Παράλληλες σχέσεις: Θα χωρίσει για σένα ή.. θα χωρίσει εσένα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
10
10
2017

Παράλληλες σχέσεις: Θα χωρίσει για σένα ή.. θα χωρίσει εσένα!

E-zwdia

Σήμερα τα πάντα είναι γρήγορα και διασκεδαστικά και το να είσαι μονογαμικός, είναι πλέον ξεπερασμένο. Η Αστρολογία μπορεί να φανερώσει αν ένα άτομο, έχει την τάση να κάνει μια παράλληλη σχέση και να αποκαλύψει επίσης τους λόγους, που οδηγούν σε αυτή. Όταν συμβαίνει, η απιστία, είναι μία από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες για μια σχέση. Όταν ένας από τους δύο είναι άπιστος, μπορεί να συντρίψει τη σχέση και να αφήσει το άλλο πρόσωπο να αναρωτιέται, αν αξίζει τον κόπο να τη σώσει. Πώς μπορεί να αφήσει πίσω το παρελθόν; Πώς θα δικαιολογήσει και πως θα καταλάβει γιατί ο σύντροφός του, αισθάνθηκε την ανάγκη να τον απατήσει;

 

Μία παράλληλη σχέση πραγματοποιείται συνήθως, για τους εξής λόγους:

♥ Ανικανοποίητες σεξουαλικές ανάγκες.

♥ Έλλειψη οικειότητας και συναισθηματική απομάκρυνση.

♥ Ανία και πλήξη.

♥ Πίεση και μιμητισμός (όλοι οι φίλοι μου έχουν παράλληλες σχέσεις, οπότε γιατί να μην το κάνω κι εγώ;)

 

Οι γυναίκες τείνουν μερικές φορές,να έχουν ενοχές για τέτοιες σχέσεις,ενώ τους άνδρες δεν τους ενδιαφέρει. Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών που φλερτάρουν,είναι επειδή οι σύζυγοί τους τις κακομεταχειρίζονται,ενώ οι άνδρες απλά θέλουν να έχουν ποικιλία στο σεξ. Οι γυναίκες επίσης,συνδέονται συναισθηματικά με το άλλο άτομο γνωρίζοντας ότι δε θα πάρουν διαζύγιο,από το σύζυγό τους.

Ας μην εξαπατόμαστε όμως. Συνήθως,τις περισσότερες φορές,οι σχέσεις αυτές κάποτε τελειώνουν,αφήνοντας μεγάλο πόνο σε ένα από τα δύο μέρη,της σχέσης. Κι αυτό,γιατί ο άνθρωπος είναι ανασφαλής και σπανίως θα θυσιάσει την ασφάλειά του,για την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό μιας παράλληλης σχέσης. Είχε όμως την εμπειρία. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αστρολογία και απιστία

Γιατί οι άνθρωποι κάνουν παράλληλες σχέσεις; Η Αστρολογία έχει την απάντηση. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή,στους παρακάτω πλανήτες και οίκους:

Ο πλανήτης της αγάπης,της σφοδρής επιθυμίας και των σχέσεων,είναι η Αφροδίτη. Εάν έχεις σύνοδο Αφροδίτης και Άρη,έχεις πολύ έντονη σεξουαλικότητα και σου αρέσει να φλερτάρεις! Επίσης,η Αφροδίτη με τον Ουρανό,μπορεί να σε κάνει να είσαι λίγο μανιακός με το άλλο φύλο και να θέλεις να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες. Ο Δίας,ο πλανήτης της καλοσύνης και της θρησκείας αλλά και της επέκτασης,όταν είναι στον Αιγόκερω ή στους Διδύμους,σου δίνει την επιθυμία για κάτι που είναι παράνομο και αισθάνεσαι ότι δεν έχεις κάνει,τίποτα λάθος!!!

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον 5ο οίκο,που συμβολίζει την αγάπη,το ρομαντισμό,τα σκάνδαλα,είναι και ο βασικός δείκτης των σχέσεων. Ο 7ος οίκος που συμβολίζει το γάμο,όταν είναι δυνατός,σημαίνει ότι ποτέ δε θα έχεις παράλληλες σχέσεις,γιατί είσαι αφοσιωμένος στο σύζυγό σου. Ο 8ος οίκος δείχνει αν η σχέση θα είναι από σεξουαλική έλξη ή όχι.

Η Αφροδίτη και Ποσειδώνας πάντα εμπλέκονται στις παράλληλες σχέσεις,γιατί ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των κρυφών καταστάσεων. Η Αφροδίτη στον Κριό δείχνει τάσεις απιστίας,αλλά όχι από μόνη της. Πρέπει να συνυπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Επίσης,η Σελήνη στους Ιχθύς ή στον 12ο οίκο,η Αφροδίτη στον 10ο οίκο,η ακμή του 5ου οίκου στον Ζυγό. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορεί η σχέση να επιβιώσει μετά από την απιστία;

Όταν κάποιος που αγαπάς και εμπιστεύεσαι,σε έχει απατήσει,ο πόνος είναι ανυπόφορος. Αισθάνεσαι θυμό, κατάθλιψη, άγχος, αμφιβολίες, φόβο, ανασφάλειες και ένα πληγωμένο εγώ. Πρόσθεσε,σε αυτό το βασανισμό,τα συναισθήματα απώλειας της εμπιστοσύνης στο σύντροφό σου. Αισθάνεσαι σωματικά και ψυχικά άρρωστος. Κάνοντας σκηνές στο σύντροφό σου,δε βοηθά πολύ. Θέλει πολύ χρόνο,για να φύγουν όλα αυτά τα συναισθήματα και να θεραπευθούν,να μάθεις να εμπιστεύεσαι ξανά,συγχωρώντας και κατανοώντας,για να μπορέσεις να ανοικοδομήσεις τη σχέση σου. Χρειάζεται συνειδητή απόφαση να σώσεις τη σχέση σου. Χρειάζεται θάρρος και δύναμη,για να μπορέσεις να εμπιστευθείς και πάλι. Χρειάζεται δύναμη και αποφασιστικότητα και από τα δύο μέρη της σχέσης.

Πιστεύω,ότι μια σχέση μπορεί να επιβιώσει,μετά από μια παράλληλη σχέση. Αλλά και οι δύο σύντροφοι πρέπει να είναι πρόθυμοι να εργασθούν,για την αποκατάσταση της σχέσης και την ανοικοδόμησή της,που βασίζεται στη δέσμευση,τη συγχώρεση και την εμπιστοσύνη. Και ναι,αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο γι’ αυτόν που έχει εξαπατηθεί. Ωστόσο και τα δύο μέρη,μπορεί να εμφανίσουν τα ίδια οδυνηρά αισθήματα: ντροπή, ενοχή, κατηγόριες, θυμός, απογοήτευση, οργή, ντροπή, αγανάκτηση, άρνηση και καχυποψία.

Όλοι μας μπορούμε να βρούμε την ελπίδα,την κατανόηση και τη δύναμη να κάνουμε ότι νομίζουμε,ότι είναι το καλύτερο στη ζωή μας,είτε πρόκειται να κάνουμε μια παράλληλη σχέση,είτε όχι. Τελικά,η επιλογή είναι δική μας. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-10-2017 17:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms