Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος 2020

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Υδροχόος 2020 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Υδροχόε, μάθε πως θα είναι το 2020 στα αισθηματικά σου:

Παίρνετε τις απαντήσεις που ζητάτε

Ως σταθερό ζώδιο που είστε θέλετε τάξη και δομή στη ζωή σας αλλά αυτή τη χρονιά θα βρεθείτε στο χάος. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του έτους, η σπάνια σύνοδος Δία-Κρόνου-Πλούτωνα ενεργοποιεί τον πνευματικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, έτσι είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε ασάφειες και ομιχλώδεις καταστάσεις, αλλά και να έρθετε σε επαφή με τη δική σας πνευματικότητα. Ίσως τώρα και να σας έλξει το άγνωστο, το κρυμμένο, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τη δική σας ανασφάλεια και τις πληγές του παρελθόντος. Μην εκπλαγείτε εάν αγωνίζεστε να αποσαφηνίσετε τα λόγια κάποιου/ας, ίσως ακόμα το βάλετε στα πόδια αν βλέπετε ότι δεν πρεσβεύετε το ίδιο σύστημα αξιών. Προσέξτε το χτύπημα στην εμπιστοσύνη και την αυτοεκτίμησή σας, καθώς τώρα ίσως νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο.

Ίσως κάποιος/α τον οποίο λατρεύετε και θεωρούσατε δεδομένο επαναστατήσει κρυφά και μπορεί στην αρχή να μην το αντιληφθείτε. Μιλήστε ειλικρινά αν νιώθετε αναστατωμένοι και πληγωμένοι. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τη ροή των γεγονότων και τις αντιδράσεις των άλλων, αλλά μπορείτε να ελέγξετε τη δική σας συναισθηματική αντίδραση σε αυτό το γεγονός. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι αγωνίζεστε μάταια και πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν μπορείτε πάντα να παρεμβαίνετε στη βούληση του σύμπαντος. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το έτος θα σας φέρει τις απαντήσεις που ζητάτε αλλά και έντονη διορατικότητα να αντιληφθείτε ό, τι είναι ανείπωτο και κρυμμένο. Η μοναξιά και η εσωτερική ενδοσκόπηση, η θάλασσα, η τέχνη και η προσευχή σας βοηθούν στην πνευματική σας εξερεύνηση.

Μια παλιά αγάπη σας βάζει σε σκέψεις

Από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στον πέμπτο οίκο σας, τον τομέα που συνδέεται με τον έρωτα, την ευχαρίστηση, το σεξ και το ρομαντισμό. Αυτός είναι ο τομέας στη ζωή σας όπου ανοίγετε την καρδιά σας και ερωτεύεστε. Το κλασικό σενάριο είναι ότι όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, ένας/μία πρώην επανέρχεται στη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο των Διδύμων, ένα διπλό ζώδιο, μπορεί να είναι και δύο τα άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν την καρδιά σας. Μια άλλη δυνατότητα είναι ότι ενώ βρίσκεστε σε σχέση, ξαφνικά, κάποιος/α από το παρελθόν σας επιστρέφει και θέλει μια δεύτερη ευκαιρία. Θα είστε εξαιρετικά συγκεχυμένοι σχετικά με την επιλογή που πρέπει να κάνετε. Αφήστε το χρόνο να κυλίσει και μην πάρετε οριστικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη.

Ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας

Βλέπετε τον έρωτα και τη ζωή με σοβαρότητα και ωριμότητα, αναλαμβάνετε τις προσωπικές σας ευθύνες στη σχέση σας καθώς από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο. Ο Κρόνος θα εισέλθει κανονικά στο ζώδιό σας από τις 17 Δεκεμβρίου, αλλά το 2020 θα πάρετε μια γεύση από αυτά που έρχονται από την άποψη των καρμικών μαθημάτων της ζωής και της αγάπης. Φαίνεστε σοβαροί στους άλλους, δεν βιάζεστε και είστε επιλεκτικοί. Ίσως έχετε μια εξαιρετικά σημαντική ερωτική συνάντηση, αλλά μην εκπλαγείτε αν νιώσετε πάθος με κάποιον/α που δεν σας άρεσε αρχικά. Το σίγουρο είναι ότι αναζητάτε σταθερότητα στην αγάπη αλλά χωρίς περιορισμό, ψάχνετε μια σχέση που δεν σας κάνει να απολογείστε συνέχεια γιατί επιθυμείτε προσωπικό χρόνο, αυτονομία και ελευθερία, κάποιον/α ο οποίος βλέπει την ποιότητα σε εσάς και τα χαρίσματά σας. Και μαντέψτε … θα την έχετε. Αγαπητέ Υδροχόε με ποιο πρόσωπο θα καταλήξεις το 2020 στα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms