Πως επηρεάζουν οι πλανήτες το φετινό καλοκαίρι την ερωτική ζωή των ζωδίων;
Βαθμολόγησε
16
06
2014

Πως επηρεάζουν οι πλανήτες το φετινό καλοκαίρι την ερωτική ζωή των ζωδίων;

Από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Ποιες πλανητικές εξελίξεις θα έχουμε αυτό το καλοκαίρι;


Πολλά θα αλλάξουν μέσα στο φετινό καλοκαίρι, από τις αρχές του Αυγούστου και μετά. Ο Άρης αφήνει επιτέλους το παθητικό και προβληματικό (όσον αφορά τις σχέσεις) ζώδιο του Ζυγού και περνάει σαφώς σε μία πολύ καλύτερη γι’ αυτόν θέση, στο δυναμικό και σεξουαλικό ζώδιο του Σκορπιού. Και ας μην ξεχνάμε πως πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας το 1930 ο Άρης εθεωρείτο ως ο Κυβερνήτης του Σκορπιού.

Επιτέλους, σε ένα μεγάλο βαθμό, σταματούν οι έριδες μέσα στις σχέσεις και όλη αυτή η υπερπροσπάθεια να κρατήσουμε τις ισορροπίες από ανασφάλεια και μόνο και, μέσα από το φόβο της μοναξιάς, να προσπαθούμε να συντηρούμε σχέσεις που τίποτα πια δεν έχουν να μας προσφέρουν. Ο Δίας, παρότι σε μία ιδιαίτερα αγαπημένη του θέση, στον Καρκίνο, δεν κατάφερε να προσφέρει στο μάξιμουμ τις ευεργεσίες του, λόγω της επίθεσης, θα λέγαμε, που δέχθηκε από το Νοέμβριο, κυρίως από Άρη, Ουρανό και Πλούτωνα, και μέσα από όλη αυτή τη σύγκρουση του παρορμητικού σταυρού που βιώσαμε. Από τις αρχές του Αυγούστου όμως και μετά, ο Μέγας Δίας, ο πλανήτης που καθορίζει την τύχη και τις παροχές που δικαιούμαστε να δεχθούμε περνάει στο ερωτικό, δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα. Σίγουρα, θα αλλάξουν πολλά μέσα από αυτή τη θέση, αφού η διέλευσή του από τον Καρκίνο μας περιόρισε πολύ μέσα σε καταστάσεις που κυρίως αφορούν την οικογένεια και έβγαλε στην επιφάνεια «παθολογίες» που κουβαλάμε από τη στιγμή ακόμα της γέννησής μας. Και βέβαια τη μιζέρια που ειδικά εμείς οι Έλληνες την έχουμε καταγεγραμμένη στο DNA μας...

Ο έρωτας ανοίγει διάπλατα την πόρτα, από τον Αύγουστο και μετά, ευνοώντας περισσότερο τους Λέοντες, τους Κριούς και τους Τοξότες, όπως επίσης και τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι Ζυγοί και Υδροχόοι, έχουν να περιμένουν κάποια δώρα από το Δία. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως και τα υπόλοιπα ζώδια δεν έχουν να επωφεληθούν από αυτήν την τόσο σημαντική αλλαγή της θέσης του Δία. Ο Αύγουστος ειδικά, ίσως και να κριθεί ως ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς, αφού η στιγμή της συνάντησης Αφροδίτης και Δία, θα σηματοδοτήσει για πολλούς, πολύ σημαντικές ερωτικά στιγμές.

 

Διαβάστε επίσης:
 
 

Τι περιμένει αναλυτικά τα ζώδια στα ερωτικά τους αυτό το καλοκαίρι;ΚΡΙΟΣ


Από τους τυχερούς, θα λέγαμε, μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι. Ο Δίας σας καλεί να πείτε «ναι» στον έρωτα και ακόμα και αν μέσα σας δεν περιμένετε κάτι να συμβεί, τα γεγονότα, από τον Αύγουστο και μετά, θα σας βάλουν σε μία διαφορετική εντελώς τροχιά, κυρίως όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Αφεθείτε στο να ζήσετε όλα όσα έχετε στερηθεί τα τελευταία χρόνια, φτάνει μόνο να είστε ανοιχτοί στο να αδράξετε τις ευκαιρίες. Γιατί για πολλούς από εσάς, εξακολουθεί να σας διακατέχει η άρνηση και η αντίδραση, χωρίς βέβαια αυτό να το καταλαβαίνετε κι εσείς οι ίδιοι. Περνάτε στην επόμενη φάση. Κάποιος ή κάποια σας παίρνει από το χέρι, για να εξερευνήσετε άγνωστα μονοπάτια της ζωής. Και μην ξεχνάτε πως ο Ουρανός, που εδώ και κάποια χρόνια διελαύνει και θα διελαύνει από το ζώδιό σας, σας προκαλεί να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

ΤΑΥΡΟΣ


Σημασία δεν έχει τι θέλετε αλλά τι έχετε ανάγκη. Και ίσως αυτή η δυσκολία στο να το αναγνωρίσετε να σας φέρει σε σύγκρουση το φετινό καλοκαίρι. Σύγκρουση ανάμεσα στο «θέλω» και στο «αισθάνομαι». Ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Μέσα από το κοινωνικό επίπεδο, πιθανόν κάποιο πρόσωπο να παίξει φέτος καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Ή μπορεί να προέρχεται από τον χώρο των συνεργασιών. Ο θαυμασμός προς το πρόσωπό του είναι πιθανόν το ισχυρό κίνητρο, ώστε να βιώσετε έντονα συναισθήματα. Παρότι τα πράγματα για σας στον ερωτικό τομέα δεν θα είναι τόσο εύκολα, με την έννοια ότι δεν θα σας δοθούν στο πιάτο, το σημαντικό όμως είναι πως θα βγείτε από το τέλμα και ότι επιτέλους, αρχίζουν να κινούνται τα νήματα. Όσον αφορά την κατεύθυνση, αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς και μόνο, και από το κατά πόσο είστε έτοιμοι να μπείτε σε άλλο παράλληλο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τους ευνοημένους θα λέγαμε, μόνο που στη δική σας περίπτωση ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Θα πρέπει, δηλαδή, να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, και ίσως και να χρειαστεί να καταβάλλετε κάποιες προσπάθειες, προκειμένου να έρθετε κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας. Το σημαντικό όμως είναι πως είστε έτοιμοι γι’ αυτό, και καθόλου δεν σας χαλάει, εάν θα πρέπει να κάνετε έστω και το λίγο περισσότερο από αυτό που συνηθίζατε κατά το παρελθόν. Σηκώστε πιο ψηλά τις κεραίες σας, ώστε να είστε περισσότερο παρατηρητικοί μέσα στο καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται σε κάποια μετακίνηση ή στον τόπο όπου θα κάνετε διακοπές, να βρεθείτε μπροστά στον/στην ερωτικό σύντροφο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, τουλάχιστον για τον προσεχή χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ούτως ή άλλως, εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, είστε ενεργοποιημένοι και σε ετοιμότητα για να μπείτε σε σχέση. Για τους περισσότερους από εσάς τους Καρκίνους, από το καλοκαίρι και για ένα χρόνο μετά, θα φέρει ο Δίας τα δώρα του, και περισσότερο αυτά που σχετίζονται με τον έρωτα. Για εσάς βέβαια που βρίσκεστε σε σχέση γάμου ή είστε έτοιμοι να γίνετε γονείς, σας επιφυλάσσει το δώρο της μητρότητας ή της πατρότητας. Εξακολουθείτε να θεωρείστε από τους ευνοημένους της εποχής, και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι, όπου ο Άρης θα σας ευνοήσει με τον καλύτερο τρόπο σε ερωτικο-σεξουαλικό επίπεδο. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν έντονες εμπειρίες, μέσα όμως από το αίσθημα της απελευθέρωσης, και όχι μέσα από την ανάγκη του να προσκολληθείτε σε ένα πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού θεωρείστε εσείς οι Λέοντες, αφού ο Δίας, από τις αρχές του Αυγούστου, έρχεται να διαγράψει πορεία ενός έτους πάνω από τον Ήλιο σας. Ειδικά για τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, ο Αύγουστος θεωρείται ως ένας μήνας πολύ ιδιαίτερος και σημαντικός, αφού το Δίδυμο Δία-Αφροδίτης σας επιφυλάσσει πολλές ερωτικές εκπλήξεις. Άκρως ερωτικός μήνας, παρ’ όλες τις δυσκολίες που θα εξακολουθεί να δημιουργεί ο Κρόνος, ειδικά για τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου. Καρμικές συναντήσεις με άτομα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και με πρόσωπα που μόλις τώρα κάνουν την εμφάνισή τους για να σας βάλουν σ’ έναν άλλο παράλληλο όπου εκεί ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η διψασμένη σας συναισθηματικά ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και το μέγα αίτημα ζωής για σας, αυτό της επιβεβαίωσης, μπαίνει στη διαδικασία της υλοποίησης. Αδράξτε τις ευκαιρίες και αφεθείτε να ζήσετε αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι οι περισσότεροι από εσάς να μπείτε στο στίβο του έρωτα και να αναμετρηθείτε με τα συναισθήματά σας, που τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες δεν σας επέτρεψαν στο να τα εκφράσετε. Περισσότερο σας απορρόφησε το πρακτικό κομμάτι της ζωής, και τώρα έχετε ανάγκη από χαρά, και κυρίως ξεγνοιασιά. Απαλλαγμένοι από την πανοπλία των κοινωνικών «πρέπει», μπορείτε πια να αφεθείτε να ζήσετε καταστάσεις, ακόμα και αν αυτές σας παρασύρουν μακριά από γνώριμα μονοπάτια, όσον αφορά τον τρόπο που βιώνατε μέχρι τώρα τις σχέσεις σας. Μέσα στο καλοκαίρι, και ειδικότερα από τα μέσα του Αυγούστου και μετά, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες προκλήσεις, όπου θα κληθείτε να βιώσετε κάποιες καταστάσεις, είτε παρασκηνιακές, είτε εσκεμμένα να θελήσετε να τις κρατήσετε μακριά, ακόμα και από άτομα της απολύτου μέχρι τώρα εμπιστοσύνης σας.

ΖΥΓΟΣ


Οι ερωτικές ευκαιρίες για σας έρχονται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, και ίσως να προβληματιστείτε αρκετά, και όσον αφορά το να θελήσετε να προχωρήσετε σε κάποια σχέση, που ειδικά στην αρχή μοιάζει στα μάτια σας ασύμβατη με τα θέλω και τα πιστεύω σας απέναντι στον έρωτα. Ίσως όμως αυτό να λειτουργήσει και σαν η μεγάλη πρόκληση για σας, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να βγείτε από αυτά τα κλισέ που για χρόνια δεν σας επιτρέπουν να βιώσετε πιο ελεύθερα και χωρίς προκαταλήψεις κάποιες εμπειρίες. Μάλλον εκπαιδευτικά θα λειτουργήσει αυτό το καλοκαίρι για σας. Πολλά ανακαλύπτετε για τον εαυτό σας, το θέμα όμως είναι να μπορέσετε να πάρετε την απαραίτητη απόσταση, προκειμένου να κρίνετε πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Πολλοί από εσάς βιώνουν αυτό το καλοκαίρι, αναθεωρώντας πολλά από αυτά που μέχρι τώρα καθόριζαν τον τρόπο έκφρασής σας απέναντι στον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η όαση στην έρημο της ερωτικής και συναισθηματικής σας μοναξιάς, αρχίζει σιγά-σιγά να φαίνεται στο βάθος του ορίζοντα. Μέσα από τη βαθιά διαίσθησή σας, αν μη τι άλλο, αισθάνεστε ότι κάποιες αλλαγές έρχονται για να σας υπενθυμίσουν και πάλι, ότι ειδικά για σας τους τολμηρούς και άκρως ερωτικούς Σκορπιούς, ο έρωτας πάντα θα βρίσκει τρόπο να εισβάλλει στη ζωή σας, και ειδικότερα μετά από μεγάλο κενό απουσίας, όπως αυτό του τελευταίου ενάμιση χρόνου για παράδειγμα. Από τον Αύγουστο και μετά, αρχίζει επιτέλους να ανοίγει η πόρτα της κοινωνικής σας ζωής, και μέσα από αυτόν τον τομέα, έρχεστε αντιμέτωποι με προκλήσεις, που ναι μεν θα αλλάξουν τη ροή της ζωή σας, αλλά αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι ότι δεν κάνετε πια εκπτώσεις και δεν συμβιβάζεστε με το μέτριο, και κυρίως δεν προτίθεστε, σε καμία περίπτωση, να είστε εσείς αυτοί που θα τα δώσετε όλα στη σχέση. Αυτό που περιμένετε και έχετε ανάγκη είναι, όχι τον/τη σύντροφο που θα σας συγκλονίσει, αλλά το αντίθετο ακριβώς. Εσείς να συγκλονίσετε, εσείς να εισπράξετε τα περισσότερα, αφού πάνω σ’ αυτό κυρίως το κομμάτι του εαυτού σας θα σας εκπαιδεύσει ο Κρόνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από αυτό το υπέροχο τρίγωνο που θα κάνει ο Δίας και η Αφροδίτη με τον Ήλιο σας, έχετε πολλά να περιμένετε, κυρίως στα μέσα του καλοκαιριού, να ξέρετε όμως ότι η εύνοιά σας θα κρατήσει μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι. Κάποιο πρόσωπο βάζει σε μία νέα τροχιά τη ζωή σας, μέσα από έναν ωραίο και διαφορετικό όμως τρόπο επικοινωνίας. Δεν αποκλείεται η γνωριμία να προέλθει μέσα από κάποιο ταξίδι, και κάτω από συνθήκες πραγματικά ιδιαίτερες. Αυτό όμως που καλείστε να γνωρίζετε είναι ότι οι πλανήτες σας καλούν να μπείτε στη σχέση με ευθύνη, και το πιο σημαντικό ακόμα, με την πρόθεση όχι μόνο να πάρετε αλλά και να δώσετε. Ο Δίας σας κλείνει το μάτι και σας χαμογελάει και σας φέρνει έτοιμη στο πιάτο μεγάλη δόση χαράς και ικανοποίησης. Προσοχή όμως, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε, και να πάρετε κάποια πράγματα ως δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το παιχνίδι για σας φέτος, κυρίως μέσα στο καλοκαίρι, θα παιχτεί περισσότερο σε ερωτικο-σεξουαλικό επίπεδο, παρά σε ερωτικο-συναισθηματικό. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που μάλλον και εσείς οι ίδιοι θα θέλατε έτσι να λειτουργήσει, αφού δεν είστε έτοιμοι, σε αυτή τη φάση εξέλιξης που βρίσκεστε, να αναλάβετε ευθύνες πάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Άλλες είναι οι προτεραιότητές σας, και σ’ αυτό συνήθως σπάνια πέφτετε έξω. Το να μπορείτε, δηλαδή, να κάνετε αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας. Το σίγουρο όμως είναι πως αυτό το καλοκαίρι δεν θα πλήξετε. Η εκτόνωση μέσα από το ερωτικο-σεξουαλικό παιχνίδι είναι αρκετή για σας, αφού εισπράττετε την επιβεβαίωση αφενός, και αφετέρου μπαίνετε στη διαδικασία να ψάξετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να ζήσετε, και πάνω σε ποιο μοντέλο συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας και η Αφροδίτη αυτόν τον Αύγουστο βρίσκονται ακριβώς απέναντί σας και σας προκαλούν να ανοίξετε επιτέλους την πόρτα που λέγεται «Οι άλλοι» και να βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας. Πολλοί από εσάς, είναι πιθανό να βιώσετε κομμάτια του εαυτού σας, άγνωστα μέχρι τώρα ακόμα και για σας τους ίδιους. Η ανάγκη σας να ενταχθείτε και πάλι σε αυτό που λέγεται ζωή είναι τόσο έντονη, που μπορεί σε κάποιες φάσεις να πέσετε σε υπερβολές, και να πειραματιστείτε με πρόσωπα και καταστάσεις, μπορεί και ασύμβατα με τις πεποιθήσεις και το μοντέλο της φιλοσοφικής σας αντίληψης. Ο Δίας φέτος σας καλεί να σπάσετε τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ώστε να μπορέσετε να ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε και να πάρετε το καλύτερο και το περισσότερο που μπορείτε.

ΙΧΘΥΣ

Οι ήπιες θάλασσες, πάνω στις οποίες κάνετε το ταξίδι σας, τον τελευταίο κυρίως χρόνο, μάλλον δεν θα υπάρχουν πια στο χάρτη της ζωή σας, και ειδικότερα από τον Αύγουστο και μετά. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που το θέλατε πια, αφού μόνο μέσα από δύσκολους καιρούς θα μπορέσετε να αναμετρηθείτε με τα συναισθήματά σας, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να φτάσετε στο πολυπόθητο λιμάνι. Κάτι έρχεται ή μπορεί ήδη να ήρθε στο δρόμο σας, κάτι που να σας έκανε να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά κάποια πράγματα, και ιδιαίτερα αυτό του να αναλάβετε την ευθύνη της σχέσης και να προχωρήσετε χωρίς να μπαίνετε σε λεπτομέρειες. Το πάθος δεν είναι αυτό που θα λειτουργήσει ως κίνητρο για να κάνετε την επιλογή σας. Αλλά κυρίως η ανάγκη σας να είστε με έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσετε να συμπορευτείτε και να βιώσετε αυτό που λέγεται συντροφικότητα.
 

Διαβάστε επίσης:
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-06-2014 14:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms