Ποιες είναι οι σημαντικότερες επιθυμίες του κάθε ζωδίου για την καινούρια χρονιά;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
12
12
2017

Ποιες είναι οι σημαντικότερες επιθυμίες του κάθε ζωδίου για την καινούρια χρονιά;

Λίλα Δασκαλάκη

Μακάρι οι ευχές που δίνουμε σε κάθε  γιορτή να μπορούσαν  να υλοποιηθούν. Η ευτυχία, όμως, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εάν πρώτα εμείς ευχόμασταν στον εαυτό  μας, αφού μόνο εμείς γνωρίζουμε τις  βαθύτερες  και  πραγματικές μας ανάγκες, και εάν τις τροφοδοτούσαμε καθημερινά με πίστη και  αισιοδοξία, τότε, με μαθηματική ακρίβεια, θα φτάναμε στην υλοποίηση. Η σκέψη παράγει ύλη, λέει η αστροφυσική. Είμαστε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό  που σκεφτόμαστε.

Τι εύχονται τα ζώδια για τη νέα χρονιά.

 

Είναι πια έτοιμος, από θέμα εξέλιξης, ο άνθρωπος να γίνει κύριος του εαυτού του. Να πάρει το τιμόνι της ζωής του στα χέρια του και να δημιουργήσει όχι το πεπρωμένο που εξαναγκαστικά, και λόγω της άγνοιάς του, του επιβλήθηκε να ζήσει, αλλά να εκφράσει την ελεύθερη βούλησή του, δημιουργώντας ο ίδιος τις συνθήκες της ζωής του. Έστω και μία και μόνο ευχή μπορεί να  είναι  αρκετή  για να περάσουμε το μήνυμα που θέλουμε στο υποσυνείδητό μας, για να πάρει ο εγκέφαλος την εντολή να υλοποιήσει. Φτάνει  μόνο να έρθει από την καρδιά μας, μέσα από την αγάπη του εαυτού μας. Οφείλουμε, όμως, να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο, προκειμένου ο συμπαντικός μηχανισμός να κάνει το  έργο   του.   

Σίγουρα, δεν είμαστε σε θέση από το ζώδιο και μόνο να γνωρίζουμε τις ανάγκες του ατόμου. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε πως ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τη θέληση και η θέση του Ήλιου (το ζώδιο) τον τρόπο μέσα από τον οποίο θα  την  εκφράσουμε. Τι θα μπορούσε να εύχεται το κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τις επιρροές  που θα δεχτεί, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς;  

 

ΚΡΙΟΣ

Να μπορούσατε επιτέλους να  σταθεροποιήσετε  τη  ζωή σας, αφού οι ανατροπές  των  τελευταίων ετών -και λόγω του  ουρανού που διελαύνει από το ζώδιό σας, σας κούρασαν πολύ. Να βρείτε τις πολυπόθητες ισορροπίες ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους, και αυτό για τους περισσότερους Κριούς θα σήμαινε συμφιλίωση, κυρίως με  άτομα μέσα από το οικογενειακό  περιβάλλον. Να ξαναβρείτε το  χαμένο σας ενθουσιασμό, τη ζωντάνια  και την παιδικότητα,  που πιθανόν να  θυσιάσατε προς χάριν της  ωριμότητας που, θέλατε δε θέλατε, σας επιβλήθηκε να υιοθετήσετε ως κατάσταση, τα τελευταία  τρία χρόνια. Να κάνετε το  μεγάλο εκείνο ξεκίνημα, ώστε να αλλάξουν  οι συνθήκες της ζωής σας, βιώνοντας πια τη συντροφικότητα, την κοινωνική ζωή και την περιπέτεια που τόσο έχετε ανάγκη, ώστε να μπορείτε να  είστε συμφιλιωμένοι  με  τον  εαυτό σας. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Να ξαναβρείτε το χαμένο έδαφος. Αυτό πιθανόν να  εύχεστε στον  εαυτό σας, με  ό, τι αυτό συνεπάγεται για  τον καθένα  από εσάς. Την απόλαυση στις απλές στιγμές, που τον τελευταίο χρόνο σας «απαγόρευσε» να ζείτε ο  Κρόνος. Την οικονομική  ασφάλεια,  το  πιο σημαντικό  ίσως  κεφάλαιο στη ζωή σας. Τον αισθησιασμό στην έκφραση, αφού  η  φλατ κατάσταση που  σας επιβλήθηκε να ζείτε, κρίνεται ως κάτι εντελώς ασύμβατο με  τη δική σας ερωτική ιδιοσυγκρασία. Την ελευθερία μέσα από την αυτονομία που σας ανάγκασαν οι συνθήκες να θυσιάσετε, κάνοντας συμβιβασμούς που σε άλλες εποχές θα  κρίνατε ως απαγορευτικούς. Να ανεβάσετε  και πάλι  τη  χαμένη σας λίμπιντο, στα επίπεδα εκείνα που σας έκαναν  να   νιώθετε  δυνατοί  και γεμάτοι  αυτοπεποίθηση. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να  ξαναβρείτε και  πάλι  στο δρόμο  σας τις  ευκαιρίες,  ώστε  να  μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποιες από τις  ιδέες  σας.  Να βρείτε τις διεξόδους, ώστε να αρχίσετε και πάλι να αναπνέετε τον αέρα της σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης. Κάτι να γίνει επιτέλους στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να περάσετε στη δράση. Δράση μέσα από τις μετακινήσεις, την επικοινωνία, μέσα από την ανταπόκριση των άλλων πάνω σ’ αυτά που θέλετε να πετύχετε στον οικονομικό τομέα. Παρότι γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να εκφράζετε  τις  ίδιες απαιτήσεις στον/στη σύντροφό  σας, σίγουρα θα ευχόσασταν πολλοί από εσάς τα   πράγματα να ξαναγίνουν όπως  πριν, για να ξαναμπείτε και πάλι στο ρόλο του κακομαθημένου παιδιού. Η πιο σημαντική ίσως ευχή που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας για φέτος, είναι να μπορέσετε να αυτονομηθείτε, οικονομικά και  συναισθηματικά. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να δημιουργήσετε επιτέλους την ευτυχισμένη οικογένεια. Είτε  αυτό  σημαίνει  μία   κατάσταση από   την αρχή, είτε να διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο οι συνθήκες, ώστε να  βιώσετε επιτέλους την ασφάλεια και την  αγάπη που τόσο  έχετε ανάγκη. Να βρεθείτε φέτος στο σπίτι που να καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες σας ή τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας να δρομολογηθούν με  τον καλύτερο  τρόπο. Κάποιοι από εσάς να  βιώσετε την πολυπόθητη στιγμή, αυτή της απόκτησης ενός παιδιού. Κάτι καινούργιο να συμβεί στον επαγγελματικό τομέα, εισπράττοντας και την ανάλογη οικονομική  ανταμοιβή. Παρότι οι συνθήκες είναι αντίξοες, βαθιά μέσα σας  αισθάνεστε ότι για σας, υπάρχουν αρκετά πράγματα φυλαγμένα,  που ήρθε η ώρα  να  περάσουν  στην κατοχή  σας. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η  καλύτερη ίσως ευχή που θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας θα ήταν να ξαναβρείτε το μύθο σας. Να ξαναστήσετε το  σκηνικό εκείνο, ώστε να μπορείτε να βιώνετε σαν παραμύθι τη ζωή σας. Είστε από τυχερούς, αφού οι ευχές, όχι μόνο αυτές του παρόντος, αλλά και του παρελθόντος, ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν. Μέσα στην υλοποίηση  είναι και η ικανοποίηση που θα εισπράξετε πολλοί  από  εσάς μέσα από τον τομέα των παιδιών. Μία ακόμα πολύ σημαντική ευχή θα ήταν να εισπράξετε επιτέλους την επιβεβαίωση που τόσο  έχετε ανάγκη. Επιβεβαίωση μέσα  από  τον έρωτα, τη δημιουργική δράση που αναπτύξατε τα τελευταία  χρόνια. Να αποκτήσετε την εμφάνιση που εδώ και πολύ καιρό, προσπαθείτε να κατακτήσετε. Να μπείτε σε νέες δημιουργικές δραστηριότητες, αφού μόνο μέσα από τη δημιουργία αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει την απόκτηση ενός παιδιού. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλοί από εσάς θα ευχόσασταν να μπορέσετε να ξαναβρείτε τον έλεγχο, να βρείτε επιτέλους τις σταθερές σας. Να δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες στη ζωή σας, ώστε να   μπορείτε να είστε και πάλι παραγωγικοί, να λειτουργείτε βάσει  προγράμματος μέσα στην καθημερινότητά σας. Για τους ερωτευμένους, να ρουφήξουν μέχρι και την τελευταία σταγόνα τον έρωτά τους, να ζήσουν στιγμές μοναδικές,  ακόμα  και αν η πραγματικότητα δεν τους επιτρέπει να επενδύσουν σε μία πιο μακροπρόθεσμη σχέση. Μία από  τις πιο σημαντικές ευχές που θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας είναι να θέσετε στόχους μέσα στη χρονιά που ακολουθεί, όσο το δυνατόν πιο μεγαλεπήβολους, αφού η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το Δία δεν απέχει πολύ. Ευχηθείτε, επίσης, στον εαυτό σας, φέτος να υιοθετήσει ένα πιο υγιές μοντέλο  ζωής, μέσα από  άσκηση και διατροφή. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Σύντροφο θα  ευχόσασταν να  βρείτε μέσα στο  2014, ακόμα και αν ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο της ήδη υπάρχουσας συναισθηματικής σας ζωής. Πολλοί από εσάς, σίγουρα, θα εύχεστε να βρίσκετε παραπάνω χρόνο για να μπορείτε να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό  σας, αλλά  και με τα  άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Να ξαναβρείτε πάλι τη θέση σας στον κοινωνικό περίγυρο, να πάρει περισσότερη λάμψη η ζωή σας και βέβαια μακριά από τη μιζέρια που τελευταία την βιώνετε, μέσα από την έλλειψη  χαράς και αισθητικής των γύρω σας. Να έρθουν στο δρόμο σας τα κατάλληλα εκείνα άτομα, ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε το όνειρο μιας μεγάλης συνεργασίας, μέσα από την οποία θα μπορέσετε να πετύχετε την επαγγελματική καταξίωση και την οικονομική αυτονομία. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι άραγε θα μπορούσε να ευχηθεί  ένας  Σκορπιός στον  εαυτό  του, ενώ ξέρει ότι ο δρόμος  που έχει χαράξει γι’ αυτόν ο Κρόνος  έχει  ακόμα αρκετά χιλιόμετρα; Tη δικαίωση. Αυτή θα ήταν η καλύτερη ευχή που θα  μπορούσε να δώσει στον εαυτό  του. Δικαίωση ηθική, συναισθηματική, οικονομική, επαγγελματική. Γιατί δουλέψατε, και εξακολουθείτε να δουλεύετε σκληρά τα τελευταία χρόνια, σε όλα τα επίπεδα.  Και στα πλαίσια αυτής της ανάγκης, βρίσκεται ο  ερχομός ενός μεγάλου έρωτα, με διαφορετικούς όμως τώρα όρους.  Να   μην είστε εσείς που θα τα δίνετε όλα, αφού αυτό το θέμα το διαπραγματευτήκατε καλά με τον εαυτό σας. Γι’ αυτό και πλησιάζει η ώρα να πάρετε όλα όσα δώσατε τα τελευταία επτά χρόνια. Έρωτας με πάθος, ισότιμος, όμως, για να μπορέσετε να ανακαλύψετε τη νέα σας ταυτότητα, σε  όποια κατάσταση κι  αν  βρίσκεστε, και σε όποια ηλικία. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να σπάσετε τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σ’ εσάς και το άγνωστο. Να ζήσετε νέες εμπειρίες, να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να χαράξετε καινούργια πορεία στη ζωή σας. Και, βέβαια, το μεγάλο  έρωτα, από το καλοκαίρι και μετά, αφού ο Δίας θα  βρίσκεται στον οίκο όπου  βιώνετε τις πιο κρυφές επιθυμίες σας. Ταξίδια, γνώση και φιλοσοφία είναι  τα δώρα που θα θέλατε να πάρετε, ακόμα και αν πολλοί από εσάς δεν έχετε ακόμα  αναγνωρίσει αυτές τις ανάγκες σας. Από τα πιο σημαντικά αιτήματά σας είναι να αναβαθμίσετε το επίπεδό σας, υιοθετώντας μοντέλα διαφορετικά τώρα, μέσα από ποιοτικότερες επιλογές. Και μην ξεχνάτε ότι πάντα η ζωή για σας έχει φυλαγμένες ευκαιρίες, φτάνει μόνο να έχετε δώσει το μήνυμα ότι  είστε πρόθυμοι να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.   Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι άλλο από την επαγγελματική επίτευξη θα μπορούσε να ευχηθεί ένας Αιγόκερως στον εαυτό του, αφού αυτό θα λειτουργούσε σαν το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς σε ό, τι  αφορά την επιβεβαίωσή του. Οι υγιείς συνεργασίες, όμως, λειτουργούν ως οι πιο σημαντικοί παράγοντες, προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο που έχει ανάγκη και σύμφωνα με τα δικά του αυστηρά κριτήρια. Αρμονικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια, μία πολύ σημαντική, επίσης, επιθυμία του, αφού τον τελευταίο καιρό  το κλίμα είναι πολύ τεταμένο, κάτι που θα εξακολουθήσετε να βιώνετε μέχρι τις αρχές  του καλοκαιριού. Να προκύψουν σημαντικές γνωριμίες με άτομα  ισχύος,  προκειμένου να  μπορέσει πιο γρήγορα να φτάσει στο σκοπό του. Αφού κάθε σκοπός για σας, και ειδικά όταν  πρόκειται  για  επαγγελματικό, σίγουρα αγιάζει τα  μέσα. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να βρείτε το σκοπό της ύπαρξής  σας. Η μεγαλύτερη ευχή ίσως που θα  μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας. Γιατί εάν αυτό  το πετύχετε, τότε σίγουρα θα έχετε πολλά ακόμα ανακαλύψει στη διαδρομή. Όπως τον επαγγελματικό σας δρόμο, τον άνθρωπο στου οποίου το πρόσωπο θα μπορέσετε να ανακαλύψετε το σύντροφο, το συνοδοιπόρο, την αδερφή ψυχή. Κάτι άλλο που πολλοί από εσάς, πιθανόν, να διαπραγματεύεστε τον τελευταίο καιρό, είναι το θέμα της μοναξιάς. Αφού ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε ότι δε γεννηθήκαμε για να πορευόμαστε μόνοι σε αυτήν τη ζωή.  Στόχους επίσης. Στόχους και ομοϊδεάτες, για να μπορέσετε   να εκφράσετε το συλλογικό και ανθρωπιστικό  σας  πνεύμα.   Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που σαν πρώτο, πιθανόν, να ευχόσασταν να έρθει στη ζωή σας, είναι αυτό που θα σας έδινε το κίνητρο, ώστε να μπορέσετε να πάρετε τις μεγάλες αποφάσεις. Κυρίως σε ό, τι  αφορά την προσωπική σας συναισθηματική ζωή. Να ευχηθείτε όμως, μέσα στη χρονιά που ακολουθεί, να  δείτε την αλήθεια, αυτήν του εαυτού σας, αλλά και την αλήθεια των άλλων που αδυνατούσατε μέχρι τώρα να αντικρύσετε. Να γειώσετε τις επιθυμίες σας, μέσα από τη δική σας δράση και την πρωτοβουλία, και όχι να περιμένετε να πέσει το μάνα εξ   ουρανού, και ενώ δεν είστε πρόθυμοι να βρίσκεστε στο   κατάλληλο σημείο  για να το πιάσετε. Εύκολα, μέσα στη χρονιά που ακολουθεί, σημαντικές επιθυμίες σας θα υλοποιηθούν. Με τον Ποσειδώνα πάνω στον Ήλιο σας, όλα μπορούν να γίνουν εφικτά, φτάνει μόνο το κεφάλι να βλέπει προς τα πάνω,  και τα πόδια να πατούν πολύ γερά στη γη... Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)                                               

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2017 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση