Τα ερωτικά μυστικά του γοητευτικού και συναρπαστικού Δίδυμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
19
05
2024

Τα ερωτικά μυστικά του γοητευτικού και συναρπαστικού Δίδυμου.

E-zwdia

Οι Δίδυμοι έχουν γεννηθεί για το φλερτ, τη χαρά και τη διασκέδαση. Τους αρέσει η κίνηση και η συζήτηση με το σύντροφό τους και το μυαλό τους εργάζεται..υπερωρίες. Είναι τόσο γοητευτικοί, ώστε τους αρέσει να φλερτάρουν και να παίζουν, ακόμα κι αν είναι σε σταθερή σχέση.

 

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Δίδυμου στον έρωτα;

 

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα αναζητούν παράλληλη σχέση, απλά τους αρέσει να χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να κάνουν πιο διασκεδαστική τη ζωή τους. Αν είστε καθ’ οιονδήποτε τρόπο ζηλιάρηδες, τότε θα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπίσετε ένα Δίδυμο, επειδή το φλερτ είναι όλη του η ζωή. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό.

Οι Δίδυμοι είναι πάντα σε κίνηση και η φλυαρία τους συνδυάζεται με ένα έξυπνο μυαλό, που πάντα ταξιδεύει από το ένα πράγμα στο άλλο. Έτσι τους αρέσει να είναι και η ερωτική τους ζωή. Δεν είναι απαραίτητα άπιστοι αλλά θα φλερτάρουν, και αν θέλετε την αμέριστη προσοχή τους, μπορεί να μην είναι σε θέση να σας δώσουν ό, τι θέλετε. Αγαπούν τη διανοητική διέγερση που προέρχεται από το φλερτ και τη σεξουαλική αποπλάνηση. Από την άλλη πλευρά, αν σας αρέσει ο ενθουσιασμός και το απροσδόκητο, τότε έχετε βρει το ταίρι των ονείρων σας.

Και ενώ μερικές φορές μπορεί να αναρωτιέστε πόσο ειλικρινή είναι τα λόγια τους, οι φιλοφρονήσεις που παίρνετε από ένα Δίδυμο είναι τόσο ωραίες, που ακόμα κι αν τα μισά από αυτά που λένε είναι αλήθεια, θα κολλήσετε μαζί τους περισσότερο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για τους Διδύμους και ποτέ δεν θα υπάρξει γι’ αυτούς αρκετός χρόνος για να κάνουν όλα τα πράγματα που θέλουν να κάνουν. Το μυαλό τους είναι πάντα εν κινήσει και πηγαίνουν συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο, τόσο πολύ που μπορεί μερικές φορές να σας είναι δύσκολο να τραβήξετε την προσοχή τους. Αν κάνετε σχέδια με έναν Δίδυμο, περιμένετε να αλλάξουν και πολλές φορές την τελευταία στιγμή. Οι λέξεις που είναι πιο πιθανό να ακούσετε από τον/τη Δίδυμό σας είναι:  «Έχω μια καλύτερη και πιο συναρπαστική ιδέα».

Οι Δίδυμοι είναι περίεργοι και πολυάσχολοι, οπότε μη θυμώσετε αν κάθονται στον υπολογιστή με τις ώρες, διαβάζουν ή μιλάνε στο τηλέφωνο. Δεν κουράζονται εύκολα και έχουν μια παιδική περιέργεια και θαυμασμό για τη ζωή που τους κρατάει νέους, ακόμα και σε μεγάλη ηλικία. Με τη γοητεία τους και την τέχνη που έχουν στο φλερτ , οι περισσότεροι Δίδυμοι δεν είναι ποτέ μεγάλοι για να ερωτευτούν, αντίθετα, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνονται καλύτεροι και πιο έμπειροι. Μη δοκιμάσετε να τους αλλάξετε, θα υπάρξει σύντομα ο/η αντικαταστάτης σας. Φροντίστε να είστε χαρούμενοι και μην πιστεύετε πολύ στα λόγια τους, οι πιθανότητες να αλλάξουν απόφαση είναι μεγάλες. Και θυμηθείτε, οι Δίδυμοι χρειάζονται ένα σύντροφο που θα τους αποδεχτεί γι’ αυτό που είναι, χωρίς να προσπαθεί να τους αλλάξει.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Οι πιο πιθανοί υποψήφιοι σύντροφοι για τους Διδύμους είναι τα άλλα ζώδια του Αέρα, ο Ζυγός και ο Υδροχόος, τα οποία είναι εξίσου πνευματικά και εγκεφαλικά. Ο Ζυγός αναζητά μακροχρόνιες σχέσεις, έτσι στην αρχή της γνωριμίας μπορεί να ενοχληθεί από την προφανή εκκεντρικότητα των Διδύμων, καθώς δεν μπορούν να του δώσουν τη δέσμευση που χρειάζεται. Μόλις όμως ψάξει κάτω από την επιφάνεια, θα δει ότι θέλουν αυτό που θέλει κι αυτός, οπότε καλό είναι να μη βασίζεται στις πρώτες εντυπώσεις.

Ο Υδροχόος είναι ένας πολύ καλός σύντροφος για τους Διδύμους, διότι πραγματικά καταλαβαίνει τις ανάγκες τους, έτσι αντί να ζηλεύει με το φλερτ τους, απλά το αγνοεί. Ο Υδροχόος είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος και δεν κολλάει στις σχέσεις του, έτσι οι Δίδυμοι νιώθουν ελεύθεροι και αυτόνομοι.

Οι Δίδυμοι μοιράζονται την αγάπη για τον κίνδυνο και την περιπέτεια με το αντίθετο ζώδιο από αυτούς, τον Τοξότη. Όντας απέναντι ο ένας στον άλλον, έλκονται μεταξύ τους, μοιράζονται την αγάπη για τα ταξίδια, την ελευθερία και την περιπλάνηση. Είναι μια συναρπαστική σχέση που διεγείρει ο ένας τον άλλον, καθώς κανείς τους δεν θέλει να επιβληθεί, ούτε και να δαμάσει τον άλλον. Η ζωή δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Γεύονται μαζί μια ζωή γεμάτη περιπέτεια αλλά και διαμάχες, που όμως τους δίνουν το κίνητρο για μια συνεχή ανακάλυψη.

Επίσης πολλές φορές υπάρχει ερωτική συμβατότητα μεταξύ γειτονικών ζωδίων, δηλαδή οι Δίδυμοι μπορεί να αισθανθούν ακαταμάχητη έλξη για έναν Ταύρο ή  Καρκίνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι και Κριός: Υπάρχει μεταξύ τους έντονη ερωτική χημεία και συζήτηση που οδηγεί σε μια πολύ ερωτική σχέση. Αν αυτό το ζευγάρι μπορέσει και αποφύγει τις ασήμαντες διαμάχες, ποτέ δεν θα κουράσουν ο ένας τον άλλον.

Δίδυμοι και Ταύρος: Η πρώτη συνάντηση μπορεί να μην αποκαλύψει τίποτα κοινό μεταξύ τους, αλλά με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να βρουν κάτι το ιδιαίτερο ο ένας στον άλλον. Αξίζει να επενδύσετε σε αυτή τη σχέση.

Δίδυμοι και Δίδυμοι: Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει καμία βαρετή στιγμή σε αυτό το ζευγάρι. Θα αιχμαλωτίσουν και θα γοητεύσουν ο ένας τον άλλο, αφού εδώ πρόκειται για μια μεγάλη συνάντηση μυαλών!

Δίδυμοι και Καρκίνος: Ο τρόπος επικοινωνίας των Διδύμων μπορεί να είναι πολύ γρήγορος και απότομος για τον ευαίσθητο Καρκίνο, αλλά ο καθένας έχει πολλά να διδάξει στον άλλον. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, χρειάζονται υποχωρήσεις κι από τις δυο πλευρές.

Δίδυμοι και Λέων: Αν και είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, θα ερωτευτούν εύκολα ο ένας τον άλλον. Οι συγκρούσεις ξεκινάνε από την κτητικότητα του Λέοντα, σαν ανταπόδοση στο φλερτ του Διδύμου. Οι ανασφάλειες μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες για τη σχέση, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο.

Δίδυμοι και Παρθένος: Καθώς ο Ερμής κυβερνά αυτά τα δύο ζώδια, έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, αλλά όμως μια πολύ διαφορετική προσέγγιση στη ζωή. Μπορεί να ενοχλούν ο ένας τον άλλο, καθώς ο ένας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του άλλου.

Δίδυμοι και Ζυγός: Υπάρχει εδώ ένας μεγάλος έρωτας, με τους Διδύμους να θεωρούν τον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του ο Ζυγός, ήρεμο και γοητευτικό. Αυτή θα είναι μια συναρπαστική σχέση που θα φέρει πολλή ευχαρίστηση και στους δύο.

Δίδυμοι και Σκορπιός: Είναι δύσκολο να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον αλλά μόλις ερωτευτούν, δύσκολα θα χωρίσουν. Η έντονη συναισθηματική οικειότητα του Σκορπιού έχει ως αποτέλεσμα πολλούς διαπληκτισμούς, με χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Δίδυμοι και Τοξότης: Τα ετερώνυμα έλκονται και αυτό το ζευγάρι θα είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί. Μια σχέση μεταξύ αυτών των δύο θα προχωρήσει γρήγορα και ποτέ δεν θα γίνει βαρετή ή καταπιεστική.

Δίδυμοι και Αιγόκερως: Και οι δυο έλκονται μεταξύ τους αλλά θα είναι δύσκολο να συμβιβάσουν τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στη ζωή. Αξίζει όμως τον κόπο να δοκιμάσουν.

Δίδυμοι και Υδροχόος: Και τα δυο αυτά ζώδια είναι τόσο συμπληρωματικά μεταξύ τους και ωφελούν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα να κατορθώνουν να συμβιβάσουν τις διαφορές τους. Ο καθένας έχει πολλά να προσφέρει στον άλλον.

Δίδυμοι και Ιχθύς: Δεν είναι απίθανη η συμβατότητα αλλά θα χρειαστεί προσπάθεια και από τις δυο πλευρές. Αυτή μπορεί να γίνει μια δυνατή φιλία, αλλά όχι και βαθιά ερωτική σχέση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms