Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Τοξότη 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Τοξότης 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Τοξότη, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Σοφία, ωριμότητα και σύνεση στον τρόπο σκέψης.

Η επανάσταση και η ελευθερία κυριαρχούν έντονα στην καρδιά σας, καθώς έχετε έντονη την επιθυμία για φλερτ και διασκέδαση, να περιηγηθείτε από λουλούδι σε λουλούδι χωρίς να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας και να δίνετε απαντήσεις στον άλλον. Δεν μπορείτε στην ιδέα να είστε σοβαρά ως ζευγάρι, να μένετε στο σπίτι και να ακούτε τον αγαπημένο σας να λέει τα ίδια και τα ίδια. Αλλά με τον σοβαρό Κρόνο στον Υδροχόο και στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας ίσως διαπιστώσετε ότι θα προτιμούσατε να είστε με κάποιον που μοιράζεται τις απόψεις σας για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος και με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να είστε ο εαυτός σας. Ίσως ακόμα δεν αφήνετε ελεύθερες τις σκέψεις σας και την καρδιά σας προκειμένου να προστατευτείτε, δεν θέλετε να υποθέσετε το χειρότερο γι’ αυτή τη γνωριμία ή για το σύντροφό σας.

Ταυτόχρονα, ενώ σπάνια μασάτε τις λέξεις σας, ο Κρόνος θα δουλέψει για να σας βοηθήσει να γίνετε πιο προσεκτικοί σχετικά με αυτά που λέτε και βελτιώνοντας την ικανότητά σας να ακούτε τον άλλον. Καθώς βελτιώνεται η ικανότητά σας να επικοινωνείτε, βελτιώνεται και η σχέση σας ή η δυνατότητα να κάνετε μια νέα γνωριμία. Αυτός ο σοφός δάσκαλος σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα με σαφήνεια και λογική, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχετε την υπομονή και την επιμονή να άρετε τις συγκρούσεις, επαναφέροντας την αρμονία, αντί να αφήνετε τα πράγματα όπως είναι. Τα αστέρια ξέρουν πώς να σας καθοδηγήσουν και στέλνουν τον Κρόνο για να διευκολύνει την επικοινωνία σας, την κατάλληλη στιγμή.

Ένα παλιό πάθος αναδύεται από το πουθενά.

Έχετε σίγουρα την εντύπωση ότι η ερωτική σας ζωή είναι έντονη και σας παίρνει μαζί της σε μια ατελείωτη δίνη. Φέτος, θα νιώσετε την ανάγκη να επανασυνδεθείτε με μια παλιά σχέση, να ανακαλέσετε κάποιες αποφάσεις σας στη σχέση σας ή εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε κάποιον/α που σας χώρισε η κακιά στιγμή. Χωρίς να υποτιμάτε την ευκαιρία που σας προσφέρεται από το σύμπαν, θυμηθείτε ότι έχετε την επιλογή να πείτε όχι, ειδικά αν αφορά μια σχέση από το παρελθόν που τελείωσε άδοξα και επίπονα. Ο ανάδρομος Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να επαναξιολογήσετε μια παρελθούσα σχέση ή την τρέχουσα σχέση σας και να αρνηθείτε κάποιες προτάσεις, όσο ενδιαφέρουσες κι αν είναι, ή απλά να χαλαρώσετε για να επανεξετάσετε την ερωτική σας ζωή. Τί έχετε δώσει και τί έχετε πάρει;

Πάτε στον παράδεισο.

Παρόλο που μπορεί να προτιμάτε να ζείτε ελεύθερα και ανεξάρτητα, ως επί το πλείστον, οι δύο εκλείψεις του Μάη και του Οκτώβρη στον Σκορπιό και στον πνευματικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, σας κάνουν να νιώθετε έντονη συναισθηματική εξάρτηση, ακόμα και ζήλεια. Τα μαθήματά σας στην ερωτική σας ζωή δεν θα προέλθουν μόνο από τις εκλείψεις, θα προέρχονται επίσης από το σύντομο ταξίδι του Δία στον Κριό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Οι πλανήτες θα συμφωνήσουν να σας στείλουν όλες τις καλές δονήσεις και να σας πάνε στον παράδεισο. Δεν θα σας αρνηθούν τίποτα. Ο Δίας, με την καλοσύνη του, σας φέρνει μια όμορφη ιστορία αγάπης, χαρούμενη, ενθουσιώδη και ειλικρινή. Αν είστε ζευγάρι, σας καθοδηγεί στο δρόμο της συμφιλίωσης, της κατανόησης και της επικοινωνίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα