Όταν τα ζώδια φαντασιώνονται... παθιασμένες στιγμές!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
15
05
2019

Όταν τα ζώδια φαντασιώνονται... παθιασμένες στιγμές!

E-zwdia

Μμμ! Ζουμερό και πικάντικο θεματάκι σήμερα, με πολύ αλατοπίπερο, ταμπάσκο… κι ό, τι άλλο τραβά η όρεξη, η γεύση και η φαντασία σας! Το θέμα των αισθηματικών μας φαντασιώσεων για κάποιους είναι ένα θέμα ταμπού. Σίγουρα, η οικειότητα που έχει αναπτυχθεί σ’ ένα ζευγάρι θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να λυθούμε και να εκφραστούμε έτσι όπως πραγματικά θα θέλαμε. Αρκεί βέβαια και ο άλλος να θέλει να ακολουθήσει ή ακόμα καλύτερα να συμπληρώσει το …σενάριο! Εξυπακούεται πως η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συγκατάθεση και των δύο (υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, που χρειάζονται πάνω από δύο να συμφωνήσουν, αλλά περί ορέξεως…).

 

Από τι μπορεί να εξαρτάται η έκφραση του αισθησιασμού μας;

 

Η έκφραση της αισθησιασμού μας, έχει καταπιεστεί από πολλούς κοινωνικούς παράγοντες. Ήδη από την παιδική μας ηλικία και ακόμη περισσότερο στην εφηβεία, βιώνουμε ενοχή για το θέμα αυτό. Ιδίως στις γυναίκες, είναι ακόμη εντονότερη η καταπίεση και η ενοχοποίηση. Έτσι, πολλές φορές περνάνε χρόνια για να αποδεχτούμε κι αυτή μας την πλευρά. Όλα εξαρτώνται από το πάθος και τις συναισθηματικές μας εμπειρίες, καθώς και το γενικότερο πολιτισμικό και κοινωνικό πλαίσιο που μεγαλώνουμε. Υπάρχει δυστυχώς κι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών που ποτέ δεν ανακάλυψε τι πραγματικά θα τους έδινε ευχαρίστηση. Θα έχουμε ακούσει φαντάζομαι, οι περισσότερες από μας, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να παραπονιούνται ότι ποτέ δεν έζησαν αυτό που για κάποιους άλλους είναι αυτονόητο, την ηδονή, δηλαδή, και τη χαρά του μοιράσματος σ’ αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές. Το φταίξιμο δεν είναι μόνο στους άντρες αλλά και στις γυναίκες, που από την πλευρά τους δεν τόλμησαν ποτέ να διεκδικήσουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει!

Μέσα στο παιχνίδι του πάθους, το ζευγάρι δένεται, αποφορτίζεται, μοιράζεται κοινά μυστικά, γελάει, ονειρεύεται, δημιουργεί! Τα απωθημένα και καταπιεσμένα αισθήματά μας βρίσκουν μια ανώδυνη έξοδο για να εκφραστούν σε μικρές-μικρές δόσεις. Ας αφήσουμε όμως την πολύ σοβαρή και κατάλληλη για έμπειρους γιατρούς της αγάπης συζήτηση κι ας ασχοληθούμε με την πρέπουςσα …ελαφρότητα και χιουμοριστική διάθεση που θα μας αποενοχοποιήσει και θα μας κάνει να δούμε την όλη κατάσταση σαν ένα παιχνίδι. Γιατί παιχνίδι είναι, ένα παιχνίδι για ενηλίκους, όπου υπάρχει χώρος μόνο για φαντασία, γέλιο, επιθυμία και χαρά!

 

Τι ρόλο παίζει το ζώδιο για την έκφραση του αισθησιασμού μας;

 

Ανάλογα με το ζωδιακό τύπο στον οποίο ανήκουμε, υπάρχουν κάποιες γενικές γραμμές του πως εκφραζόμαστε αισθηματικά. Φυσικά, σε μεγάλο ποσοστό συμμετέχει ο Άρης και η Αφροδίτη μας εκτός των άλλων όψεων. Αν λοιπόν ξέρετε σε ποιο ζώδιο ανήκουν αυτοί οι σημαντικοί πλανήτες στα ωροσκόπια και των δυο σας, θα έχετε μια καλύτερη άποψη επί του θέματος…

Αλλά επειδή τις δικές μας φαντασιώσεις ήδη τις γνωρίζουμε, ας δούμε πως μπορούν να συνδυαστούν –και γιατί όχι–  να εξελιχθούν και με του αγαπημένου μας! Αυτοσχεδιάστε! Οι επιλογές και η δοσολογία δικής σας έμπνευσης…

 

ΚΡΙΟΣ

Μια γυναίκα με δυναμισμό θα τον ξετρελάνει. Θέλει έναν ισάξιο «αντίπαλο» σ’ αυτό το πεδίο …έκφρασης. Λέξεις-κλειδιά: «Πόλεμος» και «αμαζόνα», δύο αντίπαλοι που στο πεδίο της μάχης θα τα δώσουν όλα και στο τέλος θα υπάρχουν μόνο νικητές! Οπωσδήποτε μια «εκπαιδευτική» εκδρομή σ’ ένα sex shop θα σας κατατοπίσει και θα σας προϊδεάσει καλύτερα για το τι προτιμά. Ποικιλία σε αξεσουάρ και πολύ μπλά-μπλά, στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στο πάτωμα, στον τοίχο (α λά spider man…) κι ό, τι άλλο τραβά η φαντασία σας! Μιλάμε για ανεξάντλητη ενέργεια και φαντασία επί του συγκεκριμένου θέματος. Ένα μαστίγιο κάπου σαν διακοσμητικό στοιχείο θα δώσει το ανάλογο υπονοούμενο. Ένας καθρέφτης στο χώρο που βρίσκεστε θα αποτελέσει έμπνευση για διάφορους πειραματισμούς…!

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ, λοιπόν, δεν ισχύει το «ρωτώντας πας στην πόλη». Ένας αρχαίος μύθος των Χετταίων μιλά για το πώς λειτουργεί ένας Ταύρος συμβολικά. Ο Ταύρος, λέει, ανοίγει το πέρασμα με τα κέρατά του στο όρος Ταύρος, για να το διασχίσει ο Βασιλιάς και ο στρατός του, ώστε να φτάσουν στη θάλασσα και στην πόλη Χάλπα (σημερινό Χαλέπι). Αν τώρα δώσετε και μια Φροϋδική εξήγηση στο μύθο, θα αποκαλυφθούν πολλά! Φαντασιωθείτε στέπες της Κεντρικής Ασίας, νομαδικές σκηνές, μογγολικά άλογα και την απαγωγή σας από αυτόν τον άντρα που ξέρει τι θέλει και πώς να το παίρνει! Άλλη χώρα έμπνευσης η Αφρική. Χρώματα, αρώματα, γεύσεις, ήχοι και μυρωδιές γήινες θα ερεθίσουν τα ευαίσθητα ρουθούνια του! Μουσικό κομμάτι που θα ξυπνήσει μέσα του τον …Ταύρο, «Η ιεροτελεστία της Άνοιξης», του Stravinsky!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εδώ η περίσταση σηκώνει πολλή φαντασία και παιχνίδι. Εναλλαγή ρόλων από διάφορα παραμύθια με …ηθικό δίδαγμα στο τέλος! Τους αρέσει να το συζητούν πολύ το θέμα εκ των προτέρων, εγκεφαλικοί όπως όλα τα αέρινα ζώδια, είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να διεγερθούν πρώτα διανοητικά. Πρόταση: Διαβάστε ένα ρομαντικό βιβλίο μαζί, σχολιάστε το και εμπνευστείτε διάφορους τρόπους για… βιωματικό σεμινάριο! Το παιχνίδι της αποπλάνησης είναι το αγαπημένο τους. Αντισταθείτε τόσο, όσο χρειάζεται ώστε να αναγκαστεί να σκεφτεί κι άλλους τρόπους για να σας διεκδικήσει. Τους αρέσει η «συζήτηση», κατά τη διάρκεια του πάθους και κάποιες φορές –γιατί όχι– δοκιμάστε το παιχνίδι της κλειδαρότρυπας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ιππότης που έρχεται να σώσει την πριγκίπισσά του από τον άπονο κόσμο της ψυχρότητας και του εγωισμού. Προτιμάει τον χαμηλό φωτισμό ή ακόμη καλύτερα το σκοτάδι. Τον απελευθερώνει και αφήνεται περισσότερο στη φαντασία του. Θέλει τόσα πολλά να σας προσφέρει, που στο τέλος κινδυνεύει να ξεχάσει τον τελικό στόχο και να καταλήξετε να κοιμάστε αγκαλιά… και η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο (το πρωί!). Βασικά, θα δώσει προτεραιότητα στις δικές σας φαντασιώσεις και στη δική σας ευχαρίστηση. Προσέξτε μόνο μην τον τρομάξετε, πειραματιστείτε σιγά-σιγά μέχρι εκεί που κάθε φορά θα αντέχει. Τα πρόστυχα λόγια, μπορεί να τον σοκάρουν, μην ξεχνάτε πως σ’ εκείνον συναίσθημα και κρεβάτι πάνε χέρι- χέρι.

ΛΕΩΝ

Το κυνήγι του θηράματος θα τον εξιτάρει. Με μέτρο όμως, γιατί αν χρειαστεί να σας κυνηγήσει πολύ θα κουραστεί και θα βαρεθεί. Μετά θα σας ρίξει πάνω στα πανάκριβα χαλιά του –ελλείψει σαβάνας– μπροστά στο τζάκι και κεριά γύρω σας να ρίχνουν απαλό φωτισμό, στην ατμόσφαιρα θα παίζει η κατάλληλη μουσική… και η παράσταση αρχίζει! Θα είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο μαέστρος της αισθησιακής σας συμφωνίας. Ως αιλουροειδές που είναι, ελπίζω να είστε σε καλή φυσική κατάσταση, κάντε λίγο ζέσταμα από πριν προς αποφυγή διαστρεμμάτων! Τους αρέσει να ακούν πόσο υπέροχοι και μοναδικοί είναι και η δική σας κορύφωση  ισοδυναμεί για εκείνον με την απονομή του βραβείου Όσκαρ στον 1ο αντρικό ρόλο της αποψινής  βραδιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Παρθένος στο μάτι…» Ετοιμαστείτε να βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μαζί του! Αν είστε η ιδανική του σύντροφος, θα εκφραστεί μ’ έναν ιδιαίτερα εκκεντρικό τρόπο. Η καταπίεση που υποβάλλει τον εαυτό του σε πολλά πράγματα του δημιουργεί και τα ανάλογα απωθημένα, αν νιώσει λοιπόν ασφαλής να ανοιχτεί σ’ αυτόν τον τομέα, θα αποκαλύψετε απίστευτες πλευρές της προσωπικότητάς του! Του αρέσει να βρίσκεστε κάτω από τα σεντόνια. Είναι από τους άντρες που δεν τα θέλει «όλα στη φόρα» και προτιμά να αφήνει περισσότερα στη φαντασία. Παιχνίδια του στυλ «γιατρός-νοσοκόμα», «αυστηρή καθηγήτρια» είναι από τα αγαπημένα του.

ΖΥΓΟΣ

Αναστολές και ντροπές, τέλος! Μαζί του θα ανακαλύψετε νέα μονοπάτια απόλαυσης και διέγερσης. Ισορροπία σε τρυφερότητα και πιο τολμηρές καταστάσεις (να μην ξεπερνούν όμως τα όρια του χυδαίου). Είναι ο master του είδους, που συνδυάζει αισθησιασμό, τρυφερότητα, δοτικότητα και ακούει πάντα τις ανάγκες σας. Θέλουν να τους λέτε τι προτιμάτε και πολύ δημοκρατικά να συναποφασίζετε…! Περισσότερο θα έλεγα ότι αφήνονται, ή τουλάχιστον δίνουν προτεραιότητα, στις δικές σας ανάγκες. Τους αρέσουν τα απαλά υφάσματα και η σύντροφός του να είναι πάντα περιποιημένη, ακόμη κι αν κάποιες φορές, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση, απαιτείται μια …επιμελώς απεριποίητη εμφάνιση! Του αρέσει περισσότερο ο ρόλος του μαθητή απ’ ότι του δασκάλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως και στο ζώο σκορπιό, του αρέσουν οι δυσκολίες στην αρχή και θέλει να ξέρει ότι την κοπέλα-σκορπίνα της ζωής του θα την κερδίσει με το σπαθί του, στην προκειμένη περίπτωση με την ουρά του! Έτσι και στον άντρα Σκορπιό, αρέσουν γυναίκες τολμηρές και δυναμικές που θα τον εκπλήξουν και γιατί όχι, αν μπορούν να τον δυσκολέψουν ή ακόμη καλύτερα να τον «φοβίσουν» με το πάθος τους, κάτι σαν την θηλυκιά  αράχνη (ξέρετε τι κάνει στο τέλος στο ταίρι της…). Όπως λένε οι Γάλλοι: «Ο γλυκός θάνατος»! Γιατί το κρεβάτι, το πάθος για έναν Σκορπιό είναι μια διαδικασία περάσματος από το θάνατο στην αναγέννηση! Η γυναίκα που δε θα φοβηθεί να τον ακολουθήσει στα σκοτεινά και μυστήρια μονοπάτια που φαντασιώνεται, είναι η ιδανική για εκείνον. Η λέξη «ταμπού» σ’ αυτό το θέμα είναι άγνωστη για εκείνον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παιχνίδι στα χέρια σας! Του αρέσει να παίρνετε πρωτοβουλίες σ’ αυτόν τον τομέα. Με κάποιον τρόπο, θέλει να τον ταξιδέψετε και να σας ταξιδέψει σε τόπους μαγικούς και άγνωστους. Το να του προτείνετε κάτι που δεν το έχει ξανασκεφτεί ή ξαναδοκιμάσει είναι σαν να τον παίρνετε σ’ ένα μακρινό εξωτικό ταξίδι που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Θα σας ακολουθήσει με πάθος και περιέργεια. Το πάθος κάπου στη φύση, στην κορυφή ενός βουνού ή μέσα στο δάσος, αν υπάρχει και κάποιο ποτάμι ή καταρράκτης ν’ ακούτε τα νερά του εκεί κοντά, τόσο το καλύτερο. Τους αρέσουν οι εναλλαγές γέλιου, παιχνιδιού και στιγμές με έντονο πάθος. Το κρεβάτι μαζί του μοιάζει από roller coaster έως παιχνίδι στο λούνα παρκ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πήδηξε ο αίγαγρος και στάθηκε σε μια ψηλή κορφή. Στητός και ρουθουνίζοντας κοιτάζει τον κάμπο και αφουγκράζεται πριν άλλο σκίρτημα σε άλλη κορφή τον πάει». (Ανδρέας Εμπειρίκος) Αν και με μια πρώτη ματιά δείχνουν απόμακροί και ψυχροί, στην πραγματικότητα πίσω από αυτό το προσωπείο κρύβεται ένας εραστής μεγάλων αξιώσεων! Του αρέσουν γυναίκες δυναμικές και όχι φοβισμένα κοριτσόπουλα. Γυναίκες επιτυχημένες και με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον αισθησιασμό. Είναι ένας επιδέξιος και μεγάλης αντοχής εραστής. Ορισμένες φορές πάσχει λίγο από φαντασία αλλά εκεί παίρνετε τα ηνία εσείς! Του αρέσει το σασπένς στο κρεβάτι και παρά την εργασιομανία του ή ίσως ακριβώς γι’ αυτό, δοκιμάστε σ’ ένα διάλλειμα από τη δουλειά του να τον πάτε σ’ ένα κοντινό ξενοδοχείο… Όλη η ένταση της ημέρας και τα φιλόδοξα σχέδιά του θα μετουσιωθούν σε ηφαίστειο! Να είστε προετοιμασμένες για υψηλές πτήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άπαξ και ερεθίσατε το μυαλό του, ετοιμαστείτε για «άλλα κόλπα»! Ο άντρας Υδροχόος δεν ξέρει καν τι θα πει ταμπού στο θέμα του κρεβατιού. Ευφάνταστος, εφευρετικός μπορεί μια συνηθισμένη εικόνα, μια λέξη ή μια ιδέα να σταθεί αφορμή για να εμπνευστεί απίθανα σενάρια, από τα πιο τρυφερά έως τα πιο …προχωρημένα και αυστηρά κατάλληλα μόνο για ενηλίκους! Τα απαγορευμένα σημεία, εκεί δηλαδή που συχνάζει πολύ κόσμος,  τον εξιτάρουν, με κάποιον τρόπο τον ερεθίζει ο κίνδυνος, λαμβάνει βέβαια τα κατάλληλα μέτρα  ασφαλείας. Μαζί του μπορείτε να αφήσετε αχαλίνωτη τη φαντασία σας και να είστε σίγουρες ότι θα κάνετε κρεβάτι στα πιο περίεργα μέρη και με τρόπους που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Αν έχει τη συγκατάθεσή σας, μπορεί να δοκιμάσετε και πιο εξτρίμ καταστάσεις…!

ΙΧΘΥΣ

Το άτομο είναι καλλιτέχνης στο είδος του, «ζωγραφίζει»…! Ένας εραστής φλογερός, ρομαντικός και δοτικός. Οπωσδήποτε σε ένα περιβάλλον με απαλό φωτισμό και μουσική. Αν θέλετε να δείτε την πιο άγρια και επιθετική πλευρά του, δοκιμάστε μια βόλτα στη θάλασσα, κατά προτίμηση μια νύχτα που θα έχει κύμα και θα σκάει άγρια στα βράχια! Θα είναι παρών και θα συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις του. Δεν έχει ποτέ κάτι συγκεκριμένο από πριν στο μυαλό του, αυτοσχεδιάζει και μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ αυτό. Η φαντασία του είναι ανεξάντλητη. Είναι ο άντρας που θα δώσει χρόνο στα προκαταρτικά, στο κυρίως θέμα, αλλά και στο… επιδόρπιο! Μαζί του ετοιμαστείτε να παίξετε μια μεγάλη γκάμα ρόλων, από την πιο τρυφερή έως μια πιο δυναμική version. Του αρέσει να σας ακούει, να σας μιλάει και ταυτόχρονα να ονειρεύεται. Γενικά, δεν είναι των ακραίων καταστάσεων, για εκείνον το πάθος είναι συνέχεια του συναισθήματος που λειτουργεί σε πολλά και βαθύτερα επίπεδα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-05-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta