Quantcast
Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Οκτωβρίου 2019.
Βαθμολόγησε
25
09
2019

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Οκτωβρίου 2019.

E-zwdia

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Οκτωβρίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Οκτωβρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας ΕΔΩ!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Οκτωβρίου 2019

 

ΚΡΙΟΣ

Αναζητάτε να είστε περισσότερο χρόνο μαζί με το σύντροφό σας, έχετε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση χάρη στον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Προσέξτε όμως καθώς με τη νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας ίσως νιώθετε ενοχλημένοι από κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να φέρεστε ανταγωνιστικά, πράγμα το οποίο θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Ελέγξτε τη νευρικότητά σας και τον εγωισμό σας. Μπορεί να είστε χώρια λόγω των περιστάσεων, καθώς ο ένας ή και οι δυο σας μπορεί να ταξιδεύετε ή να εργάζεστε μέχρι αργά το βράδυ. Δεν χρειάζεται να έχετε άγχος για την πορεία της σχέσης σας, σκεπτόμενοι που πάνε τα πράγματα, καθώς θα είστε ανυπόμονοι και δεν θα μπορείτε να περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνετε πιο ανοιχτόκαρδοι, εκδηλώστε εμπιστοσύνη και απογυμνώστε την ψυχή σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ευνοούν με ένα νέο ξεκίνημα την ερωτική σας ζωή μέσω κάποιας συνάντησης, ανταμείβεται η υπομονή σας. Δεν θα πρέπει όμως να εγκαταλείψετε τον εαυτό σας στο όνομα της ασφάλειας και της αγάπης. Είστε σε σχέση; Τώρα σκέφτεστε τις δυσκολίες από το παρελθόν σας οι οποίες ενδεχομένως θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά, αντανακλώντας ότι πρέπει να σκεφτείτε τι να κάνετε για την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σας. Αναρωτηθείτε αν σας αντιπροσωπεύει ο σύντροφός σας, είστε σε μια υγιή σχέση ή μια νοσηρή συναισθηματικά κατάσταση;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς κάνει πολύ ερωτικούς αλλά και κοινωνικούς. Η χαρά επιστρέφει και πάλι στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό επωφεληθείτε από αυτή τη θετική πλανητική επιρροή για να φέρετε και πάλι πίσω στη σχέση σας το φλερτ και την χαρά, γίνετε πιο τολμηροί αφήνοντας πίσω το δράμα. Όμως προσοχή: Ίσως υπάρξουν κάποιες στιγμές που εκδηλώνονται σημάδια χάους ή αστάθειας στη σχέση σας, ειδικά εάν αντιδράτε απερίσκεπτα. Οι επαναστατικές τάσεις σας θα μπορούσαν να φουντώσουν τώρα και μπορεί να μη σκέφτεστε και τόσο σοβαρά τη δέσμευση. Από την μια θέλετε τον αγαπημένο σας αλλά από την άλλη την ελευθερία σας. Αποφασίστε επιτέλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερωτισμός σας επανέρχεται στο προσκήνιο, είστε πολύ σεξουαλικοί και μυστηριώδεις χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μετά από ένα διάστημα ανάπαυσης και κλεισίματος στον εαυτό σας, νιώθετε έντονη τη σεξουαλική σας ενέργεια. Αν νιώθατε υποτονικά, πιστέψτε στην εσωτερική δύναμή σας, μπείτε και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι. Αν νιώθατε συναισθηματικά εξαντλημένοι αλλά και περισσότερο ευσυγκίνητοι, ή δεν λαμβάνατε την υποστήριξη του προσώπου που επιθυμούσατε, ξεφύγετε από όλα αυτά ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Λάβετε υπόψη σας ότι οι εξαρτώμενες τάσεις σας είναι πηγή άγχους. Έχετε ήδη θυσιάσει πάρα πολλά από τον εαυτό σας για να ικανοποιήσετε τους άλλους, ίσως με δικό σας κόστος.

ΛΕΩΝ

Η οικογένειά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συμπεριφορά προς τον αγαπημένο σας καθώς και το άγχος που θα έχετε υπό την επιρροή της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Μην επηρεάζεστε και αποφασίστε μόνοι σας, σκεφτόμενοι τις δικές σας ανάγκες. Μπορεί να έχετε κάποιο θυμό που σας έχει μείνει με έναν ή και τους δύο γονείς σας, οι οποίοι ίσως να μην ανταποκρίθηκαν στις συναισθηματικές ανάγκες σας. Δοκιμάστε να έρθετε σε επαφή με τα πραγματικά σας συναισθήματα και μην φέρεστε εγωιστικά και επιθετικά στο αντίθετο φύλο. Κάποιο άτομο από το παρελθόν σας θα μπορούσε να αποσπάσει τη σκέψη σας ή ένας παλιός φίλος ή γνωστός θα μπορούσε ξαφνικά να φανεί ελκυστικός στα μάτια σας και ξεκινά ένα κρυφό ερωτικό πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέφτεστε την πορεία της σχέσης σας, δεν συμβιβάζεστε με ημίμετρα, τα θέλετε όλα ή τίποτα! Υπό την επιρροή της πανσελήνου στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, ίσως σκέφτεστε τη δέσμευση και σε ορισμένες περιπτώσεις, αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε, θα μπορούσε να υπάρξει ακόμα και χωρισμός! Δεν θα ανέχεστε τώρα πολλά πράγματα. Αν αισθάνεστε ότι μπορείτε να συμβιώσετε μαζί με το σύντροφό σας, ίσως επιδιώξετε να κάνετε επίσημη τη σχέση σας. Μια εγκυμοσύνη ή συμβίωση είναι επίσης δυνατόν να συμβούν αυτό το μήνα σε κάποιους από σας. Επίσης σκεφτείτε τα κοινά οικονομικά ή περιουσιακά στοιχεία που έχετε με το σύντροφό σας. Αλλά προτού ανοίξετε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έναν έλεγχο ή απλά να συζητήσετε αυτά τα θέματα ανοιχτά.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως αμφιταλαντεύεστε στη σχέση σας, ειδικά αν είχατε ανακαλύψει κάποιο παράπτωμα του συντρόφου σας; Ή μήπως αισθάνεστε ότι έχετε βαρεθεί και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε καν; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας για το σύντροφό σας, είναι το αίτημα της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δεν θα υπάρχει καμία μεσοβέζικη λύση τώρα! Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι λίγο δύσκολος, καθώς θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί αλλά και εξεγερμένοι, ίσως κάποιοι από εσάς και συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι. Μπορεί τη μια να είστε ζέστη και την άλλη κρύο. Το κλειδί για την ισορροπία στη σχέση σας δεν είναι να ενεργείτε με έντονη συναισθηματική αντίδραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν οι τελευταίοι μήνες έχουν δοκιμάσει τις αντοχές σας στην αγάπη, να ξέρετε ότι έχετε γίνει πιο δυνατοί. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι καιρός να επιφέρετε την ισορροπία στον εαυτό σας, κάνοντας κάποια εσωτερική ενδοσκόπηση, ζητώντας ακόμα και συμβουλές, προκειμένου να καταλάβετε πού βρίσκεστε και τι θέλετε. Μπορεί να προσπαθείτε να φέρετε πίσω μια χαμένη αγάπη σας ή ακόμη να βγείτε και πάλι στο κυνήγι των σχέσεων. Το σύμπαν σάς βοηθά να αισθανθείτε πολύ πιο ξαλαφρωμένοι συναισθηματικά και παρά τα μικρά εμπόδια που θα υπάρχουν, θα αρχίσετε να βλέπετε πράσινο φως. Εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να προσθέσετε λίγο αλατοπίπερο στην ερωτική ζωή σας, απομακρυνθείτε από τα ίδια και τα ίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από μερικά σκαμπανεβάσματα έρχεται η ευτυχία! Με τη νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας θα χρειαστεί να κάνετε κάποια σοβαρή επαναξιολόγηση στις επιλογές σας. Αλλά έχετε σύμμαχό σας και την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας που σάς βοηθά να είστε πολύ πιο ανοικτοί και δεκτικοί, με περισσότερο ρομαντισμό και πάθος. Νιώθετε δυναμικοί, σέξι, με αυτοπεποίθηση και ελκυστικοί. Αυτός ο μήνας είναι για τρελό ξεφάντωμα και διασκέδαση! Τώρα τα βαθύτερα συναισθήματά σας βγαίνουν στην επιφάνεια. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια κουβέντα με κάποιο άτομο που γνωρίζετε σε φιλικό επίπεδο και τα συναισθήματά σας να είναι αρκετά ακραία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή αναζητάτε περισσότερη οικειότητα και δέσιμο, θα είναι αδύνατο να κρύψετε αυτό που νιώθετε. Με την πανσέληνο στον ευαίσθητο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας τα συναισθήματά σας φτάνουν στο αποκορύφωμά τους, έρχεται στο φως ό, τι έχει ήδη καταπιεστεί κατά τους τελευταίους μήνες. Μπορεί να μην είχατε καθόλου συνειδητοποιήσει καν το πώς αισθάνεστε, μέχρι να έρθουν όλα στο φως! Τώρα ίσως σκέφτεστε μια πιο ουσιαστική δέσμευση με τον αγαπημένο σας, μια εγκυμοσύνη ή την επιθυμία να πάνε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας είναι αξιόπιστος, τότε προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας προξενήσει αναταραχή ή απλά να σταματήσετε να αγωνίζεστε για μια σχέση που δεν σας καλύπτει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ώρα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας αυτό που αισθάνεστε με βεβαιότητα και βγάζοντας τα πάντα στην επιφάνεια. Όμως, η πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σάς ζητά να μιλήσετε με συμπόνια και κατανόηση και όχι προβάλλοντας τον εγωισμό σας, αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας, να ακούσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον και να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον. Ή ίσως ξαφνικά, μπορεί να θέλετε να απαλλαγείτε από ένα σύντροφο ο οποίος σας καταβάλει ψυχολογικά ή ακόμα και να ταρακουνήσετε τα πράγματα μόνο για χάρη του ενθουσιασμού. Αν τον τελευταίο καιρό η ερωτική σας ζωή έχει γίνει λίγο στάσιμη, προσέξτε: Ο πειρασμός να σαμποτάρετε τα πράγματα μέσα από συγκρούσεις ή τεχνάσματα θα μπορούσε να στραφεί εναντίον σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας μπορεί κάποιες στιγμές να νιώθετε μέσα σας θυμό ή απογοήτευση, ίσως ακόμα και κακεντρέχεια για κάτι που έχετε ήδη κρύψει μέσα σας. Παρόλο που αυτό το πρόσωπο μπορεί να πρεσβεύει ότι έχει αλλάξει, οι πράξεις μιλούν καλύτερα από τις λέξεις. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε αν κάτι δεν σάς αρέσει και ελέγξτε κάποια πράγματα σε βάθος. Αυτό το άτομο αξίζει την αγάπη σας; Μπορεί να ανταποκριθεί στην ευαίσθητη ψυχή σας; Κάποιοι από εσάς ίσως παρασυρθείτε γρήγορα από το πάθος σας για κάποιο άτομο, ίσως ακόμα σκέφτεστε τη δέσμευση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και σιγουρευτείτε ότι έχετε αφήσει πραγματικά πίσω το παρελθόν σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-09-2019 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
smarw-swthrakh-provlepseis-2022