Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Ταύρο 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ταύρος 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ταύρέ, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Όλα για τον εαυτό σας και την ελευθερία σας!

Η αλλαγή της προσωπικής σας ταυτότητας βρίσκεται στον πυρήνα των αστρολογικών γεγονότων του 2021, καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού υπογραμμίζει την ένταση μεταξύ του ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σας και την ερωτική σας ζωή. Γίνεστε περισσότερο ατομιστές και επαναστατικοί, δεν υποτάσσεστε στους κανόνες, ίσως ακόμα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να αλλάξετε ζωή ή να εγκαταλείψετε μια σχέση που σας δημιουργεί απογοήτευση και πόνο. Ίσως και να αναλώσετε όλη την ενέργειά σας στο εισόδημά σας, τα χρήματα και την καριέρα σας προκειμένου να αποφύγετε τη δέσμευση στην αγάπη. Ωστόσο, σκεφτείτε ότι η απόκτηση περισσότερων χρημάτων από μόνη της δεν είναι η απάντηση στη ρίζα των εσωτερικών προβλημάτων σας.

Αγάπη και καριέρα

Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων και της καριέρας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, σας προτρέπουν να βοηθήσετε την κοινωνία και όχι απλώς να εστιαστείτε στα δικά σας συμφέροντα. Πιθανότατα η αισθηματική σας ζωή δέχεται πιέσεις λόγω της αγωνίας και της ανησυχίας που αισθάνεστε για το μέλλον σας. Ένα δίλημμα στην καριέρα σας ίσως έχει κάπως αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας καθώς αυξάνονται οι εντάσεις λόγω της επιθυμίας σας για ανεξαρτησία. Ωστόσο, δεν είναι όλη η χρονιά καταστροφή και θλίψη, ο Δίας σας βοηθά να παλέψετε με τις προκλήσεις και να βγείτε νικητές. Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως περάσετε κάποιες δοκιμασίες, αλλά είναι πολύ πιθανό να επιβιώσει. Κάντε χώρο στη ζωή σας για τον αγαπημένο σας, διώξτε μακριά από τη σχέση σας την ένταση της επαγγελματικής ζωής.

Ένας βαθύς μετασχηματισμός ανοίγει νέες πύλες στην αγάπη
Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στο μετασχηματιστικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, φέρνουν μια παλίρροια στην αισθηματική σας ζωή, έντονα καταχωνιασμένα συναισθήματα εκρήγνυται καθώς τώρα διεκδικείτε την ανεξαρτησία σας και την ελευθερία σας. Έχετε σκεφτεί ότι είναι καλό να αφήσετε μια σχέση που σας καταδυναστεύει; Στηριχτείτε στις έντονες διαισθητικές σας ικανότητες και προχωρήστε. Αυτές οι εκλείψεις ανοίγουν μια τηλεφωνική γραμμή με το θείο. Ωστόσο, οι εκλείψεις μπορεί να είναι αποπροσανατολιστικές, έτσι στην αρχή μην πάρετε κανένα από αυτά τα μηνύματα ή σημάδια κυριολεκτικά. Δώστε λίγο χρόνο  πριν καταλήξετε σε οριστικά συμπεράσματα και αποφάσεις ή κάνετε ριζικές αλλαγές.

Είστε ζώδιο της σταθερότητας και της ασφάλειας, έτσι αν συμβούν ακραίες αλλαγές μην φοβάστε. Το σίγουρο είναι ότι πάτε στα βαθιά, διεκδικείτε αυτό που θέλατε πάντα, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι η ζωή δεν είναι νύχτες με χαβιάρι. Αν είστε σε ένα γάμο ή σχέση που δεν μπορεί να πάει παραπέρα, το φεγγάρι θα κάνει όλη τη δουλειά για σας: Ή η σχέση σας θα εμβαθύνει ή θα φύγετε μακριά, δεν θα υπάρχει τώρα μέση λύση. Αν ήταν τα οικονομικά που έχουν δημιουργήσει προστριβές στη σχέση σας, μπορεί να διευθετήσετε τα χρέη σας, να επενδύσετε, να αποκτήσετε ένα κομπόδεμα για ένα σπίτι ή κάνετε κατανομή των περιουσιακών στοιχείων σας. Το σύμπαν κάνει σχέδια για να ενισχύσει συναισθηματικά τη σχέση σας ή να την τελειώσει, αλλά κυρίως για να σας διδάξει ότι με τα διαρκή αιτήματα, τη μνησικακία, τη ζήλια και την κτητικότητα δεν πρόκειται να πάτε μπροστά.

Μια αγάπη σύμφωνη με τις αξίες σας

Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στο ζώδιό σας φέρνει μια πολαναμενόμενη συναισθηματική ανάκαμψη της προσωπικής σας ταυτότητας αλλά και των οικονομικών σας, σας βοηθά επίσης να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε μια υπάρχουσα σχέση. Είναι ένας ιδιαίτερα υπέροχος μήνας για να ζήσετε έντονα αισθησιακές και ρομαντικές στιγμές, μια ελπιδοφόρα περίοδος για να γνωρίσετε κάποιον/α. Σας παρακινεί έτσι ώστε να βρείτε μια αγάπη που είναι σύμφωνη με τις βαθιές σας προσδοκίες και τις αξίες σας. Αγάπη, τρυφερότητα και αισθησιασμός, όλα είναι εδώ κοντά σας! Αγαπητέ Ταύρε ποιο άτομο θα γίνει το ερωτικό σου λιμάνι το 2021; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021