Τα δώρα των… Μάγων για τα 12 ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
01
12
2023

Τα δώρα των… Μάγων για τα 12 ζώδια!

E-zwdia

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας δίνουν την ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί και να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας δώρα. Είναι πραγματικά δύσκολο να αποφασίσουμε ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για να ευχαριστήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα άστρα όμως μπορούν να μας βοηθήσουν, δίνοντάς μας προτάσεις για κάθε ζώδιο. Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ως εκ τούτου κάθε άνθρωπος έχει το δικό του γούστο στα δώρα. Λάβετε υπόψη σας το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου προκειμένου να επιλέξετε το τέλειο δώρο γι’ αυτόν.

 

Το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα 12 ζώδια!

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι πολύ ανυπόμονος να ανοίξει το δώρο του. Δε θα πρέπει να ξεχάσετε να φέρετε ένα δώρο στον Κριό, γιατί θα αισθανθεί προσβεβλημένος αν τον ξεχάσετε. Είναι φλογερός, παρορμητικός και ενεργητικός, έτσι κάθε δώρο που έχει κίνητρο κάτι που αφορά τον αθλητισμό ή κάποιο χόμπι, τον εξιτάρει. Είναι πολύ παιχνιδιάρης, έτσι ένα δώρο διασκεδαστικό, όπως ένα παιχνίδι ή ένα ταξίδι είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτόν.

Λάβετε υπόψη σας ότι ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, το πρόσωπο και τον εγκέφαλο, έτσι κάθε δώρο που σχετίζεται με ρούχα που αφορούν τα παραπάνω μέρη του σώματος, θα ήταν κατάλληλα γι’ αυτόν. Μην του δώσετε δώρα που είναι πάρα πολύ πρακτικά, αλλά σκεφτείτε ένα δώρο που να είναι πρόκληση γι’ αυτόν, όπως κάτι που τον βοηθά να ξεκινήσει ένα νέο χόμπι ή αφορά την έντονη σωματική ενέργειά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον Ταύρο αρέσουν τα ακριβά δώρα, αλλά είναι ευγενικός και ακόμα κι αν του κάνετε κάτι πιο φτηνό, δε θα το υποτιμήσει. Κατά συνέπεια, το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα δώρο σχετικά καλό. Εκτιμάει δεόντως τα λουλούδια ή τις… γλυκές απολαύσεις. Πλεγμένα στο χέρι πουλόβερ, είδη ζωγραφικής και γλυπτικής, σπιτικά αρτοσκευάσματα είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτόν. Ωστόσο, αν κάνετε κάτι με μισή καρδιά, θα το καταλάβει και θα προσβληθεί.

Ένα μπουκάλι ακριβό κρασί ή ένα κιβώτιο καλής ποιότητας σοκολάτες μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό Ταύρο. Ο αγαπημένος σας Ταύρος νοιάζεται για σας και δε θέλει να σας προκαλέσει πολλές δαπάνες. Κυρίως, το δώρο θα πρέπει να είναι πρακτικό και μακράς διαρκείας. Εναλλακτικά, κλείστε ένα τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο, όπου η υπηρεσία θα είναι άριστη και οι μερίδες γενναιόδωρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στους Δίδυμους δεν αρέσει καθόλου όταν κάποιος άλλος κάνει επιλογή γι’ αυτούς. Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρονται πολύ για το δώρο. Το να δεχτούν ή να πάρουν ένα δώρο, για τους Διδύμους δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ευχάριστη αναγκαιότητα. Τα δώρα που θα κάνουν τον Δίδυμο ευτυχισμένο είναι πολλά. Θα δέχονταν ευχαρίστως ένα καλό βιβλίο, έναν υπολογιστή ή κινητό, ένα στυλό ή ένα ταξίδι.

 Ιδιαίτερα εκτιμούν το δώρο που διευρύνει τους ορίζοντές τους. Ως εκ τούτου, μία ετήσια συνδρομή στο αγαπημένο τους περιοδικό ή ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι ή ακόμα και το τελευταίο και καλύτερο μοντέλο κινητού τηλεφώνου, θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο. Μην σας ανησυχεί αν έχουν ένα παρόμοιο δώρο. Ακόμα κι αν είναι έτσι, τους αρέσει να έχουν το ίδιο πράγμα εις διπλούν. Είναι αρκετά αφηρημένοι και χάνουν τα πράγματα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ο αγαπημένος σας Καρκίνος συλλέγει κάτι, τότε το ερώτημα του τι δώρο να επιλέξετε γι’ αυτόν έχει αυτόματα επιλυθεί. Η συλλογή του πρέπει να αυξάνεται. Ακόμα και αν φεύγει την άλλη μέρα για ταξίδι, δε θα πρέπει να ξεχάσετε να του τηλεφωνήσετε και να τον χαιρετίσετε. Ακόμη καλύτερα θα ήταν εάν του κάνετε μία προσωπική επίσκεψη.

Φυσικά, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κι ένα μικρό δωράκι, όπως ένα κουτί σοκολατάκια. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το κύριο δώρο που θα πρέπει να του κάνετε στις γιορτές. Αυτό που θα γράψετε στην ευχετήρια κάρτα σας έχει τόση σημασία, όσο και το ίδιο το δώρο. Το πακετάρισμα θα πρέπει να είναι καλό, αλλά θα πρέπει να μην κρύβει το περιεχόμενο ή τουλάχιστον να φαίνεται λίγο. Θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να εκτιμήσει το δώρο σας προτού το πάρει στο χέρι.

ΛΕΩΝ

Για τον Λέοντα ο τρόπος παρουσίασης του δώρου είναι πιο σημαντικός από το ίδιο το δώρο. Όσο πιο πομπώδης και μεγαλοπρεπής είναι η διαδικασία, τόσο το καλύτερο. Θα πρέπει να στέκεται στη μέση του πλήθους και να τον βλέπει όλος ο κόσμος. Όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να κάθονται γύρω από τον Λέοντα. Τα λουλούδια πρέπει να είναι ειδικά τοποθετημένα με μια τεράστια ευχετήρια κάρτα που θα τον καλωσορίζει θερμά.

 Το δώρο το ίδιο θα πρέπει να είναι τυλιγμένο σε χρυσό χαρτί. Ακόμη και αν το δώρο είναι απλώς μεταξύ των μελών της οικογένειας, θα πρέπει να δοθεί με όλες τις τιμές! Το στυλ του Λέοντα είναι το στυλ των βασιλέων. Ακόμη και αν το δώρο σας δεν είναι κάτι σπουδαίο, ο Λέοντας θα εκτιμήσει δεόντως τη γενναιόδωρη χειρονομία σας και θα βάλει το δώρο σας στην πιο περίοπτη θέση στο σπίτι του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό σε όλους ότι η Παρθένος είναι απλή. Έτσι, όταν πρόκειται για ανταλλαγή δώρων, ο καθένας θέλει να δώσει στην Παρθένο κάτι που δεν είναι και τόσο μεγάλης αξίας. Αυτό πραγματικά είναι λάθος. Η Παρθένος δεν είναι στενόμυαλη, είναι πρακτική. Βρίσκεται συνεχώς σε μια διαρκή αναζήτηση της τελειότητας και της γνώσης, γι’ αυτό θα πρέπει να της κάνετε ένα πρακτικό δώρο.

Της αρέσουν τα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως. Αν της κάνετε δώρο λουλούδια παράλληλα με το δώρο, πάρτε μια μικρή ανθοδέσμη. Αν φέρετε ένα μικρής αξίας δώρο, τα λουλούδια δεν πρέπει να είναι πιο πολυτελή. Είναι πάντα προτιμότερο γι’ αυτήν τα δώρα να είναι περίπου ίσης αξίας. Η Παρθένος είναι αρκετά έξυπνη για να το καταλάβει, έτσι μην την απογοητεύσετε…

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι εκλεπτυσμένος και καλαίσθητος, γι’ αυτό τα χαριτωμένα μπιχλιμπίδια είναι μια καλή προσθήκη σε ένα σοβαρό δώρο. Φυσικά, παράλληλα εκτιμά και τα λουλούδια, τριαντάφυλλα ή αγριολούλουδα. Ξοδέψτε λίγο περισσότερο χρόνο για τη σωστή διακόσμηση του μπουκέτου.

 Ποτέ μην περιοριστείτε σε ένα μόνο δώρο. Ανάψτε του την περιέργεια, καθώς ο Ζυγός όταν ανοίγει το δώρο και βλέπει τις μικρές εκπλήξεις μία προς μία, αυτό θα το εκτιμήσει πολύ. Προσκαλέστε τον σε ένα πολυτελές εστιατόριο, περπατήστε μαζί του στη Χριστουγεννιάτικα φωταγωγημένη πόλη, αγοράστε εισιτήρια για μια καλλιτεχνική εκδήλωση και να είστε σίγουροι ότι θα μείνει ικανοποιημένος. Ξεκινήστε με τον αγαπημένο του καφέ, μετά με λουλούδια και γλυκά και αφήστε το κύριο δώρο για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σεξ είναι η πρώτη προτεραιότητα του Σκορπιού και μετά τα δώρα! Ο Σκορπιός θέλει να πάρει δώρα τόσο πολύ, που μερικές φορές δίνει δώρα στον εαυτό του. Με αυτόν τον τρόπο βέβαια, δε σας απαλλάσσει από το καθήκον σας να του χαρίσετε τα αγαπημένα δώρα του. Ιδιαίτερα επιθυμεί τα δώρα που τονίζουν τη δύναμή του και φυσικά ευπρόσδεκτα είναι τα δώρα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

 Δώρα που μπορεί να έχουν ερωτικό υπονοούμενο, του εξιτάρουν την φαντασία, ειδικά αν είναι ο σύντροφός σας. Προκαλέστε το πάθος του και περιποιηθείτε τον με ένα μασάζ ή ένα αρωματικό σετ μπάνιου, σατέν σεντόνια και αρωματικά έλαια. Του αρέσουν τα πολυτελή πράγματα, είτε πρόκειται για τα καλύτερα τσιγάρα, κρασί ή σαμπάνια ή οτιδήποτε άλλο. Αν είναι προσωπικά αντικείμενα, δοκιμάστε ρολόγια ή ρούχα διάσημων σχεδιαστών ή ακριβά κοσμήματα. Και έχετε στο νου σας ότι αγαπά το μαύρο, το κόκκινο και το μπορντό χρώμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα εισιτήριο σε εξωτικά νησιά ή οπουδήποτε μπορεί να απολαύσει την περιπέτεια είναι το τέλειο δώρο για τον Τοξότη, ειδικά αν δεν έχει πάει ποτέ εκεί. Αλλά μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε στον Τοξότη σας να ταξιδέψετε μόνοι οι δυο σας, αλλιώς μπορεί να εκπλαγείτε από αρκετούς φίλους που θα ταξιδεύουν μαζί σας. Δώστε του κάτι περίεργο, ένα κολιέ από μαργαριτάρια, ένα αντικείμενο που να θυμίζει ξένη χώρα. Ο Τοξότης είναι γενικά πολύ λάτρης των βιβλίων, ιδίως των φιλοσοφικών.

Οι ακριβές συλλεκτικές εκδόσεις είναι οι αγαπημένες του. Ό,τι και αν επιλέξετε ως δώρο για τον Τοξότη σας, πρέπει να είναι συσκευασμένο με κομψότητα και κυρίως να τονίζει την αξία του και τα οφέλη του. Και μην ξεχάσετε να γράψετε κάτι σημαντικό στην κάρτα, θα σας θυμάται για πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως προτιμά τα πρακτικά και χρήσιμα δώρα. Ένα ασυνήθιστο σουβενίρ ή μια έξοχη ανθοδέσμη θα αφήσει αδιάφορο τον Αιγόκερω. Για να πούμε την αλήθεια, δεν είναι αρκετά εύκολο να καταλάβετε αν του άρεσε το δώρο σας, γιατί απλά δεν έχετε κανένα λόγο να το ξέρετε. Λίγο καιρό αργότερα μπορεί να ανακαλύψετε ξαφνικά το δώρο σας στο γραφείο του ή ακόμα να μη το δείτε πουθενά, έτσι καταλαβαίνετε αν το δώρο σας του άρεσε ή όχι.

 Παρόλο που είναι λογικός και προσγειωμένος, έχει μία συναισθηματική πλευρά που είναι κρυμμένη, έτσι τα καλύτερα δώρα γι’ αυτόν είναι τα πράγματα με συναισθηματική αξία, όπως οι αντίκες και γενικά τα παλιά αντικείμενα. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ δεν πρέπει να είναι πολύ φανταχτερά, αλλά είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιλέξτε ένα δώρο για τον Υδροχόο σας με χαρά και με αίσθηση του χιούμορ. Όσο περισσότερο πρωτότυπο και απροσδόκητο είναι το δώρο σας, τόσο πιο πολύ ο Υδροχόος σας θα μείνει ευχαριστημένος. Ακόμα κι αν το δώρο σας είναι αρκετά συνηθισμένο, γράψτε κι ένα… μικρό ποίημα και θα σας είναι ευγνώμων. Εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι έξυπνο μην ανησυχείτε, ο Υδροχόος σας δε θα δώσει και τόση σημασία σε αυτό που θα πείτε, μετράει και μόνο η κίνησή σας.

Μπορείτε να χαρίσετε στον Υδροχόο σας πρωτότυπα είδη, κοσμήματα ή ρούχα, κομπιούτερ ή ηλεκτρονικά είδη ή ακόμα κι ένα υπέροχο ταξίδι. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τα παραδοσιακά δώρα, αλλά αναζητήστε κάτι ζωντανό, που έχει το δικό του χαρακτήρα. Το δώρο σας θα πρέπει να είναι ουσιαστικό και μοναδικό. Η συσκευασία και το περιτύλιγμα δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύς είναι ονειροπόλοι και αγαπούν τα πράγματα που είναι δημιουργικά και πνευματικά. Επειδή είναι περίπλοκοι και ευαίσθητοι, θέλουν να διεγείρουν τις αισθήσεις και το πνεύμα τους. Εκτιμούν το πραγματικά όμορφο και το μαγικό, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην παρουσίαση. Έτσι, το καλύτερο δώρο γι’ αυτούς είναι ένας πίνακας ζωγραφικής ή εισιτήρια για το θέατρο ή ένα βιβλίο ποίησης.

Οι Ιχθύες θα λατρέψουν ένα μοναδικό δώρο από εσάς, στο οποίο τους εκδηλώνετε όλη την αγάπη σας. Στον ελεύθερο χρόνο τους επιδιώκουν να ανακουφιστούν από το συναισθηματικό στρες τους μέσω της άσκησης. Απολαμβάνουν ειδικά τα αθλήματα που τους φέρνουν σε επαφή με το ίδιο τους το στοιχείο, το νερό, όπως το κολύμπι και την ιστιοπλοΐα, έτσι δώρα όπως μαθήματα ιστιοπλοΐας, κολύμπι ή μια εκδρομή με το καράβι, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από αυτούς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2023 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση