Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Τοξότη 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Τοξότης 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Τοξότη, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Γράφετε τη δική σας ιστορία.

Η περιέργειά σας είναι αχόρταγη, η διάθεσή σας για εξερεύνηση και περιπέτεια επεκτατική και αυτή τη χρονιά ετοιμαστείτε να μάθετε περισσότερα, να αποκομίσετε μοναδικές εμπειρίες που θα τις θυμάστε για χρόνια. Ξεκινάτε ένα πνευματικό ταξίδι, γράφετε τη δική σας ιστορία, λαμβάνετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Μια σημαντική αλλαγή μπορεί να έρθει στην ερωτική σας ζωή κατά ή κοντά στην έκλειψη Ηλίου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας τον Απρίλη. Λάβετε υπόψη σας ότι οι εκλείψεις μπορούν να μεταδώσουν τα μηνύματά τους έως και ένα μήνα πριν ή μετά την ακριβή ημερομηνία της έκλειψης. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που σας παρασύρει σε ανεξέλεγκτα πάθη εντελώς ξαφνικά. Εάν είστε δεσμευμένοι, η έκλειψη μπορεί να αναβιώσει τη ρομαντική σπίθα και να βάλει ξανά φωτιά στις καρδιές σας. Το φεγγάρι στήνει το σκηνικό για συναρπαστικές αλλαγές που μπορεί να εκπλήξουν και εσάς και τον αγαπημένο σας. Ναι, είναι ένα ταρακούνημα, αλλά λόγω του τομέα που συμβαίνει στον χάρτη σας, θα αισθάνεστε πολύ καλά, οπότε προσπαθήστε να παραμείνετε χαλαροί και να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων.

Η σχέση σας έχει γερά συναισθηματικά θεμέλια ή όχι;

Ο σοβαρός Κρόνος μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη, στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνουν επίγνωση των ευθυνών σας και στρέφουν την προσοχή σας στην οικογένεια και την κατοικία σας. Τυχόν περιορισμοί στο περιβάλλον διαβίωσής σας μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε αγχώδεις και κλειστοφοβικοί. Αυτό όμως ίσως σας εμπνεύσει να κάνετε κάποιες αλλαγές για μεγαλύτερη σταθερότητα και άνεση. Μπορεί να σχεδιάσετε μια μετακόμιση, να ανακαλύψετε τις ρίζες σας ή να μάθετε περισσότερα για την παιδική σας ηλικία και να επουλώσετε τα τραύματα που κουβαλάτε από το παρελθόν.

Ο Κρόνος σας ζητά να δείτε ρεαλιστικά και κατάματα αν η σχέση σας έχει προοπτική οικογένειας και γερά συναισθηματικά θεμέλια. Αναμορφώνετε την προσωπική και οικιακή σας ζωή αν και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις ή δύσκολες στιγμές με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας. Είναι καιρός η σχέση σας να εξελιχθεί; Αν και είστε ελεύθερο πουλί, με τον Κρόνο δεν θα είναι τόσο εύκολο να … ξεριζώσετε και αυτό στην πραγματικότητα είναι καλό πράγμα. Αργά και σταθερά θα κερδίσετε τον αγώνα καθώς πρέπει να είστε αργοί και προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε λίγο περισσότερο. Εάν πάντα φανταζόσασταν τον εαυτό σας σε μεγάλες περιπέτειες, μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε τα όνειρά σας για οικογένεια, τουλάχιστον για λίγο, και να περιμένετε για να κάνετε τη μεγάλη κίνηση. Ο Κρόνος ανταμείβει τη σκληρή δουλειά και τις πρακτικές αποφάσεις, αλλά όχι τη βιασύνη.

Όλοι αντιλαμβάνονται τη βαρύτητα των λόγων σας.

Η άφιξη του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας δίνει για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή σας δύναμη και πάθος στα λόγια σας. Επίκειται μια κολοσσιαία αλλαγή που μπορεί να ταράξει το μυαλό σας με τρόπους που δεν έχετε βιώσει ποτέ. Μπορεί να γίνετε λίγο εμμονικοί με τα μεγάλα οράματά σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να διαβάσετε τους πάντες και τα πάντα. Ταυτόχρονα, ο τρόπος με τον οποίο μιλάτε, σκέφτεστε και γράφετε μπορεί να απομακρύνει τους ανθρώπους από κοντά σας καθώς οι άλλοι αντιλαμβάνονται τη βαρύτητα των λόγων σας, οι οποίες είναι πιο δυνατές από το συνηθισμένο. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε να γράψετε ένα βιβλίο ή να ξεκινήσετε ένα podcast που επηρεάζει μια ολόκληρη γενιά!

Χαρούμενες περιπέτειες και ταξίδια σας περιμένουν!

Ενώ κολυμπάτε σε … εγκεφαλικά και πνευματικά βάθη, ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Καθώς θα εισέλθει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μετά τις 26 Μαΐου, σας δίνει αισιοδοξία και χαρά στη σχέση σας ή ίσως βρείτε μια άλλη σχέση που να σας ταιριάζει καλύτερα. Ο Δίας θα είναι κοντά σας για 13 μήνες, πυροδοτώντας χαρούμενη επικοινωνία και επεκτατικές ιδέες.
Τολμάτε να ρισκάρετε στην αγάπη, να δημοσιεύετε τα κείμενά σας και προκαλείτε το θαυμασμό των υποψήφιων συντρόφων σας. Η γειτονιά σας και τα ταξίδια είναι οι πιστοί σύμμαχοί σας στην αγάπη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση