Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Iχθύ 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ιχθύς 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ιχθύ, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Ακολουθείτε το μονοπάτι της καρδιάς σας.

Προετοιμαστείτε για αλλαγές στη σχέση σας και μεγάλες εκπλήξεις. Η έκλειψη Σελήνης του Σεπτέμβρη στο ζώδιό σας είναι το αρχικό κεφάλαιο ενός βιβλίου που ξεκινάτε να διαβάζετε από τώρα. Αυτό είναι το εναρκτήριο άλμα μιας νέας σειράς εκλείψεων στο ζώδιό σας που σας βοηθά να λύσετε τυχόν προβλήματα που μεταφέρετε από το παρελθόν. Κάνετε ένα βαθύ ταξίδι εσωτερικής αλλαγής που σας οδηγεί στο να γίνετε περισσότερο ο αυθεντικός εαυτός σας, και αυτό είναι το καλύτερο. Αφήστε κάθε βαρύ φορτίο που εξακολουθείτε να κουβαλάτε και επισκιάστε οτιδήποτε τοξικό από τη ζωή σας για πάντα. Αυτή η έκλειψη Σελήνης του Σεπτέμβρη παραπέμπει σε μια άλλη εποχή και θα μπορούσε να φέρει κάτι απροσδόκητο που σας θυμίζει κάτι καρμικό από το παρελθόν, έτσι να είστε έτοιμοι και ανοιχτοί για κάποιες εκπλήξεις πριν τελειώσει η χρονιά.

Ξεκινάτε ένα βαθύ μεταμορφωτικό ταξίδι.

Υπάρχει κάποια ένταση στον ορίζοντα υπό την επιρροή των δύο εκλείψεων, Σεληνιακή και Ηλιακή, τον Μάρτη και τον Οκτώβριο χάρη αντίστοιχα, που έρχονται να ταρακουνήσουν τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Αρχίζετε να παίρνετε μια γεύση της βαθιάς αλλαγής που έρχεται στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως συναντήσετε κάποιον/α που ταράζει τον κόσμο σας ή ίσως νιώθετε τρεμάμενο το έδαφος στην τρέχουσα σχέση σας. Ξεκινάτε ένα βαθύ μεταμορφωτικό ταξίδι σχετικά με την ίδια την έννοια της αγάπης. Ταυτόχρονα, αυτή η έκλειψη Ηλίου έρχεται να πυροδοτήσει μια έντονη και ενδελεχή διερεύνηση σχετικά με την οικειότητα και την εμπιστοσύνη, τη ζήλια και την κτητικότητα. Μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από το έντονο φως του φεγγαριού αν δεν το αφήσετε να σας τυφλώσει, αν και όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι άβολη στην αρχή.

Θέστε όρια με τη βοήθεια του Κρόνου.

Η γλυκιά, ρομαντική σας φύση και η τάση σας να θυσιάσετε τα πάντα για τον αγαπημένο σας θα μπορούσε να μετριαστεί. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της εξουσίας και των κανόνων, έχει ήδη μετακομίσει στο δικό σας ζώδιο για πρώτη φορά μετά από 29,5 χρόνια, παρέχοντάς σας μια πολύτιμη σειρά μαθημάτων για την οικοδόμηση ορίων και κανόνων. Φυσικά προτιμάτε να … χαλάτε τον αγαπημένο σας, ξεχνώντας πού τελειώνετε και πού ξεκινάτε. Ακόμα κι έτσι όμως, στο τέλος της διέλευσης του Κρόνου θα έχετε μάθει ότι τα σωστά όρια είναι το θεμέλιο μιας υγιούς, μακροχρόνιας σχέσης, απαλλαγμένης από δράματα.

Ο Κρόνος επισκέπτεται τον πρώτο σας οίκο, του εαυτού σας, χτυπώντας την πόρτα του εγώ σας και δείχνοντάς σας με τι ακριβώς πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά. Αν υπάρχουν χαλαρότητα, ανωριμότητα ή ρωγμές στα θεμέλια της σχέσης σας, ο πλανήτης των καρμικών μαθημάτων θα την ταρακουνήσει. Ωστόσο, ο υπεύθυνος δάσκαλος Κρόνος θα σας κάνει μια διατριβή σχετικά με το πώς να διορθώσετε τα πράγματα, δείχνοντάς σας ένα σαφές σχέδιο για να είστε ο εαυτός σας. Δεν είστε συνήθως ο μεγαλύτερος θαυμαστής των περιορισμών καθώς προτιμάτε να κολυμπάτε σε μια απέραντη θάλασσα. Συνήθως προσφέρετε τη συμπόνια σας ελεύθερα και πλήρως, αλλά θα μάθετε ότι πρέπει να στείλετε μέρος αυτής της ενέργειας προς τον εαυτό σας. Η φροντίδα του εαυτού σας μπορεί να γίνει το πιο ανιδιοτελές πράγμα που θα κάνετε, είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο.

Εκφραστείτε πιο χαρούμενα και εύγλωττα.

Μέχρι τις 26 Μαΐου, ο πλανήτης της επέκτασης, ο Δίας, θα βρίσκεται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ενισχύοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες στις σχέσεις σας. Εάν είχατε πρόβλημα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με λόγια, αυτός ο τυχερός πλανήτης μπορεί να σας φέρει ευκολία για να μεταδώσετε αυτό το μήνυμα. Με τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και της καλής τύχης, γίνεστε μαγνήτης στη σφαίρα της ομιλίας, της σκέψης και της αποστολής μηνυμάτων. Ο τρόπος που χειρίζεστε τις λέξεις μπορεί να προσελκύσει τόσο αγάπη όσο και χρήματα. Η παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι έντονη, είστε ένας γοητευτικός συνομιλητής και αφοπλίζετε τους θαυμαστές σας με τις εύστοχες απαντήσεις σας.

Όλα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στην αγάπη.

Φέτος θα καταλάβετε ποια συναισθήματα είναι αληθινά και ποια φανταστικά. Οι δύο εκλείψεις, Σεληνιακή και Ηλιακή, τον Μάρτη και τον Οκτώβριο αντίστοιχα, στον απόκρυφο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας έρχονται για να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε αν υπάρχουν συναισθηματική οικειότητα και εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Αυτές οι εκλείψεις αφυπνίζουν τα κρυμμένα, έρχεστε σε επαφή με τα βάθη της ψυχής σας και τους κακούς σας δαίμονες που σκοτώνουν το πνεύμα σας και όλη την ύπαρξή σας. Αυτή η έντονη σεληνιακή ενέργεια σας μεταμορφώνει ριζικά και αμετάκλητα, ξυπνώντας μέρη της ψυχής σας που μπορεί να κοιμόντουσαν για πολύ καιρό. Είτε είστε σε σχέση είτε μόνοι, το να ακούτε τις επιθυμίες σας είναι ζωογόνο και υγιές. Μην αντισταθείτε σε αυτό που λαχταράτε, έχετε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας, ενισχύστε την αποφασιστικότητά σας και τη δύναμή σας και χτίστε τα απαραίτητα όρια. Μετά από όλα αυτά, αφήστε το σύμπαν να καθοδηγήσει την ιστορία της ερωτικής σας ζωής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms