Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Ζυγό 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ζυγός 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ζυγέ, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Πιστεύετε ξανά στην αγάπη.

Παίρνετε μια μεγάλη απόφαση, μια απόφαση που συνδέεται με μια αλλαγή που σταματά έναν ρυθμό ζωής, μια συνήθεια ή μια κατάσταση που δεν σας ταιριάζει πλέον. Αυτή η απόφαση, μακροπρόθεσμα, ανοίγει μια νέα πόρτα μπροστά σας. Αυτό σημαίνει ότι μόλις περάσετε από περίοδο προσαρμογής, θα εισέλθετε σε μια ιδιαίτερα πλούσια, ευεργετική και ευτυχισμένη χρονική περίοδο. Στην αγάπη, αυτό μεταφράζεται σε μια σχέση, η οποία αφού περάσει από κάποια εμπόδια και δυσκολίες, τελικά νιώθετε ότι είστε με κάποιον/α που ενστερνίζεται τις αξίες και τις επιθυμίες σας. Ο σταθερός Κρόνος κινείται στον πέμπτο οίκο σας και ο Δίας, ο οποίος έχει προσανατολισμό την ανάπτυξη, θα ταξιδέψει για κάποιους μήνες στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Εάν η αγάπη δεν λειτούργησε για εσάς στο παρελθόν και χάσατε την ελπίδα για το αν μπορείτε να βρείτε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο, μπορείτε να βασιστείτε στον αισιόδοξο Δία που θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στην αγάπη, ενώ σας στέλνει πολλούς θαυμαστές για να επιλέξετε.

Κάποιος σας κάνει να νιώθετε ελεύθεροι.

Παρόλο που δεν σας λείπουν ποτέ οι θαυμαστές, το να αναλαμβάνει ο Κρόνος την ερωτική σας ζωή σημαίνει ότι θα μπορούσατε να γίνετε λίγο πιο επιλεκτικοί όσον αφορά με το ποιον θα διασκεδάσετε και θα φλερτάρετε, δεν σας ενδιαφέρουν πλέον τα περιστασιακά ή ανούσια φλερτ. Επιλέγετε μια πιο γνήσια και σταθερή συναισθηματική σύνδεση. Ταυτόχρονα, ο αντισυμβατικός Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, φέρνοντας στη ζωή σας τα πιο περίεργα και εξωφρενικά πράγματα, ίσως εκπλαγείτε με τον εαυτό σας καθώς είστε πιο ανοιχτοί και μοιράζεστε πράγματα με τους άλλους. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι να βρείτε μια σχέση με κάποιον/α όπου σας κάνει να νιώθετε ελεύθεροι, να είστε ο εαυτός σας.

Αποβάλετε τους φόβους και τις εμμονές.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε σε μια σχέση που έχει ολοκληρώσει την πορεία της, ο Κρόνος και ο Ουρανός σας παρακινούν να την τελειώσετε, ενώ ο Δίας σας ωθεί να αναζητήσετε κάποιον καλύτερο. Εάν δυσκολεύεστε να εισέλθετε σε μια σταθερή σχέση, ζώντας ανεξάρτητοι και ελεύθεροι, αυτοί οι πλανήτες μαζί με τις δύο εκλείψεις του Απρίλη και του Νοέμβρη στον Ταύρο και στον έντονα συναισθηματικό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σας ζητούν να αντιμετωπίσετε τη ζήλεια σας, τη χειραγώγηση και τη νοσηρή συναισθηματική προσκόλληση σε παρελθούσες, ήδη τελειωμένες, σχέσεις. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τους φόβους μας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, μην επιτρέψετε την παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο να σας εμποδίσει να εκφραστείτε ή να αφήσετε τον Ουρανό στον Ταύρο να σας φοβίσει να πλησιάσετε πολύ με κάποιον.

Η επιθυμία σας να βρείτε τον εαυτό σας και να μοιραστείτε με τον άλλον τα πιο μύχια βάθη της ψυχής σας χαϊδεύει απαλά τις σκέψεις σας και ανοίγει αθόρυβα την καρδιά σας. Αν έχετε φτάσει στο σημείο να παραιτηθείτε από την αγάπη, θυμηθείτε αυτό: Κάντε τον εαυτό σας την κορυφαία προτεραιότητά σας επειδή είστε οι καλύτεροι! Ποντάρετε στον εαυτό σας, επενδύστε στον εαυτό σας, φροντίστε τον εαυτό σας. Μην φοβάστε την κρίση των άλλων, όπως συνήθως κάνετε, και τέλος, σκεφτείτε τις δικές σας ανάγκες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα