Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 1 έως 7/1/2018.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
29
12
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 1 έως 7/1/2018.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018;

 

ΚΡΙΟΣ

Καλή χρονιά! Το 2018 ξεκινάει πολύ ορμητικά, με μια πανσέληνος στον Καρκίνο που σχετίζεται με τη σχέση σου με οικογενειακά πρόσωπα, με τον εαυτό σου και με το κατά πόσο νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Ίσως να είναι και μια περίοδος που να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το σπίτι ή τον τόπο διαμονής σου. Μπορεί για παράδειγμα να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με τον / τη σύντροφό σου. Το καλό είναι ότι ο Ουρανός, που βρίσκεται εδώ και χρόνια στο ζώδιό σου και σε κάνει ορισμένες φορές από αντιδραστικό έως επαναστάτη, θα κινείται ορθόδρομα από τη δεύτερη του μήνα και θα νιώθεις κι εσύ πιο ήρεμος και περισσότερο στα νερά σου. Το 2018 είναι μια συναρπαστική χρονιά και για σένα Κριέ και φαίνεται ότι είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, η συναισθηματική σου ζωή θα έχει τρελές εξελίξεις. Καλή αρχή λοιπόν!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή χρονιά Ταύρε! Ο Ιανουάριος και το 2018 ξεκινούν με μια πανσέληνο στον τρίτο οίκο σου που σημαίνει ότι μπορεί να ολοκληρώνεται κάποια συμφωνία, ίσως σε σχέση με ένα μεταφορικό ή μεταξύ αδερφών ή να πραγματοποιείται ένα σύντομο ταξίδι. Η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο σουρειάλ αυτή την περίοδο και αυτό να το προσέξεις λίγο. Αλλά παρ' όλα αυτά, ο Ιανουάριος προβλέπεται ένας συναρπαστικός μήνας, όπως και το 2018 ένα συναρπαστικό έτος. Στις 2 ο Ουρανός θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον δωδέκατο οίκο σου και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Ως ανάδρομος έφερνε σκέψεις από το παρελθόν και ίσως μια αντιδραστικότητα απέναντι σε πράγματα που έχουν ήδη συμβεί. Όμως η κόντρα με το παρελθόν, ακόμη και αν είναι απαραίτητη μερικές φορές για να ξεκαθαριστεί το τι φταίει, τελικά δεν βγάζει και πουθενά αν κρατάει για πολύ. Το θέμα είναι να επεξεργάζεσαι αυτά που συνέβησαν και να τα αποδεχτείς ή να τα λύσεις ή στην τελική να τα συζητήσεις για να πάρεις και καμιά ιδέα για το πώς να τα διαχειριστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή χρονιά Δίδυμε! Το 2018 ξεκινάει με μια πανσέληνο στον Καρκίνο, στον οίκο των οικονομικών σου δηλαδή και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο αυτές τις μέρες μετά τις γιορτές σε αυτόν τον τομέα. Πάντως, θα ήταν καλό να είσαι προγραμματισμένος με τα οικονομικά σου, όχι σε υστερικό επίπεδο, αλλά σε κάπως λογικό. Μπορείς να είσαι διεκδικητικός, να ανοιχτείς σε νέα πράγματα και σε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα το 2018. Στις 2 ο Ουρανός θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό για τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, τις φιλικές σου σχέσεις και την κοινωνική και συναισθηματική σου ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν δυνατό Ουρανό, που μπορεί βέβαια να φέρνει εκπλήξεις κατά καιρούς, όμως τώρα είναι στις καλές του και οι εκπλήξεις θα είναι θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή χρονιά, Καρκίνε! Το 2018 ξεκινάει με μια πανσέληνο στο ζώδιό σου την πρώτη του μέρα κιόλας. Είναι δηλαδή η καλύτερη περίοδος για να κλείσεις λογαριασμούς με το παρελθόν, να γυρίσεις σελίδα και να κοιτάξεις μπροστά με νέες αποφάσεις και ίσως και μια νέα στάση απέναντι στη ζωή σου. Η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη βδομάδα γιατί αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετωπίζεις και πολύ πιθανό να αλλάζουν και οι επιλογές σου. Και αν δεν είσαι σε σχέση, φαίνεται ότι απαλλάσσεσαι από το βάρος μιας σκέψης, ενός συναισθήματος ή και από το βάρος μιας συναισθηματικής υπόθεσης που χρονίζει και δεν έχει και κανένα αποτέλεσμα εκτός από το να σε κρατάει πίσω. Ο Ουρανός από τις 2 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό για τα επαγγελματικά σου και για τη γενικότερη ψυχολογική σου ανάταση.

ΛΕΩΝ

Καλή χρονιά! Το 2018 ξεκινάει με μια πανσέληνο στον δωδέκατο οίκο σου και μάλιστα την πρώτη κιόλας μέρα. Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί είναι ούτως η άλλως περίοδος για αποφάσεις και στόχους, και ο δωδέκατος οίκο σου έχει να κάνει με εσωτερικές διεργασίες, την ψυχολογική σου κατάσταση και πράγματα που πρέπει να αποδεχτείς ή από τα οποία καλό θα ήταν να απαλλαγείς για να προχωρήσεις πιο ανάλαφρος και απελευθερωμένος. Μπορεί η διάθεσή σου να έχει κάποιες διακυμάνσεις, αλλά κάπου σου λέει η διαίσθησή σου ότι ΟΝΤΩΣ απελευθερώνεσαι. Ο Ουρανός από τις 2 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί βρίσκεται στον οίκο των στόχων και οι στόχοι σημαίνει “μπροστά”, “μέλλον” και ο Ουρανός που αυτά τα χρόνια σχετίζεται με αυτούς είναι καλό να κοιτάζει μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή χρονιά, Παρθένε! Η πρώτη κιόλας μέρα του χρόνου έχει μια πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σου που μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον από κοινωνική άποψη, είναι ούτως ή άλλως οι μέρες ιδιαίτερα κοινωνικές και έχουν και κάτι να πουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως γίνει και μια νέα γνωριμία αυτή την περίοδο που να έχει ενδιαφέρον και να προκύψει από τον φιλικό σου κύκλο. Μια μικρή γνώμη: αν ξεκινήσει κάτι νέο, μην βιάζεσαι και μετά κάνεις πίσω και μετά επανέλθεις και μετά ξανά πίσω κ.ο.κ. γιατί είναι πιθανό να νιώθεις λίγο ασυντόνιστος αυτές τις μέρες, αλλά θα ήταν καλό να δείξεις ένα σταθερό πρόσωπο. Ή αν τέλος πάντων δεν μπορείς να είσαι σταθερός-ή στις απόψεις και τις επιλογές σου να το ψάξεις λίγο γιατί ο άλλος με το πήγαινε έλα μπορεί να αποπροσανατολιστεί εντελώς. Ο Ουρανός από τις 2 θα κινείται ορθόδρομα στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος και το βαθύ συναίσθημα και αυτό από μόνο του αποτελεί μια ένδειξη εξελίξεων στον συναισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Καλή χρονιά Ζυγέ! Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουμε μια πανσέληνο στις 2 του μήνα, που δείχνει ότι ο Ιανουάριος τουλάχιστον θα έχει πολύ ενδιαφέρον σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και αυτό θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ουρανός, ο κυβερνήτης της ερωτικής σου ζωής, θα κινείται ορθόδρομα από τις 2 στον οίκο σου των σχέσεων και της συντροφικότητας και η συναισθηματική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Και το να πηγαίνουν κάπως “ανάδρομα” τα πράγματα στον οίκο των σχέσεων είχε ένα κόστος για σένα που είσαι το ζώδιο που τις εκπροσωπεί. Αν δεν είσαι σε σχέση και σε ενδιαφέρει να είσαι, τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα πλέον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή χρονιά Σκορπιέ! Την πρώτη μέρα της χρονιάς έχουμε και μια πανσέληνο στον ένατο οίκο σου  που είναι ιδανική για να κάνεις νέα σχέδια, να πάρεις τις αποφάσεις σου για φέτος και να στοχεύσεις προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Φέτος λοιπόν είναι μια χρονιά προσωπικής απελευθέρωσης και μεταμόρφωσης και αυτό επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σου, και τον συναισθηματικό. Και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα μπαίνεις στο κλίμα του 2018. Πρώτα από όλα καλό θα ήταν να επανεξετάσεις κάποιες αντιλήψεις σου για τη συναισθηματική σου ζωή που μπορεί τελικά να σε μπλοκάρουν και να σε κρατάνε πίσω. Ο Ουρανός από τις 2 θα κινείται ορθόδρομα στον έκτο οίκο σου και επειδή η δουλειά θα κυλάει πιο ομαλά από αυτή τη βδομάδα, θα είσαι και καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο και στις σχέσεις σου με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή χρονιά Τοξότη! Την πρώτη μέρα του χρόνου έχουμε μία πανσέληνο στο πιο μυστήριο και παθιασμένο σημείο, τον όγδοο οίκο σου. Εν τω μεταξύ και ο Ουρανός αρχίζει να κινείται ορθόδρομα στον οίκο της συναισθηματικής σου ζωής την επόμενη μέρα και είσαι πλέον απαλλαγμένος από τον βαρύ και ασήκωτο Κρόνο που εδώ και τρία χρόνια έφερνε αρκετή πίεση και ματαιώσεις. Όλα δείχνουν ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που αλλάζουν προς το καλύτερο πλέον είναι η συναισθηματική σου ζωή. Οι επαφές γίνονται ευκολότερες, είναι περισσότερο εύκολο να σε προσεγγίσουν και να προσεγγίσεις τους άλλους, η επικοινωνία γίνεται περισσότερο συναισθηματική. Και όπως και να το κάνουμε, με τον Κρόνο τόσα χρόνια μαζί σου έχεις μάθει να γίνεσαι επιλεκτικός και να αποφεύγεις εξαρχής καταστάσεις που μπορεί να μην είναι και πολύ συμβατές με εσένα. Και ευτυχώς. Γιατί να χάνεις χρόνο και συναισθηματική ενέργεια εκεί που δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις; Τώρα τα πράγματα σού είναι περισσότερο “προφανή”.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή χρονιά Αιγόκερε! Η πρώτη μέρα του χρόνου έχει και μια πανσέληνο στο απέναντί σου ζώδιο των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας και μπορεί αυτός ο τομέας να έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή τη βδομάδα. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, να συγκατοικήσεις ή μπορεί να γίνει μια νέα γνωριμία αυτές τις μέρες. Τώρα το θέμα της συγκατοίκησης δεν το αναφέρουμε τυχαία, ο Ουρανός από τις 2 θα κινείται ορθόδρομα στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Πολύ σημαντική η αίσθηση της ασφάλειας. Βοηθάει δηλαδή στο να επιλέγεις κάτι επειδή το θέλεις και όχι επειδή το έχεις ανάγκη, δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή χρονιά Υδροχόε! Πρώτη μέρα του χρόνου και έχουμε μια πανσέληνο στον έκτο οίκο σου που δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτές τις μέρες (ελπίζω όχι την Πρωτοχρονιά, αλλά τις γύρω μέρες) ολοκληρώνεις ένα πρότζεκτ, μάλλον επαγγελματικό και φεύγει ένα βάρος. Είναι πάντως και μια καλή ένδειξη αυτή η πανσέληνος ότι μπορείς τη χρονιά αυτή να ασχοληθείς με τη φροντίδα του εαυτού σου σε πρακτικό επίπεδο, με διατροφή, άσκηση, ύπνο και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε ανανεώσει σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, αλλά ΚΑΙ να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου. Και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον είναι ότι από τις 2 ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός θα κινείται ορθόδρομα και αυτό και αν είναι σημαντικό, ειδικά για τη συναισθηματική σου ζωή, γιατί τώρα θα είσαι και καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο και η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι μάλλον περισσότερο ποιοτική και συναισθηματική.

ΙΧΘΥΣ

Καλή χρονιά Ιχθύ! Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια πανσέληνο στις 2 που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και τον έρωτα. Μια υπόθεση κλείνει μέσα σου, καταλαβαίνεις δηλαδή προς τα πού πηγαίνει ή ξεκινάει τώρα κάτι νέο. Και φαίνεται ότι στη φάση των ημερών, κόσμος, γιορτές, γνωριμίες, να νιώσεις ότι κάποιο πρόσωπο σε αγγίζει λίγο παραπάνω. Πάντως, αυτή η πανσέληνος μπορεί να σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ σημαντικές σε αυτόν τον τομέα. Στις 2 ο Ουρανός θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ θετικό για την ψυχολογική σου κατάσταση. Όταν είσαι ψυχολογικά καλά αυτό έχει θετικές συνέπειες σε όλες σου τις αλληλεπιδράσεις, ειδικά στις νεότερες σχέσεις σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-12-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms