Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Υδροχόο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Υδροχόος 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Υδροχόε, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Νοσταλγία και παρελθόν.

Το σπίτι σας είναι το κάστρο σας και είναι άνετο και καλόγουστο. Ο Δίας, ο πλανήτης της γενναιοδωρίας και της καλοσύνης, συνεχίζει να κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και των ριζών σας, έως τις 26 Μαΐου. Εάν σκέφτεστε μια μετακόμιση, το πρώτο μέρος του έτους σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να βρείτε το καταφύγιο των ονείρων σας. Εάν ζείτε μόνοι σας, αυτή θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία σας να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να ζήσετε μαζί στην οικιακή ευδαιμονία. Μπορεί επίσης να απολαμβάνετε απλώς να περνάτε χρόνο με την οικογένειά σας, να κοιτάτε παλιές φωτογραφίες ή να λέτε ιστορίες. Συνήθως μιλάτε για το μέλλον, αλλά τώρα μπορεί να νιώθετε καλύτερα που βυθίζεστε στο παρελθόν.

Ετοιμαστείτε για πάρτι, φλερτ και διασκέδαση.

Τα καλύτερα νέα της χρονιάς καταφτάνουν μετά τις 26 Μαΐου όταν ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της καλής τύχης, εισέρχεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνοντας μαζί του τα δώρα της χαράς και του ερωτικού παιχνιδιού. Αυτό δεν έχει συμβεί εδώ και 12 χρόνια και είναι απίστευτο δώρο για την αγάπη, είτε είστε μόνοι, είτε είστε με το σύντροφό σας. Ο μεγαλοπρεπής Δίας σας βοηθάει αναζωογονώντας τα πάθη σας και ευλογώντας τη σχέση σας με θετική ενέργεια αφού διευκολύνει την επικοινωνία με αποτέλεσμα να άρετε τυχόν διαφωνίες που μπορεί να είχατε πρόσφατα. Φέρνει καλές δονήσεις, γλυκύτητα και αφοσίωση, κάνοντάς σας μαγνήτη για τους θαυμαστές σας.

Όρια, νόμοι και κανόνες.

Η σφαίρα της σχέσης σας μπορεί τελικά να αλλάξει προς τη σωστή κατεύθυνση φέτος, μετά από πάνω από δύο χρόνια επίπονης, βαριάς ενέργειας. Ο Κρόνος παίρνει ένα μεγάλο βάρος ευθύνης από πάνω σας. Στους μήνες που ακολουθούν, μπορείτε να συνεχίσετε να συνειδητοποιείτε τα καρμικά μαθήματα που μάθατε σχετικά με το τι σημαίνει να είστε σε μια υγιή σχέση. Ο πλανήτης των ορίων και των νόμων σας διδάσκει πώς να θέτετε όρια και πώς να αποφεύγετε τις περιττές προκλήσεις. Ο Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, και μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη, σας προσφέρουν σημαντικά μαθήματα στον τομέα του εισοδήματος, των οικονομικών και της αξίας σας. Εάν αυτός ο τομέας της ζωής σας ήταν ακατάστατος ή χαοτικός, ο υπεύθυνος Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε την τάξη, να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας και να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση με τις δαπάνες και την αξία σας.

Παρακολουθήστε τα πρώτα σημάδια βαθιάς αλλαγής.

Καθώς ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας μετακομίζει στο ζώδιό σας, ακολουθώντας τα βήματα του Κρόνου, είστε οπλισμένοι και έτοιμοι για ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής μεταμόρφωσης. Είστε μια ζωντανή επανάσταση από φέτος! Με τον Πλούτωνα να μεταβαίνει στο δικό σας ζώδιο για πρώτη και μοναδική φορά αυτόν τον αιώνα, είναι πιθανό να αφήσετε τη σημαία σας να κυματίζει ελεύθερη. Η παρουσία του Πλούτωνα μπορεί να σας αλλάξει σιγά σιγά, αλλά μόνιμα, απομακρύνοντας από τη ζωή σας ανθρώπους και μοτίβα συμπεριφοράς που δεν εξυπηρετούν πλέον τον ανώτερο εαυτό σας και βοηθώντας σας να προχωρήσετε στις προκλήσεις της ζωής με μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή. Καθώς αυτός ο καρμικός πλανήτης κάνει τα μαγικά του, μπορείτε να προσελκύσετε στη ζωή σας ανθρώπους που νιώθετε σαν να τους γνωρίζετε από πριν, άτομα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Απλά θυμηθείτε να μείνετε πιστοί σε αυτό που είστε και θέλετε και το κύμα θα σας οδηγήσει στην ακτή.

Πείτε τη δική σας αλήθεια αλλά με συμπόνια και διπλωματία.

Συνεργαστείτε με το φεγγάρι για να σας βοηθήσει να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Σημαντικές ανακαλύψεις μέσα από την επικοινωνία είναι δυνατό να συμβούν με τον αγαπημένο σας χάρη στην έκλειψη Ηλίου στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας τον Απρίλη. Μπορεί να πείτε κάτι που είχατε κρατήσει μέσα σας εδώ και πολύ καιρό επειδή επιτέλους βρήκατε τις κατάλληλες λέξεις και την τόλμη. Ενδεχομένως ίσως αλλάξετε τον τρόπο που μιλάτε με τον άνθρωπό σας. Κάποιος θα μπορούσε να σας κατηγορήσει ότι είστε πολύ θρασείς ή ότι λέτε πάρα πολλά σε λάθος τόπο και χρόνο. Αλλά αν βρείτε έναν τρόπο να πείτε τη δική σας αλήθεια με συμπόνια και διπλωματία, μπορείτε να μεταδώσετε οποιοδήποτε μήνυμα με αγάπη και φροντίδα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ