Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Αιγόκερω 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Αιγόκερως 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Αιγόκερε, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Γράφετε το επόμενο κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής

Ελευθερία και άφθονη διασκέδαση. Με τον Ουρανό και τον Δία, κατά το δεύτερο μισό του έτους, στον Ταύρο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αναζητάτε την αγάπη με κάθε κόστος. Ακόμα κι αν είναι μια περιστασιακή σχέση, πάνω απ’ όλα θα θυμάστε μια αληθινή και υπέροχη ιστορία. Το σύμπαν εμποτίζει την ψυχή σας με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αρκετά για να κατακτήσετε όλες τις καρδιές που θα τολμήσουν να σας πλησιάσουν. Ως ζευγάρι, η μονοτονία και η πλήξη δεν κάνουν για σας τώρα, το αντίθετο μάλιστα. Θέλετε διασκέδαση, αλλαγή και ανανέωση. Γίνεται αισθητή η ανάγκη σας να ανακαλύψετε μαζί μια άγνωστη χώρα, να πετάξετε σε έναν μακρινό προορισμό και να δημιουργήσετε εξαίρετες αναμνήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα ξυπνήσουν τα κοιμισμένα πάθη σας.

Νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα συναντήσετε φέτος στη σχέση σας και αποδεικνύετε στον αγαπημένο σας, και ειδικά στον εαυτό σας, ότι είστε πάντα ικανοί να τα πάτε καλύτερα, να στοχεύσετε παραπέρα, ψηλότερα. Αρνείστε να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ σας και νιώθετε τη ζωτική ανάγκη να ανοίξετε μια νέα πόρτα, να γράψετε το επόμενο κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής. Φέτος, ένα άτομο θα αναλώσει τις σκέψεις σας και θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε την αγάπη και τις σχέσεις. Μπορεί να ήρθε στη ζωή σας πρόσφατα, ίσως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Θα χρειαστεί να αλλάξετε για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας, να ελευθερωθείτε και να δυναμώσετε. Επισήμανση: Αν είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι που σας ήξεραν πάντα και σας αγαπούν ειλικρινά θέλουν μόνο το καλό σας, όσοι δεν σας ξέρουν σας βλέπουν με ένα νέο και διαφορετικό μάτι.

Σκεφτείτε με ωριμότητα και σύνεση

Οι φρενήρεις ρυθμοί της ζωής σας κάνουν να θελήσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων, να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας και κάποιες επιλογές σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, ξεκινά την περιήγησή του στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας και σας οδηγεί σε μακροχρόνιες συζητήσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε αναζήτηση μιας καλύτερης αρμονίας, μιας πιο όμορφης ισορροπίας. Δεν θα είναι πάντα εύκολο να εναρμονιστούν οι ιδέες σας και οι απόψεις σας, έτσι και οι δυο σας θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας για να βγει η σχέση σας πιο ώριμη και δυνατή. Εάν καταφέρετε να συμβιβαστείτε χωρίς να θυσιάσετε αυτό που σας φαίνεται σωστό, τίποτα δεν θα μπορέσει να αποδυναμώσει ξανά τη σχέση σας. Θα πρέπει λοιπόν να διαχειριστείτε με ωριμότητα και σύνεση κάποιες ευαίσθητες καταστάσεις. Μην προσπαθείτε να είστε κάποιος άλλος, αν η καρδιά σας σας λέει το αντίθετο. Μόνο η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας θα φέρουν την αγάπη.

Στο χέρι σας είναι να εκτιμήσετε το καλό

Οι εκλείψεις ενεργοποιούν τον άξονα 4ου/10ου οίκου που αφορά την οικογένεια και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τον άξονα 5ου/11ου οίκου που αφορά τον έρωτα και την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να επιδιώκετε πάση θυσία να είστε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, αλλά μικρές απογοητεύσεις σχετικά με τις καταστάσεις διαβίωσής σας ή οικογενειακές προκλήσεις θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη σχέση σας. Από τη θετική πλευρά, οι εκλείψεις σας βάζουν σε μια έντονα ρομαντική διάθεση, περνάτε τα βράδια σας αγκαλιασμένοι για να δείξετε στον αγαπημένο σας πόσο πολύ τον αγαπάτε, να του εμφυσήσετε την φροντίδα και την καλοσύνη που του αξίζει. Αλλά πάνω απ’ όλα το φεγγάρι σας συστήνει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μη διστάσετε να διαφυλάξετε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές, να εξετάσετε τα συναισθήματά σας και ύστερα να αποφασίσετε.

Κατά τη διάρκεια των εκλείψεων που ενεργοποιούν τον άξονα 5ου/11ου οίκου, οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα μπορούσαν να μεσολαβήσουν στην αγάπη. Βλέπετε την πρακτική πλευρά της αγάπης των ονείρων σας, αν εναρμονίζονται οι αξίες σας κι αν το χρήμα δεν θα σταθεί εμπόδιο στα μελλοντικά σχέδιά σας. Στην καλύτερη περίπτωση, ο σύντροφός σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τη ζωή σας. Αυτές οι εκλείψεις αναδεικνύουν επίσης το ρομαντισμό και το πάθος σας, αφήνοντας χώρο για την αγάπη ή ασχολείστε περισσότερο με το παιδί σας. Αν ήσασταν απογοητευμένοι στο παρελθόν, αυτές οι εκλείψεις σας βοηθούν να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Πείτε στον εαυτό σας ότι για κάθε κατάσταση υπάρχει μια καλή και μια κακή πλευρά. Στο χέρι σας είναι να εκτιμήσετε το καλό.

Αφοσίωση ή απλά πάθος;

Ο Δίας που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικιακής σας ζωής, τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, σας ωθεί να ρισκάρετε περισσότερο στην αγάπη από ό,τι στο παρελθόν, αλλά θα μπορούσε επίσης να σηματοδοτήσει μια χρονική περίοδο που έχετε τόση πολλή δραστηριότητα στο σπίτι σας που νιώθετε πολύ καταβεβλημένοι για να αναζητήσετε την αγάπη. Μπορεί ακόμα να παρασυρθείτε από το πάθος σας για κάποιον που σας μιλά για αφοσίωση και οικογένεια, αλλά βεβαιωθείτε πρώτα ότι τα εννοεί. Ενώ μπορεί να είστε εξαιρετικοί στο να μεταδίδετε διαχυτικά τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας, αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις για το παρελθόν ή να αφήνετε την αγάπη σας να περιμένει πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε, αυτό θα προκαλέσει προβλήματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms