της ζωής. Απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να εκφράζεται εδώ ο Δίας με τον καλύτερο τρόπο, είναι η δημιουργική έκφραση, και βέβαια η απόκτηση παιδιών. Το άτομο, επίσης, διακρίνεται για τις επιτυχίες του με το αντίθετο φύλο. Ερωτεύεται εύκολα και επιτυγχάνει, όταν ασχολείται με κάτι που έχει σχέση με τα παιδιά. Αρκετά κοινωνικό άτομο και του αρέσει να διασκεδάζει. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι οι όψεις που σχηματίζει ο Δίας είναι αρμονικές.


Ο Δίας στον 6ο οίκο:Το άτομο με το Δία στον 6ο οίκο, δημιουργεί στους άλλους ένα κλίμα εμπιστοσύνης για συνεργασίες. Ο πλανήτης εδώ φέρνει υγεία, ευτυχία και τύχη στο χώρο της εργασίας. Τα επαγγελματικά μπορεί να σχετίζονται με τα ταξίδια, το γράψιμο, τις γλώσσες, τη διδασκαλία και το εξωτερικό. Το άτομο γενικά δεν δυσκολεύεται να βρει δουλειά, όταν την χρειάζεται, αλλά μερικές φορές μπορεί να αλλάζει τακτικά τις δουλειές, αν δεν τον ικανοποιούν ή βαριέται. Διατηρεί καλές σχέσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες του, ακόμη κι αν δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.


Ο Δίας στον 7ο οίκο:Το άτομο με αυτή τη θέση στο Δία του είναι δεινός στις διαπραγματεύσεις και στο να συμβιβάζει τις αντίθετες πλευρές σε μια διένεξη. Διαθέτει μεγάλη πειθώ και πιστεύει στην ισότητα και τη δικαιοσύνη. Ο πλανήτης εδώ μπορεί, επίσης, να δείχνει μια τάση για διπλό γάμο ή τυχόν νομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν στη ζωή του ατόμου. Μερικές φορές, δεν ικανοποιείται εύκολα από τις σχέσεις και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε κάποιες υπερβολές ή απαιτητικές συμπεριφορές. Θέλει, όμως, να έχει αγαπημένους ανθρώπους κοντά του και στις προσωπικές του σχέσεις επιθυμεί άτομα που έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και δεν τον καταπιέζουν.


Ο Δίας στον 8ο οίκο:Ο Δίας εδώ δηλώνει μια εύνοια σε κληρονομιές ή από τα οικονομικά του συντρόφου. Δεν χρειάζεται να φοβάται ποτέ για τα χρήματα, γιατί πάντα κάτι θα γίνεται, έστω και την τελευταία στιγμή. Είναι πολύ καλός, επίσης, στη διαχείριση χρημάτων άλλων, γι’ αυτό και θα μπορούσε να είναι ένας καλός χρηματιστής ή τραπεζίτης.  Το άτομο έχει μια ικανότητα να βλέπει σε βάθος τα πράγματα και να βρίσκει λύσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Έχει μια τάση προς το μυστήριο και το άγνωστο. Διαθέτει έντονη σεξουαλική ζωή, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Όλα βέβαια σε συνάρτηση με τις όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης από αυτόν τον οίκο. 


Ο Δίας στον 9ο οίκο:


Ο πλανήτης εδώ βρίσκεται στη θέση του. Το άτομο είναι ο αντιπροσωπευτικός τύπος του δασκάλου, του καθηγητή πανεπιστημίου ή ένας πνευματικός δάσκαλος. Το άτομο οπωσδήποτε θα σπουδάσει και πάντα θα του αρέσει να μαθαίνει. Λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να γνωρίζει νέες εμπειρίες στη ζωή του, καθώς και νέους πολιτισμούς και κουλτούρες άλλων λαών. Το άτομο είναι τυχερό, γιατί πάντα θα του παρουσιάζονται νέες προοπτικές στη ζωή του. Διαθέτει καλή κρίση, ενδιαφέρεται για τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την ανθρωπολογία και θέματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη. Του αρέσει να μοιράζεται τη γνώση που έχει αποκτήσει και είναι καλός δάσκαλος.


Ο Δίας στο 10ο οίκο:Εύκολα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Δίας εδώ θα δώσει πολλά. Σκεφτείτε το Δία στον Αιγόκερω. Τον ενδιαφέρει πολύ η προβολή του και η κοινωνική του καταξίωση. Συνήθως γνωρίζει σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του που θα τον βοηθήσουν. Θαυμάζει τους επιτυχημένους ανθρώπους. Το άτομο όμως θέλει να έχει ελευθερία στη δουλειά του και δύσκολα καλουπώνεται. Τον ενδιαφέρει να περνάει καλά και έχει πολλές κοινωνικές επαφές. Συνήθως μετά τα 40 του, θα δώσει στο άτομο τα δώρα του ο πλανήτης. Πιθανόν να ρισκάρει κεφάλαια και να υπερεκτιμήσει καταστάσεις. Παροχές από την πατρική οικογένεια, καθώς και η πιθανότητα της μετανάστευσης.


Ο Δίας στον 11ο οίκο:Το άτομο ωφελείται από τους φίλους και από τη συμμετοχή του σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Αν όμως οι όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης από αυτή τη θέση είναι δύσκολες, τότε μπορεί το άτομο να ξοδεύεται σε άσκοπες επαφές. Με καλές όψεις, έχουμε έναν άνθρωπο ιδεαλιστή, με έντονη κοινωνική συνείδηση. Θέτει στη ζωή του μεγάλους στόχους. Το κατά πόσον όμως είναι υλοποιήσιμοι αυτό εξαρτάται και από το σύνολο του ωροσκοπίου. Στόχος στη ζωή του ατόμου είναι να φτάσει ψηλά. Είναι πολύ καλός στην ομαδική συνεργασία και δίνει το καλό παράδειγμα. 


Ο Δίας στο 12ο οίκο:Ο 12ο οίκος, είναι μια πολύ καλή θέση για το Δία. Δηλώνει προστασία σε θέματα υγείας, ακόμα και αν δεν κάνει θετικές όψεις. Το άτομο διαθέτει ισχυρή θρησκευτική πίστη και  ευαισθησία στον ανθρώπινο πόνο, είναι συμπονετικό και στοργικό. Θέλει να βοηθά τους άλλους αλλά μερικές φορές μπορεί να μη σκέφτεται πάντα ρεαλιστικά. Εμπιστεύεται ιδιαίτερα το ένστικτό του και συνήθως έχει δίκιο. Όταν το ίδιο το άτομο χρειαστεί βοήθεια, πάντα κάποιος θα βρεθεί για να του την προσφέρει. Μερικές φορές έχει την τάση να απομονώνεται, γιατί το χρειάζεται και του κάνει καλό. Τον ενδιαφέρει περισσότερο το τι θα προσφέρει, παρά το τι θα λάβει.
 

Διαβάστε επίσης:
 
Η ζωδιακή θέση του Δία και τι σημαίνει για την προσωπικότητά μας

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-06-2014 14:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms