Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Ζυγό 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ζυγός 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ζυγέ, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για φλερτ, πάθος, ευχαρίστηση, κάνετε μια προσωπική επανάσταση. Ο Δίας ο μεγάλος ευεργέτης, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας παρακολουθεί από κοντά, σας χαρίζει πάθος και αγάπη, υλοποιεί τις πιο τρελές επιθυμίες σας. Δημιουργεί γύρω σας ένα κλίμα χαλάρωσης, χιούμορ και ευκολίας. Ο Κρόνος, που είναι στο πλευρό του, σας χαρίζει ωριμότητα και σοβαρότητα ενώ σας ενθαρρύνει να προβάλετε τις εκκεντρικές και πρωτότυπες ιδέες σας, την ανεξαρτησία σας και τα συναισθήματά σας. Αν και μπορεί να ταρακουνηθείτε από μερικές ξαφνικές βροντές, κάτι που θα απαιτήσει από εσάς να αναπροσαρμόσετε ή να αναθεωρήσετε τις ενέργειές σας, μείνετε ήσυχοι! Με την υποστήριξη του Δία και του Κρόνου, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια χωρίς μεγάλη δυσκολία, γιατί η τύχη είναι στο πλευρό σας.

Βρίσκετε ευχαρίστηση στο να δίνετε, οι άλλοι εκτιμούν τη γενναιοδωρία σας και σαγηνεύετε τους ανθρώπους. Με το πάθος και τον αυθορμητισμό σας κατακτάτε το αντικείμενο του πόθου σας, η σχέση σας βρίσκει ξανά το δρόμο της. Το σύμπαν σβήνει την πικρία και τη μοναξιά, νέες πόρτες ανοίγουν, η χαρά και η διασκέδαση σας βοηθούν να ανακαλύψετε ξανά τον κοινωνικό σας εαυτό. Ένα κλίμα επέκτασης και ενθουσιασμού υποστηρίζει την αγάπη καθώς ο Δίας κάνει τη ζωή σας ευχάριστη και επεκτείνει τον κοινωνικό σας κύκλο. Από καιρό σε καιρό, η αυστηρότητα του Κρόνου θα προσπαθήσει να διαταράξει την ύπαρξή σας, αλλά μόλις περάσουν αυτά τα άβολα συναισθήματα, θα νιώσετε πιο δυνατοί! Φέτος δεν θα μπορείτε να σταματήσετε τον εαυτό σας από την πραγματοποίηση των στόχων σας στην αγάπη και τη ζωή.

Προσέξτε μη χάσετε τον αυτοέλεγχό σας!

Με τις δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, εστιάζεστε στον τρόπο της έκφρασής σας, αλλά θα πρέπει να καταπολεμήσετε την αρνητικότητα και την αμφιβολία. Αυτές οι εκλείψεις δημιουργούν μια σύγκρουση μεταξύ του τρόπου με τον οποίο θέλετε να εκφραστείτε και του τρόπου που οι περιστάσεις σας περιορίζουν. Μην εκπλαγείτε εάν αισθάνεστε ανήσυχοι για τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι πέρα ​​από τον απόλυτο έλεγχό σας. Μπορεί επίσης να φέρουν καλά νέα που περιμένατε καιρό τώρα.

Ωστόσο, προσέξτε μη χάσετε τον αυτοέλεγχό σας, μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός σας. Ίσως τα λόγια σας να παρερμηνεύονται δραματικά ή οι προσπάθειές σας να περάσετε τις απόψεις σας και να ανοίξετε τα δημιουργικά φτερά σας μπορεί να μπλοκαριστούν ή να λάβουν αρνητική κριτική. Προσέξτε να μην πείτε περισσότερα από όσα θα έπρεπε, αργότερα θα μετανιώσετε. Ίσως συναντήσετε κάποιον/α από μακριά που σας μαγεύει η ευφυΐα του και οι τρόποι του, ωστόσο, το φεγγάρι σας προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει μια μετακίνηση πολύ μακριά και πολύ γρήγορα. Είναι επίσης πιθανό οι φίλοι σας να σας δώσουν υποστήριξη στην ερωτική σας ζωή ή ένας φίλος μπορεί να σημαίνει για σας κάτι πολύ περισσότερο. Αναζητήστε υγιείς φιλίες και άφθονη διασκέδαση, θα σας τονώσουν.

Παλεύετε με τα κύματα του ελέγχου και της εξουσίας

Τί σας κρατά πίσω από την αγάπη; Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στον απόκρυφο και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, η μοναξιά και η ξεκούραση όχι μόνο θα σας ηρεμήσουν αλλά θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τον εσώτερο εαυτό σας. Οι διερευνητικές σκέψεις σας και ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσουν να έχετε πρόσβαση στην ανώτερη συνείδησή σας. Εκτός από την επιρροή αυτής της έκλειψης στον απόκρυφο εαυτό σας, τώρα θέλετε να μάθετε αν υπάρχουν εμπιστοσύνη,  οικειότητα και πάθος, αν η σχέση σας είναι σταθερή, αν έχετε τις ίδιες αξίες στη ζωή. Μπορεί να πρέπει να παλέψετε με θέματα ελέγχου και εξουσίας στη σχέση σας ή μια νέα, μεθυστική σχέση μπορεί να γίνει κομβικό σημείο στη ζωή σας. Αγαπητέ Ζυγέ μη χάσεις την ευκαιρία να μάθεις όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή το 2021! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms